Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


himla tjatande

om den där Zlatan, i ett enda kör tjatas det om Zlatan hit och Zlatan dit.

Idag har jag iaf plockat en del kantareller så nu ska jag steka dom och äta upp allt för mig själv ska bara njuta.

Sedan bör jag ta hand om hundarna och gå igenom dom, vi får se vad det blir skönt att det inte regnar mer.
28 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Träning

Pust å stön idag har jag varit på klubben och tränat 3 1/2 timma men det är klart jag har ju tre hundar att träna.

Pompe fick ut och ringtränas han gick jättebra men nu var det ju några fler hundar där så jag gick lite slalom runt dom (så fick ju dom träna på störning :) lite läskigt när vi gick nära labbarna men runt Eja gick det såklart bra.

Tränade honom på stanna och klickade, ja det är ju en pudel så efter några "stanna" klick så gick det väldigt bra.

Tjalle fick också en del gå fot (fast han vill gärna ha nosen i backen) även där övade vi på stanna med klicker och det var lika med honom några gånger så gick det bra. Eftersom Bengt var uppe och körde agility så passade vi på att tränalite hopp och tunnel och A hindret vilket han aldrig tidigare har gått över men med lite korv går det mesta bra :)

Zappo var med på platsliggandet sedan blev det fritt följ, liggande under gång, sitt kvar med inkallning, hopp över hinder och apportering, den gick väl sådär han har nog glömt lite av det när jag skulle fjärrstyra honom så det får vi nog träna mer på.

Alla fick en stunds vila och en stund till med träning, vila, en stund träning så nu ligger här tre hundar och sover som små grisar.

När jag skulle packa ihop så gick Pompe runt mina ben vilket jag inte kände och så tog jag ett steg, föll som en fura, hunden tjöööööttttt och jag slog sönder knät och byxorna, men annars var det en trevlig förmiddag.
22 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Mer blåbär

Söndag em ringde ena barnbarnet och ville komma för hon hade tråkigt. Så hon hämtades upp ett stopp vid Triumf glass, naturligtvis sedan blev det lite spel och naturligtvis en pizza eftersom hon bara orkade hälften sa jag att hon kunde ta med den till skogen på måndagen och det var ok.

Nu var Sissi lite krasslig på måndags morgon så vi gick ut själva (hade nog inte gjort det om jag inte hade lovat :) men hon var jätteduktig och plockade nästan hela sin burk full, vi var iaf ute i 3timmar trodde inte att hon skulle orka så länge men hon fick fika sin pizza och cocacola i skogen så allt var frid och fröjd. Sedan på em kom regnskurarna igen.

Jag fick ihop ytterligare ca 3 liter så nu får det nog räcka. I morgan ska Sissi, jag och några till träna på klubben, vi får se hur det går.
21 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Regn, regn

Tänk när det var som varmast så sa jag att när det väl börjar regna så slutar det ju aldrig, nu är det så att det har regnat länge tycker jag å andra sidan vill jag inte ha tillbaka den hemska värmen heller, klaga kan man ju men man kan inget göra åt det.

Idag har det åskat och blixtrat, regnet öser fortfarande ner så nu har vi vatten så det räcker på ett tag.

Idag körde jag till Ikea och jösses så mycket folk det var där, köpte handtag till skåpen i tvättstugan så nu är det klart där.

Iväg till Huveröds och köpte en kartong med Bravo Bas till småhundarna och en overall till Pompe, han behöver det verkligen i skogen ALLT fastnar i pälsen men den var såklart för kort i benen, så i morgon får det bli en ny tur dit och byta till en storlek större så får vi se om den passar.
18 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Blåbär

I går var Sissi, alla hundarna ute och plockade blåbär vi var ute i 4 1/2 timma på morgonen kom det några regnskurar men sedan klarnade det upp jag fick ihop ca 4 liter och några kantareller. Nu ska man ju inte ha utställningspudlar när man går i skogen och det regnar!!!!!! jäklar så dom såg ut genomblöta och pinnar i hela pälsen.

Men vad hundarna åt, dom gick efter mig om jag plockade vid en tuva så vipps var dom där och tuggade i sig, helst ville Tjalle att jag skulle hålla i grenen så att han lätt kunde ta bäret även Pompis åt som bara den. Eja och Loke gick med Sissi och även dom mumsade i sig en hel del.

Men vi tog oss en tur idag också, skam den som ger sig. Det blev iof bara 4 timmar idag och 2 liter blåbär och ytterligare en del kantareller. Men det sista idag så orkade inte våra ryggar, det är faktiskt jobbigt att stå böjd i flera timmar.

Så nu ska vi vila över helgen sedan om det inte är för dåligt väder tar vi en tur på måndag också.

Alla blåbär är rensade och ligger i frysen, gott att ha i vinter.
17 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Vet inte vad jag gör?

men dagarna bara flyger iväg, här har jag inte uppdaterat sedan midsommar och det är ju lite dåligt, men men som sagt dagarna flyger iväg.

Dottern med två av barnbarnen var med några dagar i Smögen vi hade härligt men så varmt så varmt.

Nu har vädret blivit lite bättre man kan ju andas iaf. Idag håller jag på att greja med Pompe för fullt för i morgon bär det av till Tvååker och hans första utställning.

Just nu är tassarna klara vi hade lite diskussioner vad det gällde näsan, han var inte helt glad över att klippa den, jag antar att det luggar lite så där hade vi en liten kamp som jag naturligtvis vann. I kväll ska jag till en tjej här hemma som ska klippa honom.

Dottern skulle också varit med men hennes gubbe körde omkull med cykeln i går så han bröt nyckelbenet och ligger på sjukhuset och väntar på operation.

Nu ska jag gå och bada lilla plutten, håll nu alla tummar för att det ska gå bra i morgon.
9 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida