I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Torsdag

När jag sitter i bilen hem och försöker att koncentrera mig på att inte spy rakt ut då är det härligt. När huvudet gör otäckt ont och jag får koncentrera mig till max på bilkörningen. Suck. Det gick lite snabbare att komma hem när mobilen ringde och jag fick prata hela vägen hem då jag kunde krascha i sängen. Sen går det givetvis inte att ligga ner när huvudet gör sådär hemskt ont, för det gör ont. Och varje gång man vrider lite lite på huvudet så gör det hysteriskt ont.
Nu mår jag riktigt illa och jag ska snart iväg på franska lektionen... Jag vet inte om jag kommer att kunna vara kvar under hela lektionen. Har huvudet väl börjat att göra ont då spelar det ingen roll vad jag än gör, eller vad jag än tar för tabletter.
Men jag fick ju sällskap medan jag vilade ett tag och det var mysigt. Och sånt.

Blir glad över att den men kanske minst anat ser att jag inte mår bra på jobbet och tar sig tid på sin rast att komma ut och prata med mig. Och att denna även sett andra saker. Det känns bra. Berättade att jag var tacksam för det.

Imorgon är det fredag. Jag känner en slags... tomhet redan för att det finns en anledning till det, men jag kan inte göra någonting åt det heller. Jag får hoppas att helgen går snabbt också.
Jag vet inte ännu om jag ska träffa Anna lite på dagen eller om vi ses på Daniels inflyttningsfest på kvällen. Hoppas på lunch och lite shopping på lördagen iallafall. Vore skönt att träffa Anna lite på tu man hand som man brukar säga.
Och så får jag ju se om Rebecka hör av sig också.

Fan, jävla huvud alltså. Tabletter hjälper ju inte, men känns som att jag vill ta en iallafall, för att jag kanske klarar franska lektionen då... hm....


27 September 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida