Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


kalas

I lördags var det kalas hos broden men det var mamma saom fyllde 80 år, uj vad tiden går men hon orkade inte ha kalaset så min bror fick stå för det och det blev väldigt trevligt med god mat (fisksoppa) som vanligt.

Söndagen blev en ganska slapp dag och det var skönt, vi åkte till Bamboo och åt och även det gott som vanligt.

Nu har det slutat att rinna ur Pompes ögon, vet inte vad det har varit med det har runnit ganska mycket ur dom och jag har tvättat ögonen flera gånger om dagen men nu verkar det som om det har slutat.

Pompe mår bra växer så det knakar och börjar springa i skogen mer och mer det är ganska skönt för då slipper man bära honom, numer går han även ner för trapporna här hemma så även där slipper jag att bära honom, annars har han och Tjalle jätteroligt här hemma.

Nu när det har varit fint väder har jag börjat röja lite i trädgården, planterat påskliljor mm i krukorna vid infarten och rafsat upp vissna blad och växter, så när det blir lite varmare ska jag fortsätta i rensandet.
25 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Vädret

Idag har dottern och jag varit ute hela förmiddagen i detta underbara vädret, vi har lagt spår till hundarna och det har gått jättebra. Elvis var lite het i början men sedan lugnade han sig och då gick det riktigt bra. Tjalle var också jätteduktig och han går lugnt och fint, idag la dottern spåret för jag tyckte han genade sist i mina bakspår men det gick kanon idag. Nu har alla hundarna somnat inne efter en härlig utedag.

Sedan jag kom hem har jag städat bilen, bäst att passa på när det är härligt väder men vill ju helst inte vara inne.

18 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Söndag

Igår fixade A-C och jag fikat på klubben till de som gick kurs, det blev hamburgare och potatismos med sallad. På fm fick de smörgåsar så alla var väldigt nöjda.

När jag kom hem satte jag mig och tittade på Beck jag har lånat en hel trave av dottern så det blev 3 Beckfilmer på rad. Sedan blev det Melodifestivalen och ja vann rätt låt???? samma visa varje år men nog tycker jag att den stack ut lite mer än någon annan, så antingen blir det "flipp" eller "flopp".

Nu ska jag gå och borsta hundarna och det lär ju ta någon timma eller två :)
15 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Snö

Jösses så mycket snö det har kommit, det satte igång i går eftermiddag och snöade det bara vräkte ner i flera timmar, jag som var så glad att all snö var borta. Men det är ju inget som man kan göra något åt. Hundarna var överlyckliga idag det har sprungits fram och tillbaka i snön, även lilla Pompe skuttade på så gott han nu kunde. Han fick hela magen full av snö så han fick allt bäras några stunder. Tjalle hade benen fulla av snöbollar men dom skakade han snabbt av sig.

Var med dottern och tittade på hus i Fjärås, nu bor dom ju i hus redan men hon vill gärna ha ett där det är stall och hage. Det var jättefint fast dom får bygga nytt hus för det gick inte att bo i. Stallet var fint med 4 stora boxar och 3ha hage precis intill stallet. Nu får vi se hur det går med detta.

I morgon ska A-C och jag hjälpa till på klubben, dom kör en kurs "valpkurs special" för instuktörer (jag gick den för flera år sedan) så vi ska fixa fika och lunch.
13 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Utställning igen

I går var det min tur att ställa ut Tjalle i Borås. Fredagen var det full rulle först ut med hundarna sedan var det till att bada och blåsa honom torr och det tar tid. Full rulle ner till Askim och uppfödaren som skulle klippa honom, Lena tog även Pompe och klippte hans nos och det var ett ståhej, till slut fick hon sätta honom mellan benen för han skrek och ålade sig hela tiden, men söt blev han :).

Tjalle blev så snygg, 05.00 lördag mogrgon gick jag upp och fixade mackor som vi skulle ha med oss, det mesta var redan packat på fredagen. Hämtade dottern 06.30 och sedan körde vi till Borås.

Vi var inte först men bland de första in och så sätter vi oss naturligtvis helt hel upptäckte vi sedan, för det blev flera led framför oss så vi kunde inte sitta och se men vi lärde oss även av detta.

Så in i ringen för första gången som unghund och det blev en etta :) in igen och då blev han 3:a men det tyckte jag var kanonbra. Det blev en väldigt fin kritik domare var Paul Stanton. Så jag var jättenöjd och vi hade en trevlig dag i Borås, nu kan Tjalle springa i skogen och regnet igen till nästa gång.
8 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Utställning

Lördagen tillbringade dottern och jag i Sätila på utställning, ja det var inte jag utan dottern som ställde ut sin lilla ulltott en Volpino Italiano och det gick jättebra han blev BIR och fick ett HP så nöjda blev vi. Men det är alltid sådan cirkus på dessa utställningar jag har blivit mer och mer förtjust i utställningar för det är så många udda hundar och människor. Nu känner man igen en del när man springer runt här och där, det är lite kul iaf om man har en hyfsat snygg hund annars kan det ju kvitta.

På lördag är det min tur att ställa ut Tjalle i Borås och nu börjar det bli lite nervöst för nu går han i unghundsklass och det börjar bli lite allvar, men det ska nog gå bra.
1 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida