Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Midsommar

Jaha då var midsommarafton över och i morgon vänder det och blir mörkare igen :). Vi är ju på Smögen och här brukar det vara ett himla liv men vädret har nog haft en bra effekt för i går var det gansk lugnt här, ganska alltså det var mycket ungdomar som tältade på P-platser mm men det var inte så himla många båtar vid bryggan.

Pompe fick följa med till Kungshamn när vi skulle titta på dansen, fy vad han tyckte det var läbbigt så mycket folk hade han aldrig sett tidigare. Där var ju även en del andra hundar vilket också var väldigt läskigt men på det stora hela så gick det bra.

Även idag har vi strålande sol vilket är skönt.
20 Juni 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
stress stress

Tvättmaskinen på Smögen har gått sönder, sist vi var här hade jag med mig en stor blå IKEA kasse full med tvätt. Då hade den naturligtvis lagt av, så igår ringde en reparatör från MILE och sa att han skulle komma som idag fredag iof så skulle jag ju upp idag men jag skulle inte stressa.

Så när Sissi och jag gick med hundarna i morse i regnvädret så ringde husse och sa att dom kommer mellan 11.00-13.00, fiiiiiiinnnnnttttt. Då var ju klockan nästan 8.30 och jag skulle vattna blommorna hemma och packa mm mm. Det tar ju 1½ timma upp så det var inte mycket att göra mer än att sätta full fart. Usch så stressigt det blev.

Jag var uppe 11.35 och han kom 11.38 snacka om timing men det gick inte att laga idag utan han måste skicka efter lite grejor så jag får väl ta hem påsen med tvätt igen!!!!!

Hundarna och jag var ute på klipporna för en stund sedan och huj vad det regnade och blåste tänkte att jag kanske måste koppla Pompe så att han inte blåser iväg men det gick bra.
12 Juni 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
VINTER?

Jaha i år kom vinternt tidigt tycker jag :) 9 grader och en jäkla blåst, ja det går väl över i regn och sedan slutar det väl inte regna innan jul. Oj så munter jag låter :) men jag känner mig ganska munter iaf.

Idag har jag varit ute på en ganska lång och härlig promis med hundarna det var trots allt härligt att gå när inte solen stekte.

Nu kan Pompe nästan gå i koppel, snacka om att jag skäms men det gör jag faktiskt, problemet är ju att jag alltid går i skogen och där behöver jag ju inte koppla hundarna så det har ju känns dumt att koppla honom, men nu gör jag det han får gå en bit i kopplet sedan springa lös sedan blir det en stund i koppel igen, mycket korv och glada tillrop så går han framåt den lille plutten.

När det går lite bättre ska jag ner till Partille och gå på torget med honom så att han blir lite socialiserad. Han ser ju bara mig, hundarna och skogen stackarn.

Ögonen rinner fortfarande lite grann så i morgon ska vi iväg och kolla detta.

3 Juni 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida