Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Smögen

Igår morse 07.20 för att vara exakt bestämde jag mig för att jag åker upp till Smögen över helgen eftersom det ska bli så gott väder, först ner till dottern i Mölndal och upp till Torrekulla gick en härlig runda och hundarna lekte och sprang. Nu är det ju lite kul med hennes lille hund för den gillar också att leka jaga så det var ett himla jagande, Tjalle tog en pinne i munnen och gav sig av efter kommer de andra små och så är dom iväg, full rulle runt runt runt oj så kul dom hade.

Sedan bar det av hem och packade, det är ju det som är lite jobbigt när man ska iväg all packning ändå har jag försökt att ha dubbelt av det mesta men det är ändå mat, hundmat mm som ska med.

Jag var uppe vid ett och då gick vi en promis direkt, upp på berget vid havet och ojojoj så skönt det var, solen strålade i vattnet och det gick lite gäss ute i havet, alla violer, kärringtand mm som blommar så fint.

Det heter ju västergök= bästergök, södergök=dödergök, östergök=tröstergör osv. Men i morse när vi var nere vid havet och gick igen så gol göken som 17, sedan flög den över huvudet på mig och gol den flög iväg till ett annat väderstreck och fortsatte att gala, hur räknar man det???? vilket jäkla väderstreck blir det???

Nu ska jag ut i solen igen klockan är ju bara 19.00 ha en bra helg på er.
29 Maj 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
Tiden

Jag hinner inte med allt som jag ska göra!!!!!! vet inte vart tiden tar vägen???? någon tjuvar min tid helt enkelt.

Här inne hinner jag knappt vara, trädgården växer igen för jag hinner inte rensa ogräs hela tiden, valpen kan inte gå i koppel för jag hinner inte koppelträna honom, golven är så skitiga så de gror igen, damma över allt, skitiga fönster, bilen behöver städas och tvättas, jag tror jag kan hålla på en bra stund till, jag undrar vem/vad som snor min tid för jag hinner inget.

Nu har iaf Sissi köpt sig en liten kollonilott, det var väldigt gulligt där och stugan var större än man kunde tro, jättegulligt man kanske kan få en liten fika där någon gång kanske ;)

Nä nu ska jag byta kläder och ut med hundarna igen sedan bär det av till ICA.
26 Maj 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
Besikning

Efter att jag och Sissi varit ute i det jäkla regnet idag igen så åkte jag först till Lasse och lämnade en skrivare sedan bar det av till besiktnigen, vilket jag inte hade glömt iaf. Det gick ju bra förutom att jag GLÖMT kolla lamporna och naturligtvis var en bromslampa sönder men det blev iaf inte ombesiktning.

Men vilken cirkus innan jag kom in, det stod en bil framför mig och två bakom när det blev min tur!!!!!! panik!!!!! sprang ut i ösregnet och bad tanten framför mig att köra fram, det gjorde hon så jag kom fram. PANIK vilket nummer var det på porten som jag skulle in i. Det knackade på rutan och en gubbe bad mig flytta mig för det var hans tur och bakom honom skrek en kärring att det var hennes tur också, men vilken jävla dörr skulle jag in i????????

Kör fram mellan dörrarna, alla tre var öppna, springer in vid dörr nr 1 för där inne stod det några gubbar, var ska jag in skrek jag, dom kollar datorn port 3, ut igen men den dörren var stängd nu?????? Skriker in till gubbarna igen, dörren är stängd!!! ja, ja men kör bara fram till dörren, ok jag backar och svänger runt, då öppnas dörrarna, pust. Var var du?? frågar gubbarna, jag kom inte ihåg vilken port det var sa jag, lite småsura var dom, men det gick ju vägen ändå. Attans vad det blir snurrigt ibland.

Nu har jag ätit frukost så nu ska jag ner och bada Tjalle som ska klippas idag (just nu ligger han och sover, stackarn)
8 Maj 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
äntligen

Oj oj nu var det allt länge sedan jag var här men sedan påsk har det varit full rulle. Jag ska dra lite snabbt. Bl.a har jag gått en tävlingsledar utbildning och även kört en klass 1 på en tävling på klubben och det gick bra.

Lilla Pompe har också vuxit och han har jag varit på Blå Stjärna med för hans ögon rann och det var skit i öronen, det fick vi medicinera en vecka och sedan återbesök men då var det jättebra.

Vi har haft besök från Härjedalen en vecka och då blev garagetaket omlagt så det var ju jättebra.

Tjalle har börjat agility och det går väldigt bra, men jag inser att jag måste lära honom vad hindren heter och tydliga kroppsrörelser för han är så in i katten snabb jag stod bakom första hindret och startade honom innan jag kom förbi tunneln så var han över, genom tunneln och över sista hindret, pust.

Sedan har dotterns familj varit här och börjat bygga en stor altan på baksidan, stor blir den 70kvm så där kan vi har stor danstävling :)

Ja nu ska jag börja fixa med Tjalle för han ska ställas ut på Larv på söndag så det är dags att börja. I morgon ska jag först besiktiga bilen som har körföbud för att jag hade GLÖMT besiktiga den, snacka om att bli omyndighetsförklarad snart???? sedan klockan 15 ska jag vara hos uppfödaren som ska klippa honom, innan det ska jag bada honom och blåsa honom torr, så det är lite rörigt just nu. Det värsta är ju vädret, om man har en pudel och det regnar ute så är det inte så roligt, han blir krullig så jag hoppas att det inte blir så mycket mer regn nu.

På lördag ska det snickras på altanen igen. Nu ska jag först lägga in några bilder på hundarna.
7 Maj 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida