Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Tillbaka till bloggen :)

Har inte skrivit i bloggen på evigheter, har bara inte haft ork til det. Har ganska fullt upp med träningar och jobb just nu, har även lyckats bli sjuk några dagear. Tänkte vartfall att jag skulle göra en liten sammanfattning om vad jag har gjort den senaste tiden. Med lite risk för att det blir ett ganska långt inlägg :P

Sist jag skrev var precis innan vi åkte till strandebarm för att ha träningshelg. Det var verkligen en kul men slitsam helg :) Vi tränade hårt och kom igenom hela programmet. På lördagen hade vi träning med tema ZOO och jag var utklädd till pingvin :) Under denna helgen blev jag även med i en all-girl groupstunt som skal tävla i NM, å jag som inte skulle ta på mig något mer, men det är inget jag ångrar på :P

Förra torsdagen var det babyträff på galleriet :) Det var jag, Solveig, Linda G-O och Linda L som möttes på galleriet för en liten fika. Linda och Linda har ju bara för söta bebisar, Karolina (bild till vänster) är 4 månader och Mathea (bild till höger och nere) är 2 månader , så kul att se hur dom växer och blir större :)

 

På torsdagskvällen förra veckan möttes jag och Cathrin och lagade massa sushi, både nigiri och maki och tror att det blev ca 60 bitar tillsammans. Mickan kom upp till oss och skulle pröva sushi för första gången och Marius skulle väl pröva att gilla det för 3:e gången :P Tror att det blev ganska lyckat för alla åt och bara några få bitar blev kvar :) Resten av kvällen blev det glass och godis och så såg vi på "ett litet stycke thailand" som är mitt favorit program just nu:)

I lördags så hade jag födelsedag som jag startade med att fira på jobbet. Sen kom jag hem och fick slappa av i soffan och öppnade den fina guldiga champagne flaskan som jag fick av en kollega på jobbet. Sen fick jag present av Marius som var en vinflaska, ett presentkort och massa lakrits :) i 18 tiden började vi fixa till oss och göra oss fina till middagen på zupperia. Där mötte vi Liv H och hennes kjäreste och hade väldigt trevligt med god mat och billig dricka.

Annars så tillbringar jag väl ganska mycket tid framför tv:n nu för tiden för att inte missa något som händer i skid VM i oslo. Eller lite missar jag ju tyvär eftersom att jag måste jobba också :( :P Tycker det är otroligt synd att det inte har blivit fler medaljer till Sverige än, men vi fortsätter hålla tummarna så kommer det nog flera medaljer snart :)

2 Mars 2011  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kerstin Gustafson                                             Skaffa en gratis hemsida