Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Träningshelg

Idag är det avresa till strandebarm för att ha träningshelg, vi är från 3 seahawks lag som reser junior, senior B och senior A :D Ska bli så otroligt kul och förmodligen slitsamt också, men jag längtar otroligt mycket och nu är det bara 1,5 timme till jag skal åka ut til Åsane och ta bussen. Har tittat igenom massa bilder från förra årets träningshelg på strandebarm och nu längtar jag bara ännu mer!! :D

ENJOY!

Ska ta massor av bilder i år också :D

11 Februari 2011  | Länk | Cheerleading | 1 kommentar
Äntligen <3

AWSOME!!!!

Ja det är nog det bäst beskrivande ordet för den här dagen :) Var för en stund sedan ute i Åsane och tog i mot våra nya cheerleadingmattor som vi har beställt från sverige :) Blev helt överlycklig när dom ringde när jag jobbade och sa att dom kunde köra ut dom idag. Det här har vi jobbat hårt för och idag ska vi äntligen få träna på riktiga mattor som räcker till oss alla och som inte glider ifrån varandra :P Och om vi är duktiga och jobbar lite till har vi snart ett helt tävlingsgolv ;)

Nu ska jag ut till åsane igen, tänkte att jag skulle se lite på juniorträningen och bara hänga lite i hallen och njuta av synen av HELT EGNA mattor! :D

Stort TACK till alla er som stöttat oss i Åsane sehawks cheerleaders genom att köpa kaker, ge oss pantflaskor och komma på våra uppvisningar!

7 Februari 2011  | Länk | Cheerleading | 0 kommentar
Mysig söndag!

Idag bara vägrade jag ha en söndag till där vi bara är hemma och slappar. Så när klockan var halv tolv jagade jag marius upp ur sängen och såg till att vi fick i oss lite frukost :) Sen var det dags att gå på museum :) Hade väldig lust att gå på naturhistoriska och hade sett på internet att dom hade nyöppnat i slutet av januari så det var ju perfekt, men när vi kom fram så stog det att dom inte öppnade förns slutet av februari, så vi får visst vänta lite till med det. Istället gick vi till närmaste museum som jag också haft lust att gå på några gånger och det var sjöfartsmuseumet här i Bergen. Tror vi gick runt där i nästan 2 timmar och såg på allt från vikinga tid helt fram till nutidens båtar. Det var faktiskt lite intressant och absolut värt dom 40kr det kostade :) Efter det lyckades jag övertala Marius att äta sushi på cyclo :) Å han tyckte till och med att det var ätbart! :) Yes! Tror vi ska se till att äta sushi lite oftare ;) Var väldigt mysigt att sitta på cyklo och äta och prata massa strunt, och det har blivit mycket mysigare där efter att dom har gjort om.

Nu är det dags att äta lite mer mat, här skal det serveras stekt kött, gourmet fries och pepparsås :D Nam nam! Bjuder på några bilder från dagen nedanför (beklagar dålig kvalité på bilder som är från mobilen).

6 Februari 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
I made it!

Jag har klarat det! jag har jobbat 11 dagar i rad och har min första lediga dag idag och har ledigt heeeeela helgen :) har sovit länge, ätit god frukost och gjort massa måsten :P Mycket med planering just nu eftersom att vi skal på träningshelg nästa helg :)

Snart är det vår och det känns så härligt, ett stort tecken på det är ju tulpaner. Köpte mig ett gäng fin aigår och dom luktar vår och härligt. Det börjar även kännas lite som vår ute, med lite fågel sång å sånt :) Ska snart ut och njuta lite av att det inte regnar :P Ska möta Maria på Burger King om 3 min ;) Ska hot Texas världens kanske godaste hamburgare och så ska jag förhoppningsvis få höra massa om egypten eftersom att Maria precis kommit hem där ifrån, eller blivit hemskickad har hon väl blivit egentligen.

Mitt projekt i helgen när jag är ledig är att sitta hemma och sticka ganska mycket. Har börja sticka pulsvärmare med mönster på och jag har aldrig stickat efter något riktig mönster förr, så det är väldigt kul och väldigt pillrigt :P Kanske blir en bilduppdatering på söndagen hur långt jag har kommit :)

Sorry för ett lite rörigt inlegg :P

4 Februari 2011  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Nya fiskar

Har precis vart i bergen sentrums två djuraffärer för att finna några nya fiskar till akvariet. Hittade några på bystationen, men tycker allmänt att det var dåligt utbud på båda ställena :/ 

Det slutade med att jag kom hem med 4st firrar :) Tre Platys varav 1 Musse Pigg platy (hanne), en gul/orange/svart (hona) och en vit och svart (hona). Kände också att jag behövde en till arbetare i mitt akvarium så jag har köpt en pytteliten algätare eller Ancistrus som de heter. Det är jätte liten just nu, faktiskt mindre en platysarna men dom kan bli ganska stora :)

Nej nu är det dags att gå å släppa ut dom till dom andra fiskarna och se om dom trivs :)

1 Februari 2011  | Länk | Akvarium | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kerstin Gustafson                                             Skaffa en gratis hemsida