I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Söndag

Nu är snart en fartfylld och trevlig helg över. Anna har lämnat stan, och det var så bekvämt att ha henne här igen. Bara vara. Prata om saker som är roliga att prata om. Det gamla naturliga hade varit att idag ha träffats för en sammanfattning av helgen i hennes soffa med en påse godis och tv:n på. Trivs otroligt bra i Annas sällskap och det känns jätte tomt att hon har åkt hem nu.

Igår spenderades nästan sex timmar på stan. Liten shoppingrunda, en fika med Anna och sen en fika med Rebecka. Kul att träffa Rebecka som jag inte träffat på tusen år.

Vid 18 tiden hade vi bord på Efesos. Vi var sju stycken. Maten var god och tugget på en bra nivå. Vi fick bara ha bordet till kvart i åtta, för sen skulle det komma andra gäster. Blev en promenad från stan ut till Tybble för en förfest i gammal anda i en studentkorridor. Blev lite fotboll också till de andra i korridorens stora förtjusning ha ha. Sen var vi väl inne på Björnstugan i en halvtimme innan vi lämnade stället. Det är helt enkelt inte kul på krogen och absolut inte på Björnstugan.

Imorse ville jag inte alls gå upp ur sängen, men efter att telefonen ringde vid tio, så gick jag upp. Tog bilen till Hallsberg för att kolla vart jag ska göra hälsoundersökningen på onsdag och känna av hur det känns att åka till Hallsberg. Byter jag jobb så är det Hallsberg jag ska utgå ifrån.

En fika hos familjen och nu är jag tillbaka hemma. Vädret är grått och tråkigt och jag funderar på att börja läsa en av böckerna som jag köpte igår.
Saknar närhet och ska se till att få lite av det senare i eftermiddag.
30 September 2007  | Helg | 1 kommentar
Några timmar i bilen, och man befinner sig i en annan del av Sverige. Tack för sällskap i helgen, du gör det värt att komma tillbaka till Örebro! kramkram
Skrivet av Anna den 30 September 2007 14:55
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida