I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Måndag

Jag tycker att det är tråkigt att Alex Schulman slutar att blogga på Aftonbladet. Jag höll kanske aldrig med honom i hans elakheter om kändisar och så, men det var en kul blogg. Hans modeblogg var ju jätterolig. Å andra sidan så känns det väl bra att mannen har insett att hans påhopp inte varit schysst alls. Men som sagt, skit tråkigt att han inte ska blogga mer, men han finns ju ända med en halvtimme vid åtta snåret varje onsdag på radion =)

Det sägs ju att man inte alls tjänar på att veckohandla, men fan alltså jag tror att jag gör det. Idag efter jobbet, kom jag på att jag kunde stanna till på Willys och handla. Sista stunden på jobbet rafsade jag ner på en liten lapp, vad jag skulle handla. Och när jag går ut från Willys med två papperskassar med mat och det slutade på 220 kronor, då är det liksom hur bra som helst. På en vecka handlar jag lätt för mer än 200 på ICA. Sen är ju ICA bra på att finnas för mig när jag får ett ryck efter något speciellt, eller om någonting tar slut, men det är bra för mig att veckohandla.( Påminn mig nästa måndag om att jag skrev det här idag.)

Tjejer mognar före killar sägs det. Det brukar väl sägas att tjejer är fyra år före i utvecklingen. Så en 24 årig kille är alltså som en 20 årig tjej och det är därför som killar oftast blir tillsammans med yngre tjejer. Ingen 24 årig tjej orkar med en 24 årig kille. Eller? Såklart finns det stora undantag. Alla mognar nog olika snabbt och mognar på olika sätt.
Vuxen tror jag aldrig att man blir. Och vad är det att vara vuxen egentligen? Det är samma som begreppet normal. Vem har bestämt vad som är normalt och vad som är onormalt? Är inte det i slutändan något som man själv får avgöra?

Och varför blir man kallad till ett möte, där ens åsikt vill höras, när man i slutändan blir överkörd och ett annat beslut fattas. Ett beslut vi arbetare tog, som då välkomnades med öppna armar av ledningen, blev sedan först "glömt"- "Vi minns inte vad vi kom överens om" och sen totalt överkört. Jag har noll förtroende för ledningen. Jag har nog aldrig haft ett förtroende från början, men nu har jag det inte alls. Lever inte vi i ett samhälle där vi har det så bra att vi kan rösta om en sak, och det som får flest röster vinner? Jag blir så trött.

Ikväll kommer jag att sakna "Upp till kamp" och titta på "Gynekologen i Askim" istället. Vill hoppas att det är lite bra, någonting som man kan följa ett par måndag kvällar.

Nu har jag skrivit en massa blaj igen, men du behöver inte komma hit och snoka ifall du inte vill läsa en massa blaj. Vore skönt att kunna spärra sin blogg. Dom som inte pratar med mig ens på riktigt borde väl inte vara intresserade av att läsa min blogg, så jag får hoppas att dom hittat härifrån.

Dags att öva lite franska.
1 Oktober 2007  | Vardag | 1 kommentar
Jag gillar att läsa ditt blaj, därför gör jag det varje dag! Sluta inte med det... vill ha mer! kram
Skrivet av Charlotte. den 1 Oktober 2007 18:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida