Mamma älskar dig, Jacob. Mitt underbara änglabarn...
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Arbetsintervju den 8e januari

När jag jobbade i onsdags tror jag att det var, så ringde telefonen. Jag hade visst glömt att stänga av ljudet som jag alltid gör när jag jobbar. Jag hann ändå inte svara, så jag lyssnade av meddelandet som en kvinna hade pratat in.

Det var från Värnamo folkhögskola, som ville ha in mig på intervju. Jag sökte jobbet som elevassistent, men jag trodde inte att jag hade någon chans. Jag blev så otroligt glad över att dom vill ha in mig, eftersom det visar på att de är lite intresserade av mig i alla fall. Jag ska åka in dit, och bara vara mig själv och om jag får jobbet är det skitbra. Men om jag inte får jobbet, så visst är det tråkigt, men det kommer fler chanser. Men sen är detta jobbet fast, och heltid. Så jag vill ju väldigt gärna ha jobbet.

Fick höra av A att jag var tvungen till att borsta håret och se anständig ut. Fan, jag vet inte hur jag ska ta det. Ska jag ta illa upp för att jag kanske ser slarvig ut, eller ska jag ta det på ett skojsamt sätt och skratta? Det är väl klart att jag gör mig iordning om jag ska iväg på något, men om jag bara ska till affären så är det ju inte så att jag tar två år på mig för att komma iväg. Hahaha.. Nej, jag hade blivit trött på mig själv.

I morgon tänkte jag att vi skulle komma till skott, och slänga kartonger och glasflaskor. Vi måste snart börja packa, och vi måste bli av med all skit först.

Jag har även hittat en jättefin lägenhet, som jag så gärna vill ha. Ringde till killen som äger lägenheten idag, och pratade lite med honom men sen bröts ju samtalet såklart. Ska ringa igen imorgon och kolla ifall vi kan komma och kolla på den.

Kan inte allt bara gå vägen nu, och gå precis som jag vill? Men om jag bara vill, och verkligen kämpar för att få som jag vill, så blir det så därefter också.

Jaja, funderar på att ha en dejt med kudden min. Börjar bli lite trött. Imorgon är min sista lediga dag, sen jobbar jag alla juldagar.

Vi hörs igen

***Mamma älskar dig Jacob***
23 December 2007  | Rapporter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida