I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Söndag

Idag saknar jag Frida. Så hemskt mycket. Jag skulle så gärna vilja få höra hennes skratt igen. Se hur hennes ögon tåras när hon skrattar. Livet är så jävla orättvist. Jag skulle bara vilja ringa henne och prata om alla fina färger som hösten kommer med. Prata om saker som vi gjort tillsammans. Att L fått barn och sen härma L och skratta. Vi var så lika. Både som personer och till viss del utseende mässigt. Vi blev ofta ihop blandade av lärare. Vi hade samma humor och ofta öppnade vi munnen för att säga exakt samma sak. I början på november ska jag se Rikard Wolff och då kommer jag absolut att tänka på Frida. Får hoppas att hon på något sätt är med och kan lyssna.
Usch vad jag saknar dig Frida. Blir ledsen nu. Du kanske är nära mig nu. Ser att jag gråter. Det kanske rent av är du som är i mitt badrum och kastar ner saker på nätterna. Jag har börjat att läsa franska nu, som du och jag skulle göra. Jag hoppas att du tycker det är bra att jag gjort det. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig. Jag hoppas att du vet det. Det kommer aldrig att dyka upp en person i mitt liv som kommer att ta din plats. Det är sån tur att jag har så många minnen med dig. Du vet som när du och jag åt ur en burk chokladkräm varje gång vi var på Nya teatern tills en dag det satt en lapp på burken: SLUTA ÄT AV MIN CHOKLADKRÄM. Eller när du och jag smygrökte utanför teatern när vi skulle ha premiär av "En midsommarnatts dröm". Vi fick världens nikokick och gjorde världens bästa föreställning. Eller när vi skulle göra vårat specialarbete i slutet av trean. Fan vad vi garvade då alltså. Eller när du lånat H:s bil och den la av i korsningen vid vägverket och du ringde halvhysterisk hem till mig och jag och min pappa kom och bogserade bort bilen, ha ha.

Det är stor skillnad på att en vänskap tar slut för att man växer ifrån varandra, eller rent av blir osams, och att en vänskap tar slut för att den ena dör. Det finns verkligen ingen mening med en sån grej. Det gör det inte. Det förde inget gott med sig att Frida dog. Ingenting. Det lämnade bara en stor sorg till oss som blev kvar. Det är inte meningen att dö innan man fyllt 23. Det är det fan inte.
23 September 2007  | Helg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida