Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Skärgårdsliv!

Livet på ön fortsätter... så härligt sååå! Min idol Dagmar och jag hänger i hop hela dagarna=) I dag hjälpte hon mig att öppna dörren så vi kunde gå ut på nya äventyr. Matte och Anna var ute... Moffa var inne med mig, Ebba och Daggan... Moffa trodde att Mommo kommit in och hämtat oss och Mommo trodde att Moffa släppt ut oss. Tänk så fel de hade båda två... för det var ju min hjälte Dagmar som så duktigt öppnat dörren till oss alla tre och sen stängt den efter oss oxå. Jag ska bli precis som henne när jag växt och blivit stor = långkropp och låååånga öron som hänger ner;)

                          Puss och hej/ Håkan=)

30 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
Tillbaka till kobben!

Matte kikar in till mig för att berätta att jag nu är ute på kobben med Anna och Jojje... ja, Mommo, Moffa, Daggan och Ebba oxå såklart. (de har varit där sen i våras) Vi ska vara här till tisdag nästa vecka... lite mini semester... nice=). Matte däremot får vara hemma och jobba... stackarn.

Rapporten från ön i dag har varit att jag varit med Moffa och lagt nät... så nu får vi se om det blir någon fisk till middag i morgon... mums! Jag älskar att åka båt och står framme i fören och spanar på svanar... så cool så=)

Allt för i dag, jag lovar att komma med mer kobbenytt så fort som möjligt! Puss och Hej/ Håkan=)

27 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 3 kommentarer
Varför...

... har tvåbeningarna så bråttom på morgonen... varför kan man inte ligga och sova hur länge som helst??? I dag blev jag till och med in bäddad när jag råkade ligga kvar en stund och dra mig... vart är de på väg... matte muttrar något om "måste jobba"... vad ska det vara bra för... mitt jobb är att vara fralla och det räcker gott och väl... och tur har jag också för efter jag blivit inbäddad och sen masat mig ner... för frukosten vill man ju dock inte missa... så fick jag gå hem till Anna och Jojje, krypa ner i deras säng och fortsätta nanna där... livet som fralla är bra härligt ändå!!!

Hej, hej snart dags att gå och nanna igen/ Håkan=)

25 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 0 kommentar
Mopsrace!

I går hängde jag och matte med Anna och Jojje på mopsträff i Hagaparken... där blev det race med mopsarna Flora, Maximus, Foppa och Morris... jippi! jätte skoj!th_blissysmileFlora ensam tjej bland ungtuppar och balla jagth_laugh2 hon var söt som socker th_loveshower. Maximus hängde efter mig som ett plåster... och blev väldigt förtjust i mig Shocked... lätt att förstå i och för sig... cool fralla som man är Cool... de andra grabbarna var också sköna typer... men jag var snabbast och tog frisbeen först och vann racenDancing. Pause på filt i gräset... och då råkade jag välta omkull Floras Mams med ett gäng pussar... jag tror jag åkte hem lite kär... och då inte i Flora... utan i hennes Mams 26 Roligt och mysigt hade vi en sensommar kväll i Hagaparken med sol... Vi träffade inte Vickan... dock Wink

                 Jag racar med Maximus och Foppa!

                    ... vi drar till skogsth_blissysmile

                              Morris och Flora.

                   Maximus vilar ut hos sin paps.

           Jojje bäbis tar det lugnt och gnager på pinne i gräset.

        Jag sitter hos Floras mams... Flora vill också vara med.

Foppa vill få i gång Jojje till bus... jag tittar på och Maximus i släptåg, såklart Laughing

                  ... trött... men nöjd med dagen!

Veckan har flygit i väg och nu är det fredag igen... Nice! Så trevlig helg alla goa vänner/ Håkan Very Happy

21 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
Så var det lördag igen...

... och härligt är väl det=) Här har det inte hänt något speciellt... det rullar på liksom. När vi var ute på promenad tidigare i dag så var det en liten flicka som sa till sin pappa: - Titta! Hunden har tappat sin svans! Jag vände mig om för att se om det var någon annan hund i närheten... för hon kunde ju inte mena mig... fnrr, fnrr!!!

Kameran är lagad och hämtade... premiär bilden blir en gosbild på mig;)

Allt för mig för den här gången! Hörs HÅKAN=)

15 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
Nattgäst!

I dag kvartar Jojjisen över igen... gick bra sist han låg fint i sängen, inget bus... så jag fick min skönhetsömn. Så vi hoppas det blir likadant i natt  Nu ligger han och nannar med halva kroppen på min mattes fötter och andra på datastolen Rolling Eyes... han har även legat på ryggstödet i soffan och på mattes huvud Shocked... vad får han allt i från... så har aldrig jag gjort... fnrr, fnrr! ... men skulle nog kunna tänka mig att göra det nu... om inte annat för att retas Cool

Annars rullar det på... svalare väder nu... lite regnigt kanske... med pölar och så... men jag bryr mig inte så mycket... jag plöjjer rätt igenom... annat är det med Jojje han tvär nitar och vill inte blöta ner tassarna... oj, oj, oj Rolling Eyes

                              ...söt är han PDT_Love_07

                                ... Jag med, va!

Nu är kameran lagad... vi ska hämta den i morgon *äntligen*!

                  Puss och hej/ Håkan

12 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
Hallåååå...

... i värmen... nu är det bra svettigt *puh*... synd att klaga kanske... man får dra sig till skuggan och mumsa glass. Blev bjuden på glass av grannpojken... han är så snäll... kommer springande i fullfart när han ser mig och skriker "Hej Håkan"... sen blir det klappar och en och annan puss=) Annars har vi tagit det rätt lugnt i dag... lördag som det är... nice! I morgon börjar Anna  jobba och då ska lilla Jojje sova över här för första gången... se om man får någon sömn då... fnrr, fnrr!!!

    ... som sagt en glass är inte så dumt=)... 

... annars kan man ta det lugnt inne och slappa på soffan   också som Jojje=)

            Trevlig helg/ Håkan=)

8 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
södertälje!

I dag när matte jobbade fick jag hänga med Anna och Jojje på en tripp till södertälje, för att hälsa på goda vänner. Där bjöds det på lunch, jag träffade en stor hund och lekte på deras tomt... hängde efter värdinnan som Båtsman och hoppades på att få smaka något gott... fick en och annan gurkbit och det är inte fyskam, för jag älskar grönsaker. Bra för figuren är det också... då jag lagt på mig nått kilo så här på semstern... blir lätt så när man semestrar med Moffa på kobben... fnrr, fnrr!

Obs! Kameran är på reperation. Linslocket låste sig på halva vägen så det blev som en svart rundram på alla foton. Skulle ta ca 3 veckor att få den tillbaka... *suck*... så nu blir det inga nytagna foton på ett tag... jo, ett och annat från mobilen kanske;)

                                      Trött efter dagens utflykt=)

                                             Hej så länge/ Håkan

5 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 2 kommentarer
Donken och skogen!

Denna härliga dag starta med en sväng till donken... Love it!!!! PDT_Love_26 Sen fortsatte vi färden till Tullinge där vi tog en mysig skogspromenad.Dancing Jag hade Jojje med mig som hängde efter mig som en praoelev och försökte göra allt jag gör Rolling Eyes... Han var rätt bra att ha med, då han mumsade i sig mina dreggeltrådar som hängde ur mina mungiper Whistle... tvåbeningarna tyckte att jag skulle skaka av mig dem i stället Shocked... varför anstränga sig, när någon annan kan göra det. Cool Sen mumlade de något om "ska vi vända och gå tillbaka nu"... jag stannade tvärt la till min sötaste puppyblick och såg chockad ut Shocked... "Nä, jag vill gå längre"6... och gissa om jag fick det 8... SÅKLART10... Jag har dem lindade runt klon (läs, lillfingret)12

På måndag börjar matte jobba igen... men jag semestrar en vecka till med Anna och Jojje. Puss/ Håkan Very Happy

1 Augusti 2009  | Länk | Håkan 11 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida