Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Tränat igen :D

Idag har jag vart på träning igen :) Har vart lite av det i det sista för att jag antingen jobbat eller vart borta. Så nu var det härligt att träna igen. Det var så kul på uppvärmningen, länge sedan jag skrattat så mycket på en uppvärmning :P Å sen var Lise sååå flink och höll i en bra styrketräning (det var absolut länge sedan, så mer av det), stretchning och motionsträning :D SUPERT!! Fick också le ganska mycket när mona hoppade ner tillsammans med Karoline i hennes OnePiece :P Inte den kroppsformen man är vann att se Mona med ;) Haha!!

Har ju vart så dålig på att blogga i det sista, men har vart lite bättre på att lägga ut bilder i min bilddagbok. Så om ni vill se lite av vad jag gjort i det sista är det bara gå in där å kika :D

 Min bilddagbok

När ni kommer till startsidan så ser ni en kalender på vänster sida. De datum som är blå har jag lagt ut bilder på så där är det bara att klicka och ENJOY!! :P Å kommentera gärna!!

KLEM!

28 April 2010  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Sluta spy aska kära island!!!

Tänk alltså vad naturen ställer till det för oss, men det är väl bara hämden på allt vi gör kan jag tro. Äntligen har dom börja öppna upp lite flygplatser i Norge igen. Två stora anledningar till att jag bryr mig så mycket för det första så ska jag själv flyga på torsdag om allt går som jag tänkt och all aska är bortblåst åt ett annat håll. Ska ju bara till oslo och vidare för att hälsa på Marius så det går ju att ta tåg, men har ju redan köpt mina flygbiljetter. Å för det andra så vill jag att flygen ska börja gå för imorgon ska ju Team Norway och förmodligen masa andra landslag runt om i europa flya till US and A för att vara med i cheerleading World. Så dom bara mååste få åka!!!! Det som gör mig så glad är att även fast det är sånn kaos verkar folk så glada överallt, dom är påhittiga å hittar på andra lösningar å håller humöret uppe :D Det gillar vi *tummen upp*. Så nu kryssar vi fingrar å håller tummar för att askan blåser åt något annat håll :P

Å så idag efter jobbet var jag och Cathrin på bio och så Prinsessen og frosken (The princess and the frog) den som vi redan innan jul hade bestämt att vi skulle se på premiären i februari. Men så blev det visst inte, men nu är det i alla fall avklarat. Den var ju såååå romantiskt och hade ju självklart sina komiska stunder. Så är glad att vi äntligen såg den. Det var bara vi i salongen som inte hade ett barn under 7 år med oss :P tror även att det var jag och Cathrin som skrattade mest av alla :P Super koos att få gå på bio igen :)

Nu ligger jag bara här på soffan å tänker så det knakar och dagdrömmer så fjärilarna sprätter helt vilt i magu (hihi) på mig. Det är nog en av mina favorit sysslor tror jag, bara vart lite dålig på det sista tiden, men nu är jag igång igen :D

18 April 2010  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Slapp dag :)

Nu är det länge sedan jag skrev något här, men har haft fullt upp med kärleken och jobbet :P Fick 1 ½ vecka tillsammans med Marius å då hann vi med at vara både hos honom och mig :) Vi har hunnit med att göra mycket kul t.ex skidtur i våler, utgång i Elverum med några av hans vänner, middag med hans familj, besökt akvariet i Bergen, vart ute och ätit god mat och så har vi njutit massor av solen och våren :) Kan ju inte bli bättre. I söndags när vi var på akvariet köpte jag mig ett pussel med pingviner på. Vi började lägga det tillsammans i söndags kväll och nu har jag blivit färdig, så har precis hängt upp det på väggen i ramen jag var å köpte på IKEA igår :) Tycker det blev ganska fint om jag får säga det själv.

Idag har jag senvakt så har fått sova länge och går nu bara å såsar runt här hemma. Har äntligen plockat bort påsken :P Bättre sent än aldrig ;) Borde egentligen fixa lite mer här hemma men ska istället sitta i soffan å slappa å se på So you think you can dance Australia tills det är dags att gå till jobbet. Ska bli spännande å gå ut å lukta på byen, dt sägs att det ska lukta aska över hela byen från isländska vulkanens rök som har hittat hit. Så vi får väl se hur det är med det.

HAVE IT!!

15 April 2010  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
Äntligen!!!

Idag åker jag till Marius!!!

<3

2 April 2010  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kerstin Gustafson                                             Skaffa en gratis hemsida