Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Lördag=)

Vi började dagen med en liten sovmorgon... härligt! Sen lämnade matte mig och Lilleman en stund. För hon skulle till frissan. Matte ska till Mallis på Fredag så hon vill väl göra sig snygg för Spanjorerna. Själv hade jag gärna följt med... jag vill ju också göra mig snygg, för mina tjejer Dagmar och Ebba som jag ska bo hos då. När matte kom tillbaka så åkte vi till Hagaparken. Men vad händer då... det börjar regna... typiskt! Mest matte som inte gillar att bli blöt, då hon hade glömt paraplyet hemma. Mig gör det inte så mycket jag skuttade på bra i regnet iallafall... finns ju så mycket skoj att titta på där. Lite jobbigt dock är det ju när det regnar in i öronen... fnrr, fnrr! Vi hade hoppats på att träffa några frallor där. Men typ alla är väl i Borås på den stora utställningen. Passar på att önska lycka till alla polare! Efter våran promenad åkte vi hem till mommo och Moffa matte skulle låna deras borr för att sätta upp en hylla. Men...hallå! Dom var inte där. De är i skärgården *avundsjuk*... fast jag ska också dit om några veckor... jippi! Väl hemma var jag lärling till matte och hjälpte henne att få upp hyllan... jag är allt en händig fralla.

I kväll tänker jag softa och ta det lugnt. Ligga på soffan, sappa bland kanalerna och äta praliner. Trevlig helg! HÅKAN

         - Få se nu... hur fungerar den här, då?

30 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Regnet det bara öser ner...

... och vi som skulle på grillparty på mattes syster kolonistuga ... typiskt! Ja, party blev det men ingen grillning. Vi fick steka köttet i stället... helt okej för mig... jag fick korv och massa annant gott! Vi firade Ellinor (mattes syserbarn) som fyllt 11 år, GRATTIS! Det blev inte så mycket utelek... vi satt mest inne och mös. Tills en liten fågel (talgoxe) flög in i stugan och alla blev helt bananas och sprang och gömde sig... mattes släkt har tydligen fågel fobi. Matte och "moster" Eva tog iallafall mod till sig... med mig i spettsen, så klart och vi lyckades få ut fågeln igen. Då var katastrofen löst och vi kunde fortsätta att mysa... med stängda fönster då dock.

Så här på kvällskvisten har jag tagit det soft. Legat i sängen och läst Småfranskan. Natti, natt HÅKAN

27 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Tandvisning!

På kursen i går skulle vi göra ett moment som heter tandvisning. Alltså jag skulle sitta fint vid mattes vänstar sida medans min lärare kommer och klappar mig på huvudet och drar upp min läpp och tittar på mina tänder... haha!!! Tjena Pelleglading! Glöm att jag tänker sitta där fint när någon kommer fram till mig... då vill jag skutta och leka. Sen vill jag bara berätta att mina tänder behåller jag för mig själv... försök att se dom ni, hehe! Jag kniper igen och tar fram snabblimmet. Behöver jag tillägga att vi fick bakläxa på det momentet... En annan stroppig hund fick visa hur det skulle gå till, perfekt såklart... ja, ja... men jag är fralla... JAG GÖR SOM JAG VILL! Resten av kursen gick riktigt bra. Gick fot fint och satt mig hyffsat rakt vid halterna.

I kväll sitter matte, jag och Lilleman i soffan och sjunger allsång... Stockholm i mitt hjärta...

HÅKAN

26 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Regndag!

I dag har jag tagit det absolut lugnt! Legat på soffan och ätit "praliner". Är helt slut. Blir lätt så efter midsommar. Lite träning har det dock blivit. Matte tycker att jag måste aktiveras också. Vet inte om jag håller med riktigt... jag hade gärna slappat mer... jag menar de har ju faktiskt varit midsommar och alla vet ju hur man mår efter det... fnrr, fnrr! Nu ska det tydligen läras stå/stanna kvar... men, hallå! Jag har precis lärt mig ligg vid gång... nu ska man helt plötsligt STÅ och inte lägga sig, fattar ingenting... nä, nu börjar jag bli aningen snurrig. Matte böt aktivitet till apport. Det verkar vara jätte skoj... hämta saker och bära dem i munnen, det kan jag!

Ha en fortsatt trevlig helg, HÅKAN

            Jag och Lilleman poserar framför blomster

                              Går dem att äta?

23 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
Midsommar!

Glad midsommar alla noggpolare och alla andra coola fyrbenta och tvåbenta som besöker min sida. Hoppas ni får en jätte härlig helg med massor av bus och mycket smaskigt att äta!

Pussar Håkan   

                                     

21 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
Allsång!

         I dag har jag uffat på Elvis på tvn. Blev helt till mig när han stod där och vickade på höfterna. Men jag dreglade inte lika mycket som matte... fnrr, fnrr! Lite besviken var hon dock för matte hade hoppats på en yngre variant av The king. Jag fick iallafall med mig Lilleman i min show. Så vi körde igång allsång tillsammans. Matte uppskattade det inte direkt. Hon påstår att hon ville höra Elvis sjunga och inte oss. Vadå ra´... vi sunger minst lika bra... fnrr, fnrr!

Jag har även smakat en ny delikatess idag. Förra veckan åt jag som ni vet en daggmask. I dag smakade jag påJag fångade den i luften och den smakade riktigt gott. Matte var inte så förtjust nu heller. Hon påstår att jag är snabb som blixten och är som en dammsugare ute som stoppar allt i munnen... - ingen kommentar!!!

HÅKAN

20 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
Kalas!

Har precis kommit hem ifrån ett kalas. Min bästa "moster" Anna (Lillemans matte) fyller år idag... GRATTIS ANNA, DU ÄR TOPPEN!!! PUSSAR I LÅNGA RADER FRÅN HÅKAN KRÅKAN=)

Alltid skoj att vara på kalas. Jag hade ju äran att vara med även vid förberedelserna. Så jag fick ju provsmaka på allt innan... mums, inte dumt det! Hela tjocka släkten var där och firade. Jag har sagt det förr, men säger det igen: - Jag står hos "Moffa", då får man gotter... men, jag måste även tillägga att "Mommo" var väldigt generös idag. Jag fick både glass och jordgubbar av henne. Men, vi blev avslöjade. Då jag hade glass på hakan som jag inte kunde slicka bort... pinsamt.

Godnatt, HÅKAN

                      Jag och Anna=)

19 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Ny design!

Nu ha jag ändrat design på min sida igen. Grönt till sommaren tycker jag passar bra=) Snygg "passbild" på mig också. Bilden har Ozzy och Siris husse tagit när vi hade minifrallaträff i Hagaparken för några veckor sedan. Fler bilder på mig som han tagit (dukig som han är=) finns här nedanför... man är allt en riktig fotomodell.

Idag har jag varit hos "Mommo & Moffa" medans matte har varit och roat sig. Hon har varit på ett ställe som heter Grönalund och åkt karusell. Jag då, jag uffade i dörren när hon gick: - Jag vill följa med. Men, jag tror inte hon hörde. För jag fick minsann stanna kvar... suck! Men sen hade jag skoj hos Mommo & Moffa och lekte med Daggan, såklart!

Trevlig helg! HÅKAN

16 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
Håkansdag!

I dag har jag namnsdag =) Det firade jag med ett smaskigt märgben... mumsigt!!! Så gott så jag ville ha det med mig när vi gick ut. Men, det fick man tydligen inte... fnrr, fnrr! När jag inte fick ta med mitt ben försökte jag med Lillemans... men, det gick inte heller. Då lade jag båda benen i min hundkorg. Sen hade jag super bråttom hem. Rusade upp för trappan, stormade in igenom ytterdörren och skutt in i korgen för att tugga på "mina" båda märgben. Men, det varade inte så länge blev tvungen att lämna tillbaka Lillemans... vadå, ra´... det är ju min namnsdag.

Håkan- killen hela dagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill även gratta min söta mopskompis Ebba som fyller 7 år idag. GRATTIS SÖTNOS! Hipp hipp hurra!

14 Juni 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
Hej hopp!

I går var det dags för kurs igen. Då skulle vi tydligen hoppa... över något konstig hinder. Alla andra hundar hade gjort det förut. Men, inte jag har aldrig sett något liknanade tidigare. Eftersom det var första gången för mig så fick jag göra några provhopp. Matte hoppade över först och jag hängde med efter. Så långt gick det bra. Sen skulle jag sitta framför hindret och sitta kvar när matte gick och ställde sig på andar sidan av hindret. Stanna kvar kan jag... än så länge är allt under kontroll. Sen skulle matte ropa på mig och jag skulle komma och hoppa över hindret... trodde dom ja... jag hittade en annan väg så man slapp hoppa... jag sprang på sidan jätte glad och fram till matte. Visst var jag duktig! Jag körde en repris på det några gånger. Tills matte stod super nära hindret och höll en köttbulle framför nosen på mig och backade... vips! Helt plötsligt hade jag hoppat över... man kan ju inte missa en köttbulle! 

hopp och hej, HÅKAN

Ps, Idag har jag ätit en daggmask... den låg där på marken och såg sååå god ut.

12 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Kalas!

I dag har vi haft kalas i min koja=) Vi har firat matte som fyller år i morgon. Självklart så var jag med på kalaset... eller i kalaset kanske man ska säga... jag liksom hängde på bordet... det fanns ju sååå mycket gott där. Höll mig mest vid Moffa, det är ju där man får mest gott! Jag fick faktisk en egen tårtbit också... mums! Den var så god så att Lilleman som inte ens gillar kakor, godis och sånt gott (ja, jag vet han är inte klok) åt som en häst. Han var till och med och naffsade på min tårtbit... fast snäll som man är så fick han ta 1 jordgubbe... fnrr, fnrr!

Ha det GOTT!

Håkan=)

             Lilleman snor min tårta... hallå!

10 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hallå i värmen!

Anna var snäll idag (trodde hon, ja!) och tog fram fläkten så att det skulle bli svalt inne. men... hallå!!! Vad var det för hemskt monster hon plockade fram. Jag vägrar att ligga vid den. Jag kan sträcka mig till att ligga en bra bit ifrån och bakom den. Vem vill ligga mitt i en storm... Det skulle vara Lilleman då, han bara ligger där i blåsten och njuter... är han klok, eller?!

Hej, så länge. HÅKAN=)

7 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Fika!

I dag har jag varit på hundensdag i Tullinge där jag går på kurs. Tittade på agillity... att de bara orkar... Hoppas inte matte får för sig att jag ska börja på det nu också... fnrr, fnrr! Det var väldigt varmt så vi var bara där en liten stund. Sen gick vi på cafe i stället. Satt oss i skuggan och mumsade gotti=)

Heja Sverige!!!

HÅKAN

                  Här fikade vi... mysigt va!

           Mums, med gurka...

                                ... och smörgås.

                      Törstig!

6 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hagaparken!

I dag har jag träffat Frallorna Ozzy och Siri. Vi har varit i Hagaparken och lekt. Jätte skoj. Det var lite varmt (trots att klockan var 19.00) så vi startade med ett bad i sjön. Ja, Ozzy i allafall han badade han... jag doppade mest tårna. Sen gick vi en liten promenad hittade en skuggig skogsstig. Vi han även med en heldel lek. I fika pausen lyckades jag tigga till mig smaskig kaka av Ozzy och Siris matte och husse. De var så snälla som lät mig smaka. Kakan var så god, så ... Ops! helt plötsligt stod jag på bordet. Väldigt nära kakan. Men jag väntade naturligtvis tills jag blev bjuden... fnrr, fnrr!

En jätte härlig kväll har jag haft. Godnatt HÅKAN

                       Ozzy badar han...

                    ... men inte jag... no way!

 

                        Jag busar hellre!

                          Bus med Siri...

                  ... och bus med Ozzy!

                         Söta Siri vilar lite.

5 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
"Bad" och tävlingsydnad

I dag började min tävlingslydnadskurs. Innan åka till Lida för att bada. Det vill säga att JAG tydligen skulle göra det. Visst var jag varm... okej, men inte så varm så jag skulle hoppa i och simma. Doppa tassarna lite lätt där går verkligen gränsen. Däremot var det trevligt att kolla in alla som hade picknik och grillade. Jag lyckades stoppa ner nosen i en matkasse. Matte tog bort mig, pinsamt tyckte hon... synd tyckte jag här hade man chansen att få sig en mumsbit. Sen bar det iväg till kursen. Sex hundar var vi i olika sorter och storlekar. Vi gick fot. Vilket jag klarade gallant. Ligg var det värre med... det har jag glömt totalt... vadå, man kan ju inte komma ihåg allt... fnrr, fnrr! Stanna kvar gick hyffsat och inkallningen satt som en smäck. Inte så tokigt för att vara första gången på tävlingslydnaden. Matte tycker att jag är SÅ duktig.

I morgon ska jag rusa i Hagaparken med min noggpolare Ozzy och hans syrra Siri... busskoj=) HÅKAN

4 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
SOL!

Sommar, sommar, SOMMAR!

Härligt att den äntligen är här=) Jag är så glad att jag rullar runt i gräset och "snackar". Jag är en riktig soldyrkare. Matte får "dra" mig in i skuggan när hon tycker att jag fått nog... vilket jag INTE tycker, skulle gärna sola lite till. Man måste ju passa på. Matte och jag delade på en ask jordgubbar också... mums! Jag älskar all frukt. Vill bara ha mer!!!

Nu ska jag ut och fortsätta njuta av helgen och det vackra vädret. Ha det gott, HÅKAN

          Jag gillade solen även när jag var liten=)

3 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Studenten!

I dag hände det konstiga saker ute. Överallt kryllade det av bilar i olika sorter som tutade och skrålade. Folk satt på lastbilsflak och skrek. Samma mössor hade dem alla också! Fattar noll??? Har de tvåbenta blivit helt galna... eller? Sen fick jag höra att de tagit studenten, alltså slutat skolan. Jaha, tänkte jag då... varför fick inte jag åka lastbilsflak. Skrika och festa med mina polare när jag slutade min rallykurs... fnrr, fnrr! Orättvist!!!  Inte fick jag någon mössa heller... suck!

Ja,ja inget att hänga läpp över, så trevlig helg på er. 

 HÅKAN

 

1 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida