Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Påsk

Igår åkt jag till Smögen, husse kom senare på em, så nu sitter vi här och har det bara skönt, hundarna älskar att vara här för då kan dom vara ute hela tiden alltså springa ut och in. Det kan dom iof hemma också men där ligger köket på andra plan och så långt bort vill dom inte vara, här ligger uteplats och gräsmatta i direkt anslutning till köket så då är det ok att vara ute.

Så nu har dom skällt ut grannarna och deras ungar :) så är det med pudlar, men dom blir tysta när man säger till. Nu ska vi iväg och titta på ett hus som är till salu på Kungshamn sedan ska jag köpa en kruka som jag ska sätta lite påskliljor i på utsidan, sedan ska jag nog fixa hundarna dom ser för j...liga ut efter regnet i går.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!!!
10 April 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Söndag

Oj nu var det allt en stund sedan jag hade tid att skriva. Vad har hänt? ja inte så himla mycket dagarna går sin gilla gång. I fredags stack Sissis hundar när vi var ute och gick dom var nog borta en halvtimma och det är en himla lång stund när man står och väntar. Men som tur var hände det inget utan dom fick gå i koppel på hemvägen så att Sissi fick lugna sig och jag förstår henne till 100% det är inte kul när dom drar iväg.

I går började jag och Tjalle på agility för nybörjare och det var riktigt roligt, tyckte jag men inte Tjalle hmmmm. Men det kommer nog senare att han tycker det är kul. Han satt som ett fån och undrade varför han skulle hoppa över ett litet hinder hela tiden men får man en massa korv på andra sidan så kan man väl hoppa då.

Det tog inte lång tid att få honom att gå genom tunneln och det var jag nog lite förundrad över för jag trodde nog att det skulle vara svårare men nej då han kilade igenom till slut.

Sedan var det grillning för gubbarna var uppe och drog kabel till ljuset på plan och nu har dom satt upp ytterligare två lampor till så det blir nog bra.
5 April 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida