Mamma älskar dig, Jacob. Mitt underbara änglabarn...
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Min för alltid...

Morgon blev kväll
Natt blev dag
Utan dig
Dagar blev till veckor
Och veckor blev till månader
Utan dig

Du var mitt allt, du var mitt liv
Det enda jag kunde drömma om
Du kom ut till världen, och gjorde mig
Till en bättre människa.
Du kom ut till oss, för att visa oss vad
Kärlek var för något. Sann kärlek…

Nu är du en ängel, en underbar ängel
Som alltid vakar över mig,
Som alltid finns där
Som alltid tittar ner på mig
Du är min ängel, min söta ängel
För alltid

Du försvann en regning dag,
Försvann i det tomma intet
För att aldrig mer komma tillbaka
Du lämnade mig med en enorm sorg
Men med en visshet av att jag kommer
Få se dig igen.

Nu är du en ängel, en underbar ängel
Som alltid vakar över mig,
Som alltid finns där
Som alltid tittar ner på mig
Du är min ängel, min söta ängel
För alltid

Du är min ängel, min underbara ängel.
Jag älskar dig för evigt
25 Januari 2008  | Länk | Jacob | 0 kommentar
Saknar Jacob så otroligt mycket

Ja, då blir det ännu ett inlägg om mig. Om hur mycket jag saknar jacob, och om hur allt har förändrats sen han gick bort.

Ja, det har hänt så mycket. Det har hänt så mycket att jag inte känner igen mig själv längre. Innan var jag blyg och snäll, gjorde alla till lags. Men nu har jag börjat se mer till mig själv, och sårar alla i min omgivning med mitt beteende. Jag känner verkligen inte igen mig. Var är Emma? Var har jag tagit vägen?

Jag är så trött på livet, på att leva. Jag är så trött på att vara den där snälla Emma som aldrig säger något. Som alltid tar skit. När jacob gick bort, lovade jag mig själv att ta tillvara på allt i livet. Att förändra mig, och inte ta mer skit.

På nyår sade jag till en kompis med tårar i ögonen, att jag saknade Jacob. Han blev nog lite sur, för han svarade lite dumt att jag inte var den enda som saknade honom. Jag vet att vi är många som saknar honom, jag är inte dum på något sätt. Men han var min son. Det var jag som spenderade alla dagar med honom, det var jag som var nere i skåne med honom, det var jag som tog hand om honom. Jag har all rätt i världen att sakna honom. Jag har all rätt i världen att säga att jag saknar min son, och det är ingen som kan ifrågasätta det. Förlåt om jag glömmer att ni är fler som saknar honom, men det är inte så länge sen som han gick bort. Jag måste få sörja... Han var mitt allt. Jag gav verkligen allt till honom. Mer än vad jag gav till Christian. Jag gav till och med upp mitt förhållande för Jacobs skull. Jag ville att jacob skulle ha allt.

Tänker mycket på det här med Gud, och varför Han tog tillbaka min son. Känns som om jag inte förtjänade honom, att det var därför som han försvann. Jag vet inners inne att jag förtjänade Jacob, men det är så svårt. Jag försöker verkligen tänka att det var hans tid, men varför just Jacob? Han hann precis börja leva sitt liv. Vi missade så mycket tillsammans. Hela livet!

Vill bara få se dig i ögonen igen
bara få se dig le igen
höra ditt skratt
se dig röra på dig
och höra dig äta

Livet bara försvann
för dig
Du fick aldrig uppleva nåt
Ingen första tand,
inget första steg,
inget alls.

Du fick inte uppleva din
första kärlek,
din första allt

Varför lämnade du oss, Jacob?
Varför lämnade du mamma?
Jag har ingen utan dig

Det är jag mot världen

MAMMA ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT. DU ÄR DEN ENDA!!!
14 Januari 2008  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Obduktionsrapport

Tänka sig, rapporten har kommit. Jag ringde till rättmedicinalverket i Linköping igår, för att kolla om rapporten var färdig. Den var färdig den 7 November och både polisen och BVC- sköterskan hade fått en kopia.. Men tro inte att vi fick reda på något. Nej, vi var tvungna att ringa in och kolla själva.

Dom kom fram till detta:
Jacob var helt frisk! Han hade irritation i struphuvudet, men det var för att han varit förkyld och haft hosta.
Han var lite sent utvecklad i hjärnan och i lungorna, men detta var inte något som hade haft någon betydelse i det långa loppet. Detta är vanligt för spädbarn.
Han har inte fått någon allergisk chock.
Han hade inte kvävts av täcket, inte heller blivit för varm.

Han har helt enkelt bara slutat andas. Han var helt frisk. Dom sade att han var så vacker, och dom hade gråten i halsen när dom sade det. Att det aldrig är lätt att obducera barn.

Så, nu kan jag släppa att det är jag som har gjort något. Nu kan jag gå vidare med mitt liv, och släppa alla mina misstankar om att det var mitt fel. För han har bara slutat att andas. Han hade inget ärftligt, så det är inget som visar att det kan hända igen. Vi hade inte bäddat ner honom för mycket, eller nåt sånt. Utan han har bara somnat in. Då vet jag att han inte har haft ont...

Mamma älskar dig, Jacob.
8 Januari 2008  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Brev till Jacob

Mammas graviditet var inte den lättaste. Jag hade så mycket att göra, att jag fick ont i magen av det. Men det påverkade aldrig dig. Du buffade på som vanligt i magen.
Sen fyra veckor innan du skulle komma så fick jag sådana värkar, att jag trodde att det var dags för dig att komma ut till oss. Jag och Emma åkte in till förlossningen i värnamo, och väntade. Det var falskt alarm, det var bara förvärkar. Men läkarna upptäckte en annan sak. Jag hade fått havandeskapsförgiftning. Jag blev inlagd på sjukhuset, och blev bara sämre och sämre. Men du, min älskling, mådde jättebra. Du fortsatte att buffa på i magen, som du alltid brukade göra…

Jag var inlagd i en vecka, sen bestämde läkarna att det var dags för dig att komma ut. Du ville inte komma ut den naturliga vägen, så det blev ett kejsarsnitt.

Du fick komma ut till pappa direkt, du var så fin. Jag önskar att vi hade fotat lite mer från när du kom ut, men vi tänkte inte på det. Vi var så förundrade över hur fin du var. Vi var så chockade över att vi, jag och pappa, hade producerat något så vackert. Du fick vara hos pappa hela kvällen, för mamma var så trött. Den första natten så fick pappa ta hand om dig, men det gick inte så bra. Personalen på BB tog hand om dig istället, så att vi fick sova.

Den första tiden hade du så ont i magen, och du vägrade sova. Mamma och pappa hade ett sånt problem med att förstå vad det var för fel med dig. Vi provade allt, byta mat, massage, nya flaskor. Till slut så blev du en fin liten pojke, som alltid var så glad. Du skrattade alltid, och var så social.

Du älskade till exempel din kusin, Tindra. Kommer du ihåg när du började pussas? Du satt i babysittern i köket och Tindra ville pussa dig. Du öppnade munnen, och då räckte hon ut tungan. Din moster och jag började skratta jättemycket, för det såg så fint ut. Eller, ja, det såg nog mest kul ut.

Mamma kommer ihåg den sista veckan som du var i livet, som om det var igår. Vi åkte in till Värnamo för jag skulle in till hörcentralen. Du blev jättegnällig eftersom du började bli trött, så vi åkte hem. På onsdagen åkte vi in igen, fast lite tidigare, och alla blev så förälskade i dig. De frågade hur gammal du var, och vad du hette. Sen åkte vi till ICA MAXI för att handla lite mat till dig. Vi hade bestämt att vi skulle hälsa på din Gudfar Joacim. Direkt när vi kom hem till honom, ville du sova. Vi tre umgicks hela dagen, du hade så roligt med Joacim.

På torsdagen kom tant Jenny hem till oss, och vi tre umgick på kvällen. Du satt i tant Jennys knä, och pratade och skrattade. Mamma, pappa och tant Jenny nattade dig, ovetandes om vad som skulle ske. Ovetandes om att du skulle tas ifrån oss.

Dagen då allt skedde. Mamma och pappa hade planerat att åka in till Växjö. Du skulle åka in till farmor och farfar, och umgås med dom lite. Mamma hade planerat att ha en mysig dag med dig, för att sen åka iväg. Men så blev det inte. Istället så försvann du.

Ambulanspersonalen kom hem till oss, och jag och pappa stod och höll om varandra. Jag bad en tyst bön om att du skulle återvända till mig. Jag sade tyst för mig själv; Snälla Jacob, kom tillbaka till mamma. Men det gjorde du inte. Det var för sent!

Mamma älskar dig, Jacob. Pappa älskar dig, Jacob. Du var den person som jag älskade mest av allt i världen. Du var den person som stod över allt. Jag hade gett mitt liv för din skull. På samma sätt som pappa hade gett sitt liv för dig.

Jag vet att du finns hos mig. Jag vet att du inte har övergett din mamma. Men ibland känns det så tomt utan dig, min vackra son. Jag vill ha tillbaka min andra hälft, min arm. Utan dig känns allt så meningslöst, utan dig så känner jag mig naken, så ofullständig.

Men du, Jacob. Lova att du tar hand om folket däruppe. Lova att du väntar på mig. Lova att du finns kvar!

Mamma älskar dig för alltid.
13 December 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Finns han mitt ibland oss?!

När jag pratade med syster yster innan idag, så berättade hon en väldigt märklig sak. Läs och berätta sen vad ni tror...

Hanna och Tindra stod och höll på med strumpor.
Tindra tittade rakt ut i luften, och började ropa; Jacob jacob.
Det fanns inga bilder på jacob i rummet, och dom pratade inte heller om Jacob.

Vad kan ha gjort att Tindra har ropat på Jacob? Har Jacob funnits hos Hanna och Tindra? Har Tindra sett Jacob?

Jag tror inte på sånt här, har aldrig gjort det. Men nu börjar man undra. Barn är ju absolut mycket känsligare än vuxna. Deras själ är alldeles rena, så jag tror absolut på att barn kan se. Men varför känner inte jag Jacob? Jag vill så gärna veta, och känna att han finns.

Vad tror ni? Tror ni på att Tindra har sett Jacob?
12 December 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Gravsten och sånt på gång

Idag fick vi Jacobs skadestånd, så nu kan vi köpa en fin gravsten och sätta vid hans grav. Idag ska jag ringa och ta reda på hur mycket det kostar.

Saknar Jacob jättemycket. Kommer saknaden aldrig att ge med sig? Klart att jag är jätteglad för att få pengar så att vi kan göra en fin sten åt honom, men jag hade hellre velat ha Jacob kvar. Jag vet att han är med mig för alltid, men jag saknar att få hålla i honom. Att bara få höra hans skratt igen. Och bara att få se hans fina leende igen.

Men vi fick ha honom i fyra månader, och vi fick uppleva all hans glädje och kärlek i fyra månader. Är jag självisk för att jag vill ha kvar honom hos mig? Är jag självisk för att jag vill ha honom mer än vad jag vill ha Christian? Är jag elak för att jag vill byta bort alla människor i världen, bara för att få tillbaka min son. Jag kan till och med byta bort mig, så att Jacob får leva.

Världen saknar sin ängel, mamma saknar sin ängel. Vill så gärna ha honom kvar.

Christian sade till mig för någon dag sen, att jag måste släppa honom. Att jag måste låta honom få vila i frid. Men det är så svårt, för han var den enda person jag älskade mer än allt annat. Jag älskar till och med honom mer än vad jag älskar Christian. Jag försöker gå vidare, och låta Jacob vila i frid. Jag försöker låta honom vara den ängel som han var.

Hur ska jag kunna släppa honom??
22 November 2007  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Mamma tänker på dig, Jacob

När du var liten, Jacob, då tänkte mamma att något sånt här aldrig kunde hända. När du var liten, Jacob, då tänkte mamma att vi skulle leva tillsammans för alltid. Du, mamma och pappa.

När du föddes, Jacob, då fick mamma känna på att älska någon vilkorslöst. Att älska någon så mycket, att det inte hade spelat någon roll hur du än hade sett ut.

Jag hoppas att du har det bra där du är nu. Jag hoppas att du leker med de andra änglabarnen, och busar med din gammelmorfar. Jag hoppas att du fortfarande är den glada och positiva pojke som du alltid var med oss. Jag hoppas att du alltid är med oss.

Mamma tänker på dig, Jacob. Mamma tänker på dig varje dag. Mamma vill att du ska vara lycklig. Så lycklig som du var här hos oss.

Det börjar bli lättare att leva nu, lättare att andas. Smärtan är inte outhärdlig längre, och mitt hjärta börjar slå av egen vilja igen. Men mamma kommer alltid att sakna dig, Jacob. Mamma kommer alltid att önska att du vore här, i famnen. Mamma kommer alltid att längta efter att få lukta på ditt hår, och att få gräva ner ansiktet i din hals tills du kiknade av skratt.

Mamma kommer alltid att längta efter dig.
15 November 2007  | Länk | Jacob | 0 kommentar
Begravning i Rydaholms kyrka!

Igår var vi på Jacobs begravning. Fan, vad jobbigt det var. Natten till fredagen sov jag absolut inte bra. Jag vände och vred mig hela tiden, och när jag väl somnade så sov jag väldigt ytligt. På morgonen så försökte jag och Christian ta det så lugnt vi kunde, men det var inte så lätt när vi visste vad som väntade.

Men även om det var jobbigt så var det en underbar och vacker begravning. Det var en begravning värdig min pojke. Jag sade till prästen innan att jag ville att det skulle vara lugnt och fint, och det var det verkligen. Nu har min pojke fått komma till ro.

Jag och Jenny åkte tillbaka till graven idag för att lämna två gosedjur och ställa en lykta där med. Men när vi kom in till kyrkogården så ser vi två personer stå böjda över blommorna, och LÄSTE på korten. Det hade varit en sak om jag hade känt personerna, men nu visste jag inte vem människorna var. Det kändes som om dom gjorde ett intrång i mitt hjärta, ett intrång i min sons minne.

Det fanns väldigt många blommor vid graven, så älskad han var min pojke. Han har lämnat ett avtryck i allas hjärtan, speciellt i mitt och christians hjärta.

Tack för alla blommor, tack för att ni kom. Tack för att ni gjorde begravningen till ett vackert minne. Tack för att ni fanns där för Christian och mig.

Tycker denna bilden är så fin, för jacob tyckte verkligen inte om det. Han skrek som en stucken gris, och lugnade inte sig förräns han kom ner till en bekant famn. Älskar dig förevigt, Jacob
27 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Fyra dagar kvar till begravningen

Idag är det måndag... Idag lämnade vi Jacobs grejer till begravningsentreprenören. Det var tuffare än jag trodde det skulle vara. Vi har äntligen bestämt vad vi ska ha för något i kistan; kaninen sverker, hans favoritnapp, en bild på oss tre där det står, vi ses igen, och hans första pyamas. Han kommer att få plats i den för den var för stor för honom redan innan. Sen ska han få ha sin blåa bilfilt som han fick av sin morbror Johan. Hoppas det går bra, men han använde den så mycket under tiden som han levde. Sen skickade jag även med en text där det stod hur mycket vi älskar honom. Jag vill att han ska veta att han aldrig är ensam... Mamma och pappa är med honom hela tiden, eller tja.. kanske är det tvärtom. Jacob är med mamma och pappa hela tiden.

Jacob, jag menar det jag skrev. Vi ses igen!
Älskar dig min ängel.
22 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 2 kommentarer
Dröm om dig

I natt drömde jag om dig, Jacob. Du vaknade till liv hos mig, din mamma. Du skrattade och var glad. Så som du alltid var hos mig. Vi var ute och promenerade, och jag höll dig i min famn. Solen stod högt på himmeln, och det var jättevarmt. Vi var ute nånstans på landet, och vi kom fram till en korsning. Där var ett vägarbete, och jag fick nåt skynke till dig för att skydda dig mot solen. Sen vände vi tillbaka...

När jag sen vaknade, hade jag ett leende på läpparna. För det kändes som om du ville tala om att du mår bra. Du är med din familj där uppe. Och tids nog så kommer mamma och pappa. Då ska du få busa med mamma igen, och få sitta hos pappa på kvällarna. Då blir vi en familj igen...

Mamma älskar dig förevigt, Jacob. Du är, och förblir min son för alltid.
20 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Tvättdag

Idag fick jag fnatt på vår tvätt, och har ägnat denna dagen åt vår förbannade tvätt. Vi har inte tvättat på tre veckor eller nåt. Christian hade inte ens några kläder att ha på sig längre. Att jag har kläder att ha på mig fortfarande är jag chockad över för det visar ju bara att jag har mer kläder än christian. Eller att jag kanske inte bytar kläder så ofta.. Uhh, vad äcklig jag är.. Måste åtgärdas snabbt :D Hahahahaha

Ska försöka ta tag i jacobs rum snart. Känner att det är dags snart, för det är snart två veckor sen som han gick bort. Jag försökte innan idag, men allt luktar fortfarande Jacob. Hans doft finns ju fortfarande kvar, och hur ska jag kunna tvätta bort lukten? På nåt sätt så gör det att han finns kvar, lustigt att tänka så egentligen...

Ikväll kommer fonus hit, så vi ska planera begravningen då. Ska bli skönt att snart få ett avslut, äntligen. Så att min älskling äntligen kommer till ro.

Jacob, mamma älskar dig
17 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Fonus

Christian ringde hem precis, och gav mig numret till Fonus. Tack och lov så löser det sig, så att vi kan ha begravning för jacob snart. I eftermiddag ska vi troligtvis in till bårhuset och hälsa på jacob. Vi gick in i hans rum för några timmar sen, och hämtade ett gosedjur som han ska få ha hos sig. Christian satte igång jacobs speldosa, och det tog väldigt hårt. Jag började tänka på när jacob skulle sova innan, och vi satte alltid igång den då.

Vi har bestämt hur vi vill ha begravningen med, eller tja, ungefär iaf. Jag ska snart sätta mig ner och skriva ner våra tankar om jacob, som jag vill ha i kistan. Sen ska vi lägga ner Sverker. En kanin som var det första gosedjuret som jacob fick. Hoppas det inte gör nåt, tant Emelie.

Jag har även skrivit minnesord om jacob i dagens tidning, i värnamo nyheter. Jag vill att han ska bli ihågkommen. Han är fortfarande min son, och det kommer han alltid att vara. Igår skickade jag in 80 bilder till framkallning, som jag sen ska sätta in i en bok. Jag ska kalla boken för "Jacobs bok".

Mamma älskar dig Jacob.
16 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Fan, vad jag saknar dig...

Mammas lilla snygging, pappas lilla charmtroll. Vår lilla pojke som rycktes ifrån oss så plötsligt. Du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan, min älskling. Du kommer alltid att vara vår älskade son. Du kommer alltid att vara ihågkommen.

Du är saknad, Jacob. Du är älskad, Jacob.
Mamma och pappa lovar att hedra ditt minne. För alltid.
13 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Nu har helgen snart gått

Varje dag är en kamp, varje dag så saknar jag dig. Du hade sån livsglädje, du fyllde allas hjärtan med kärlek och glädje. Du blev bara 4 fyra månader, men vi fick 4 månader tillsammans med dig.

Jacob, mamma och pappa älskar dig för alltid. Mamma och pappa lovar att hedra ditt minne. Mamma och pappa vill ha dig tillbaka. Varför?
7 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 8 kommentarer
Älskar dig

Idag dog christians och min son jacob. Älskar dig för alltid min pojke
5 Oktober 2007  | Länk | Jacob | 8 kommentarer
Jacob är såååå sjuk

Ikväll var vi nära på att åka med jacob in till akuten eftersom han hade väldigt svårt att andas pga förkylning. Men vi ringde till sjukvårdsrådgivningen, och fick bra råd från sköterskan där. Vi gav honom renänssans pimpetter, i tre omgångar. Han var fruktansvärt arg på oss sen, men det hjälpte. Han hade jättemycket som satt fast inne i näsan, och som gjorde att han inte kunde andas. Men nu har han somnat, och kan änligen andas.

Stackars jacob som är sjuk!
26 September 2007  | Länk | Jacob | 0 kommentar
Min lilla pojke

Idag har jag och Jacob varit ute två gånger på promenad. Första gången var jag tvungen till att köpa mat till honom, och andra gången bestämde jag och Emma att vi skulle promenera. Den blev ju inte sådär jättelång med tanke på att vädret var väldigt ostadigt, och vi hade inga regnkläder. Vagnen hade i alla fall regnskydd. Och Jacob var väl skyddad för allt som skulle kunna komma i hans väg. Förhoppningsvis inget :p

Fick en inbjudan till församlingen utanför Rydaholm, Mistelås tror jag det heter. Det brukar finnas nån grupp där som träffas och har lite trevligt. Jag överväger det, men jag vet inte. Hade hellre hoppats på att det var nåt här i Rydaholm, eller kanske Värnamo. Vill hitta på nåt med Jacob nu när han börjar bli så stor, och pratar mer med omgivningen. Men jag känner verkligen inte för att gå till nån föräldragrupp här i Rydaholm. Det verkar så tråkigt. Men egentligen kan jag inte säga nåt om jag inte ens har varit där. Jag ska leta på, annars ska jag gå på babysim med Jacob. Hoppas bara att han tycker om det.

Varför finns det inte så mycket att hitta på med för föräldrar med småbarn??

Jacob med tant Jenny på bilden :)
11 September 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Tiden går så fort ju

Såg bilder på Jacob från BB.. fasen vad tiden går fort.. Vi har redan börjat tänka på hans eget rum! Vi ska vänta lite till, eftersom Christian tycker det är för tidigt fortfarande. Jag hade kunnat göra det direkt när Jacob började sova hela nätter, men båda måste ju vara överens. Annars kommer det bara att bli bråk och sura miner. Och det vill jag definitivt inte vara med om..

Jag har börjat fundera på vad jag ska göra efter mammaledigheten! Jag har varit sugen på en annan utbildning i ett år nu, eller ja, mer än ett år. Det är samhällsvetarprogrammet med inriktning mot kommunikation. Jag vill så gärna gå det, men jag vet inte riktigt om jag ska satsa på det. Några säger; jobba några år så vet du vad du vill göra.. Och andra säger; Go for it.. Jag vet att jag måste göra vad jag själv vill, men jag vet inte. Om jag går den utbildningen så blir jag utbildad till nåt jag verkligen vill. Och har jag då min vårdarutbildning i ryggen, så är det lättare för mig att få jobb. Dessutom är utbildningen distans, så vi behöver inte flytta nånstans, eftersom basen är i Ronneby. Det är en bit härifrån ju.

Men som tur är så har jag gott om tid att fundera. Juat nu ska jag fokusera på Jacob :)
3 September 2007  | Länk | Jacob | 0 kommentar
Dagis

Idag har jag varit duktig. Har fixat in oss i kön till dagis. Så det blev två platser, en på ett dagis här i rydaholm, och sen en plats hos en dagmamma här i rydaholm. Lika bra att ta två stycken och sen så tidigt som möjligt, så jag inte glömmer det när det sen blir dags. Och sen är det ju inte ens säkert att vi får dagisplats vid den tidpunkt vi vill ha, om vi tar det försent.
Komplicerat, komplicerat..
Fick bilderna från High Chapparall. Dom blev jättebra. Ska sätta in dom i fotoalbumet, så jag inte tappar bort dem.. Men det skulle inte förvåna mig om jag hade tappat bort hela albumet istället..:) Thats me...

Älskar min lilla söta bebis, och min andra stora bebis *asg*
24 Augusti 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Tidig morgon idag

Så trött man kan vara, vaknade av att jacob låg och gnällde i sin säng. Rätt kul att när vi lägger honom för kvällen i sin spjälsäng så ligger han ju raklång. Men när vi vaknar på morgonen så ligger han på sidan, på kortsidan då altså. Rör sig mycket när han sover altså.

Tänkte att jag och Jacob skulle komma ut på en långpromenad. Verkar som om det blir jättefint väder idag, så man måste ju passa på. Problemet är att jag inte vet så många fina rundor att gå i detta samhället. Så det får väl bli den gamla vanliga vägen runt industriområdet *suck*

Har börjat med skolan igen, och jag SKA vara färdig med skolan och allt vad det innebär innan jul. Men Christian säger att man måste fixa alla överblivna saker med skolan innan fem år, och det hade jag ju tänkt. Sen ska jag ju opponera med, och jag hoppas att det går bra. Just opponeringen ser jag inte fram emot så där jätte mycket.

Nu ska jag gå och kolla vad lille Jacob gör, låter som om han håller på och puttar på sakerna på babygymmet. Min starka lille bebis :)
13 Augusti 2007  | Länk | Jacob | 0 kommentar
Sov länge idag

Vaknade kl 10.00 idag av att Jacob börjae gnälla, trodde klockan var runt 08.00 eftersom han brukar vakna vid den tiden.. Gissa vad jag var förvånad när jag såg hur mycket klockan var.

Idag ska jag och Christian ha en utekväll, jag har inte fått vara ute och ha trevligt med mina vänner på lääänge. Jacobs farmor och farfar ska agera barnvakter, och dom tar honom hela natten. Så skönt, och då kan vi ligga länge i sängen imorrn och bara gosa och prata. Ibland behövs sånt ju.

Snart ska jag börja med skolan igen, har bara runt tre veckor att ta igen. Ska skriva slutet på mitt examensarbete, och sen är jag äntligen färdig vårdare/undersköterska. Tyvärr så hade jag en person som satte stopp för mina studier :D

Här är en bild på söta kusinerna Jacob och Tindra. *Gullegull*
10 Augusti 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
DOP IGÅR

Igår hade vi dop i Villie kyrka, var så fint. Och jag var supernervös, tänk att jag skulle stå där inför alla människor och alla skulle titta på oss. Men egentligen tittade dom nog på jacob istället för mig :D

Det som gör att det är så skönt att det är över, är att det har varit så mycket ståhej inför detta. Och så klart, så försvinner nyckeln när vi ska åka till lokalen på morgonen och fixa smörgårstårtorna. Först så försover vi oss, och sen springer vi som yra höns och letar efter nyckeln. Ingen visste var den var, och vi kom inte in i lokalen. Så jag försökter ringa prästen, och efter många om och men, så får jag tag på honom. Jag fick säga att en bekant hade tagit nycklarna, men vi visste ju inte helt säkert.
Som tur var kunde han låsa upp till oss, och vi i illfart ner till lokalen och fixar. Vi kom i tid till kyrkan, och vi träffade kyrkan.

Men det var precis som om prästen inte trodde mig, för han predikade om domedagen, och den som gör något dåligt (ont) hamnar i helvetet, och TITTADE PÅ MIG. Men varför predikar man om något sådant positivt när det är dop?? *ironi*

Jajja, det fixade sig tillslut. Vi hittade nycklarna tillslut, Hannas söta lilla dotter Tindra hade lekt med dom och sen hade dom hamnat under sängen där ingen tänkte på att leta särskilt noga.

TACK Hanna och Rickard för allt. Så mycket stöd hade jag inte fått nån annanstans. Och om ni känner att det blir för jobbbigt, så kom upp till oss. Ni vet vad jag menar :)

Nu ska jag se om jag kan fortsätta leta lägenhet, Christian har fått fast jobb i värnamo. Jippiiii
6 Augusti 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar
Mysig dag

Idag har jacob varit så duktig. Han har skrattat jättemycket, och tittat på allt möjligt. Men däremot fick han jätteont i magen efter att han hade ätit mat, så jag var tvungen till att massera honom lite. Efter 10 minuter kom det ut två stora fisar, så det är inte konstigt att han har haft ont i magen.

På torsdag får vi lite besök, ska bli trevligt. Imorrn måste jag och christian städa lite för det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. Inget kul.

Nu ropade visst lillkillen på mig, så jag måste försvinna nu.

*poff*
25 Juli 2007  | Länk | Jacob | 3 kommentarer
Städedag

Idag har jag passat på att städa datarummet. Nu är jag något trött, så jag fick trösta mig med lite glass som Dan kom hit med. Tänkte att jag skulle slänga mig i soffan och ha en mys-pys kväll.. beroende på om Jacob kommer att vara gnällig eller inte.
23 Juli 2007  | Länk | Jacob | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida