I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tisdag

Ifall ni har några frågor om begravningslagen så kan ni fråga mig, då jag efter idag är expert inom ämnet. Var på en föreläsning/kurs idag med jobbet. Jag försökte lyssna så gott jag kunde, men jag kunde bara känna hur ont jag hade i arslet av allt stillasittande. Jag är verkligen inte van att sitta still så där länge. Jag skulle aldrig klara av ett stillasittande arbete. Jag skulle bli galen.
Jag har ju haft ett bra jobb då jag aldrig är still, får motion på dagarna, så det blir ju svårt att överträffa det. Sen finns det ju andra faktorer som färsämrar jobbet. På SJ kommer jag iallafall gå omkring större delen av dagarna, även om det är inomhus i ett tåg, så får jag röra på mig.

Har haft ett konstigt tryck inuti huvudet hela dagen, det är nog någonting psykiskt. Att det är något som gnager mig. Och nu har jag en slags övergiven-känsla i mig som är jättejobbig. Det känns som att jag inte kommer träffa någon mera. Vet inte varför jag känner så, jag blir ledsen över att känslan finns i mig och att jag inte riktigt kan koppla bort den.
Jag vill inte vara ensam ikväll. Kvällen känns så himla lång.
Ibland är det så skönt att gråta, även fast det är för någon liten sak, det är skönt att få "rensa" lite. Lätta på trycket, men det går inte att gråta idag, fast jag vet att det skulle vara skönt.
Har försökt att tänka på bra saker, eller saker som får mig att le, men det är svårt idag att känna glädje.
Jag kommer få roligt imorgon då jag ska träffa Daniel, och på fredag kommer jag att träffa Anna och säkert flera gånger i helgen. Och via Facebook har jag hittat Rebecka som kommer till stan i helgen och säkert kommer att ringa mig och vilja ses.
Jag vill nå glädjen idag, för jag har så mycket roligt alldeles snart, men det går inte. Känner mig blockerad. Jag vet ju egentligen kanske vad det är som jag känner mig blockerad av, men det är ju ingen fara med det. Ingenting har ju hänt. Och jag känner mig nog lite rädd inför SJ grejen. Det skulle bli en sån stor omställning, och jag vet inte om jag är redo för det. Jag känner mig allt annat än läkt inombords. Jag har ju ingen anställning när jag ev börjar min utbildning på SJ, men det har känts så länge som att jag inte klarar att ens jobba halvtid just nu. På mitt nuvarande jobb. Jag försöker att bita ihop, men ibland är det så himla svårt.
25 September 2007  | Vardag | 1 kommentar
Om du börjar åka tåg, då kanske du kan åka hit upp gratis sen? Så kan vi ut och åka Huddig tillsammans=) haha.
Skrivet av Anna den 26 September 2007 06:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida