Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Listan!

5 bästa med att ha semester ute på kobben!

1, Man får springa lös och busa. Gå in när man vill... om man vill... koppelförbud.

2, Man får åka båt och hjälpa Moffa att fiska... agera praoelev.

3, Man slipper klippa klorna... det slipar fint när man springer som en buse på bergen.

4, Sackosäcken... Jag älskar Dagmars sackosäck... tro det eller ej men jag föredrar den till och med på natten i stället för att sova i sängen hos matte.

5, Man får godis när man går in... Inlägg av matte: - En muta för att man i överhuvudtaget ska få in honom någon gång.

Tack för mig,    HÅKAN=)                                                        

 

 

 

30 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Stor fiskaren!

I dag har jag varit med Moffa och fiskat. Spännande värre. Vi hade god fisketur och fick en bra fångst. Jag hjälpte Moffa och agerade praoelev. Först tyckte jag att fiskarna var lite slemmiga och läskiga... sen blev dem riktigt roliga när de började sprattla och man kunde försöka fånga dem... inte lätt dock... trots att de nu låg på land. Goda är de också då jag fick smaka stekt aborre till middag... smaskens! Sen följde jag med mommo ut till vinbärsbusken och smaskade vinbär till efterrätt... inte dumt det heller... fast 2 beningarna försökte få mig att plocka bär själv från grenarna... varför då?! Jag får ju ändå bär och varför ska jag dit och böka när någon annan kan göra det åt mig... fnrr, fnrr=)

Ha det gott, HÅKAN=)

28 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
JIPPI!

I dag kom Mommo & Moffa hit. Jag springer efter moffa hela tiden och har sten koll på vad han gör. I hopp om att han har något gott med sig. På förmiddagen var det mulet och regn. Men nu skiner solen så jag har legat ute och fortsatt att tugga på mitt goda tuggben... det börjar bli så där jätte smaskigt nu alldeles slemmigt och segt... mums! Jag har även kört några snabba race här på ön... fram och tillbaka... en snabb sväng hit... och en dit... tjohej... vad det är härligt med semester=)

Hoppas ni har det lika bra som jag, pussar Håkan=)

27 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Sommar och sol=)

Det är så mysigt att sova här på landet. Vi kan vara upp till fyra hundar i samma säng... gosigt värre. Matte däremot är inte lika imponerad... hon påstår att hon knappt får plats. När jag, två mopsar och en basset (storleksmässigt ungefär som 3  frallor) hoppar upp i sängen och lägger oss till rätta... så härligt sååå=)

 Annars så har det varit toppen väder i dag... strålande sol. Vi har mest tagit det lugnt och njutit=)

 

 

 

 

 

 

 

 

Måste bara visa söta Ebba i solstolen... det skulle ju vara gott med en läskande drink... men, den gör ju jag så klart bartendern Håkan=)

Ha det bra i sommar sverige, Håkan =)

26 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
HALLOJ!

I dag har tvåbeningarna ägnat sig åt att städa stugan... att de bara orkar. Vi fyrbeningar låg och slappade i solen och tuggade ben under tiden. Jag och Dagmar i allafall. Lilleman och Ebba ville inte ha... men, hallå är det normalt, eller?! Just nu tar jag det lite lugnt med min kärlek Ebba. Man ska ju inte skynda på så mycket så här i början. Fast om saningen ska fram... så är min kärlek inte direkt besvarad hon blir sur på mig när jag vill leka rida ranka. Jag tror att jag ska sattsa på Dagmar i stället. Jag gillar stora mogna tjejer. Kvällen ser ut att bli toppen. Solen lyser och havet ligger alldeles spegelblank. Det är bara att njuta=)

Hörs snart igen, Håkan

25 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
In love!!!

Jag har gått och blivit förälskad här på ön. I en söt gul mops pingla - Ebba! Jag vill bara vara med henne hela tiden och leka rida ranka. Tillslut var jag tvungen att gå ner i havet och svalka mig lite. Jag tog årets första bad. Inte så att jag kasta mig i och simmade direkt. Men så pass så att alla tassar och lite av magen blev blöt. Ett tag så glömde jag faktiskt bort att jag var i vattnet för det var så skoj att jaga vågorna=) Ett stort framsteg för en som knappt petat klorna i vattnet tidigare... vem vet när jag varit här i två veckor kanske jag dyker och simmar som en fisk... eller kanske inte... fnrr, fnrr!

    All you need is love, HÅKAN + EBBA =)

24 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Jag blev bestulen!

Idag har det varit blåsigt och kallt. Nu börjar det klarna upp och solen kikar fram. Fast jag skuttar på bra ute ändå. Det är så härligt här när man kan springa lös och busa hela tiden=) Efter allt spring och bus blev jag lite sömning och bestämde mig för att ligga och snutta en stund. När jag gick förbi Dagmar med min snutte... så knyckte hon den... mitt framför mina ögon... fräckt va! När jag skulle ta tillbaka den så morrade hon... ingen ide att mucka mot en sån stor och stark tjej. Så jag väntade tills hon hade somnat då smög jag tyst som en liten mus och tog tillbaka den. Sen släppte jag den inte ur synhåll. Tog till och med den när jag gick ut.

Ha det gott, Skärgårdsfrallan Håkan

                                  Hon tar den!

 

     Hon somnar och jag smyger fram och tar tillbaka den...

23 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
På semester i skärgården

Nu är jag ute på kobben. Båtresan gick bra. solen lös och det var lugnt på havet. Blev sååå glad när vi var framme fick ett tok frallarus och bara sprang och sprang. Matte stod med hjärtat i halsgropen, men jag parerade bra och gjorde snabba snygga vändningar. In i stugan vägrade jag gå den närmasta timmen. När matte försökte få in mig gjorde jag ett skutt iväg och mig gick det inte att fånga inte... fnrr, fnrr! Tillslut blev jag mutad med godis.... jaaa, jag gick på den... Nu springer jag in hela tiden och tror att jag ska få godis jämt. Jag fick till och med i gång mopsen Ebba på bus och lek. Hon brukar inte vara så leksugen men idag har vi sprungit och lekt=)

Vi hörs, Håkan

22 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Kräftskiva!

Skickar en liten hälsning från kräftskivan i våran koja. Mattes syster Mona är här på besök från Göteborg så vi passar på att ha lite fest. Matte trodde att jag skulle bli rädd och börja skälla när hon satt kräftan framför nosen på mig... men inte jag då... jag började slicka förfullt och tänkte precis sätta tänderna i den lilla godingen... då matte tar bort den... det var det fräckaste. I stället fick jag en bravoburgare och då blev jag nöjd igen... mums!

Ha en trevlig kväll, Pussar Håkan=)

20 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
FLYTVÄST!

I dag fick matte för sig att jag skulle prova min flytväst. Vi åker ju ut till skärgården på Söndag. Förra året var jag ju en liten puppy så matte ville prova om den fortfarande passar. Pinsamt nog så är jag ingen stor simmare så matte tycker att en flytväst är en självklarhet och jag lär ju få bo i den under skärgårdssemestern... förra året trillade  jag i och sjönk som en sten, så matte fick kasta sig i och hämta upp mig... fnrr, fnrr! Men, prova det ville jag INTE!!! När matte kom med flytvästen sprang jag iväg, så matte fick jaga mig genom lägenheten. När hon lade den på golvet... skällde och skällde jag på den... undrade vad den ska var bra för. Efter att Lilleman provat den utan protester och visat hur det ska gå till. Gick jag med på (med lite protest) att göra ett försök även jag. Den passade bra men matte fick spänna ut banden en heldel. För man är ju en stor kille nu. En fråga har jag: - Kan man gå i den... jag stod nämligen som förstenad. Matte tror dock att när jag väl är på landet så är det så kul att jag glömmer bort den... vi får väl se?! Förra året gick det ju bra.

Simma lugnt/ Håkan  

 

 

Som sagt, ingen höjdare...

19 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Hoppe hare!

Nej, minsann idag blev det ingen donken... suck! Trots att  jag verkligen försökte... satt som vanligt orublig som berget och stirrade mot bilen. Matte lyfte upp mig och bar in mig... fnrr, fnrr! Vad har jag gjort  annars... hmmm, tagit det rätt lugnt faktiskt jag har ju ändå semester. Träffade några hundar när vi var ute på promenad. En konstig hund med stora öron som hoppade omkring... NEJ, det var  ingen fralla... denna "hundras" kallas visst hare. Jag skulle så gärna vilja leka, men vips så hade den skuttat iväg och kvar stod jag med lång näsa (om en fralla nu kan ha det) i mitt koppel. Väldigt blåsigt är det idag. När haren försvan fick jag roa mig med att jaga allt skoj som blåser förbi. När vi sen kommit in igen fortsatte jag att roa mig genom att rulla runt i soffan och låta som en katt... det är så mysigt så! Efter det blir man rätt trött så nu ligger jag här i soffan och slappar. Hoppas att matte ska bjuda på något gott.

Jag har upptadterat min sida lite. Om ni går in på "Om mig" och skrållar ner på sidan så hittar ni en intervju om mig. Väldigt intressant läsning... fnrr, fnrr!

Hej hopp, HÅKAN

18 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Blogg-utmaning!

Jag har fått en rolig utmaning av mopsarna Ville & Melker och Mozart =)   

Utmaningen går till enl följande:

REGLER:
Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information."So here it goes!"

Underliga/egendomliga saker om mig:

1, Jag äter typ allt ute... har bland annat smakat fjärill och daggmask.

2, Jag kan inte sova utan min snutte.

3, Jag är "självmordsbenägen". Älskar att trycka in huvudet mellan dynorna i soffan tills jag fastnar. Så matte måste dra loss mig när hon hör att jag shippar efter luft.

4, Jag är dörrvakt. Sätter på larmet när någon går utanför... speciellt brevbäraren.

5, Jag ÄLSKAR grönsaker.

6, Jag vägrar gå in genom porten om inte matte tar en sväng till donken (Mc donalds) i bilen först... sitter som orubblig och blänger mot bilen.

Hoppas alla som är "utvalda" vill vara med

Vi utmanar följande:
Ozzy & Siri:
http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=4695

Alice & Rosa: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=10641

Chilly: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=43719

Mozart & Meja: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=17229

Bullarna i skåne: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=31647

Frallan Walter: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=41508

16 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Åka bil!

Just nu älskar jag att åka bil. När vi har varit ute på promenad och är på väg in genom porten gör jag en tvärnit... sitter orubblig, blänger mot bilen och jag vägrar gå in. Men, matte har kommit på varför jag gör så. När jag gick på hundkurs åkte vi och åt på Donken innan (Mc donalds, -Tack för donkenordet Ozzy. Vi använder det flitigt) och sedan dess tror jag att varje gång man åker bil så får man en donkenburgare... man är inte dum. I dag hade jag dock tur jag fick åka bil och jag fick också en donkenburgare= en naturellhamburgare. Så gott!!! Jag fick dela med mig lite till Lilleman... vad gör man inte i goda vännerslag. Jag fick även smaka lite paj... jätte gott det med. Men Lilleman gillade det inte han spottade ut det och då var jag snabb och tog hans bit också. Vi tog även en härlig promenad runt Långsjön. perfekt hund väder i dag. Lite sol varvat med lite moln.  Men matte gnäller hon vill ha mer sol och påstår att detta inte är sommar. Ska hon säga som har varit på mallis och njutit i solen ... fnrr, fnrr!

Semestern fortsätter, puss på er- HÅKAN=)

Jag sitter i min bur i bilen och väntar på donkenburgare=)

15 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Hemma igen!

Nu  har Matte kommit hem från Mallorca. Hon har haft det jätte bra med sol och bad varje dag=) Jag var jätte glad när hon kom hem till Mommo och Moffa för att hämta hem mig=) Jag hoppade, skuttade och skällde i högan sky. Sen väl hemma blev jag faktiskt lite sur på henne... undrade förstås vart hon varit och gjort utan mig... så jag surade faktiskt en stund. Men, jag är inte den som är långsint. Efter en stund satt vi i soffan och delade på en grekisksallad... mumsigt värre och efter det var jag som ett plåster på matte... följde henne vart hon än rörde sig och låg som fast klistrad på henne i soffan. Jag måste tillägga att jag har haft det jätte bra hos mommo, moffa, mina tjejer och Lilleman. Massa gotter har jag fått. Moffa och jag har delat på ett antal glassar under veckan. Men till mattes förvåning har jag lyckats hålla midjemåttet. Nu är vi hemma en vecka sen ska vi ut i skärgården och busa. Men dit tar matte med sig datorn så vi kan hålla er uppdaterade med blogg och bilder.

Borta bra, men hemma bäst - HÅKAN

Den här "saften" heter visst sangria...

13 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Hej igen!

Ville bara berätta att jag har packat min väska nu också. Självklart så stoppade jag ner min snutte. Matte har en påse full med bravoburgare också så jag står mig i veckan. Fast det är klart är man med Mommo och moffa så lär man ju inte svälta precis. Där får man ju alltid MASSA gott. Det blir väl till att banta efter en vecka där. Om man inte vill bada i vassen resten av semestern... fast det är klart jag badar ju inte... så det är inget problem... fnrr, fnrr!

Ha det gott, Vi hörs HÅKAN

                                 Jag packar för fullt...

                                       ... sådär ja, klart!

5 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 1 kommentar
SEMESTER!

Nu har vi semester i min koja=) Matte drar till mallis på fredag och då ska jag vara med Mommo och Moffa... skoj, men jag kommer sakna matte också och matte mig, såklart! För övrigt så har jag "hjälpt" matte att packa idag. Sprang runt ibland kläderna och var till sååå stor hjälp...det är klart man ska hjälpa till. Jag försökte smyga ner i väskan också. Men det gick inte så bra... jag blev tagen på bar gärning och blev utlyft igen. Hade ju varit skoj att åka till mallis för där har jag aldrig varit... men, men... en annan gång kanske... fnrr, fnrr! När matte kommer hem ska vi till mitt favorit ställe som är en ö ute i Stockholmsskärgård. Där kan man springa lös och busa hur mycket man vill=) och så kan man bada om man vill... men det vill jag INTE!!!  Åka båt kan man göra också och fiska med Moffa... härligt med sommar. Jag brukar uffa rejält på fiskarna... när de sprattlar... bus skoj=) 

Några blogg inlägg ska jag nog hinna med även i sommar och bombadera med nya härliga sommar bilder. Ha en jätte härlig sommar och glöm inte flytvästen.

Vi hörs, HÅKAN

Jag åker båt förra sommaren... snart är det dags igen=)

4 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar
Krya på dig

min kompis och söta basset tjej Dagmar. Som blev ormbiten i Lördags och fortfarande inte är riktigt kry. Skönt att du är hemma igen. Nu får du ta det lugnt så att du blir frisk snart. Så vi kan busa och leka igen. Vi ses på Torsdag då jag kommer hem till er och jag lovar att inte busa med dig tills du blir frisk... Kan bli svårt... men  jag ska göra mitt bästa.

Pussar i massor från din Håkan

3 Juli 2007  | Länk | Håkan 6 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida