I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Onsdag

Jag vill ha dom skorna...

Jag har förväntningar på morgondagen. Att den ska bli bättre än de tre senaste dagarna har varit. Går det att ordna? Jag hoppas det. Och tror det.
Tredje dagen med halsbränna...inte bra.

Har haft en kille här som har tittat på min lägenhet och som tyckte om den. Jag tyckte om hans också, men så blir jag ändå sådär att det är ingen balkong...jag vill ha balkong...jag får se.
Och så har jag mailat en tjej om en superbillig lägenhet, får se om hon svarar.

Jag kan inte göra någonting åt mitt förflutna, men jag kan vara med och påverka min framtid. Okej? Glöm...

Snart fredag= avslappningsöl.

Fan borde ta en öl ikväll!!! Ska titta på en burk och se om jag vill ha en.

Jag undrar vem det är som varje dag söker efter michaela backman blogg på Google. Någon som inte vill att det ska synas på datorn...Vem är du?
31 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Inte min dag

Nej det är inte min dag idag.
Ibland så tror jag att jag kommer att få ett psykbryt och idag var det väl närmare än någonsin. Hjärtat rusade iväg, jag blev rädd, fick inte luft och mina ben bar mig inte hem så jag var tvungen att stanna hela tiden.Jag har aldrig känt att mina ben inte vill bära mig. Jag hade liksom ingen känsel i mina knän. Det kändes som att huvudet skulle sprängas. Jag vet inte, jag var glad att jag kom hem, men jag kom inte ur min sinnesstämning...jag är fortfarande kvar i den och huvudet gör ont. Och eftersom att det har varit en riktig skit dag, så hyvlar jag givetvis av halva tummen när jag skulle få mig lite ost. Suck.
När jag var liten var jag inte alls rädd för blod eller nålar, men nu trodde jag att jag skulle svimma när det började att rinna blod. Och så var jag tvungen att plåga hjärnan lite extra med att tänka på att ta blodprov i armvecket.

Jag längtar till helgen. Till fredag då jag ska ut med Anna. Jag behöver det.
30 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Dagens asociala sociala nätverk

Förr satt man inte på kvällarna och skrev till sina vänner på msn. Förr satt man inte och skickade sms när man ville fråga någonting.
Förr bestämde man i tex skolan att man skulle följa med varandra hem för att umgås/leka. Man satt inte vid en dator eller med en mobil i näven hela tiden. Förr kunde man inte bli nådd hela tiden tack vare en mobiltelefon. Svarade man inte på hemtelefonen var man inte hemma. That`s it. Fan vad skönt det var.
Nu sitter man vid en dum dator och skriver till dom man känner istället för att träffas på riktigt.
Och man kan alltid bli nådd pga sin mobiltelefon. Inför en mobilfri dag i veckan. Det är faktiskt skönt!
Det är såklart bra att man via en dator kan prata med vänner i andra städer, eller resande vänner på andra sidan jordklotet.
Och det är bra med mobiler för att man just alltid kan bli nådd, ifall någonting akut inträffar.
Jag har en del som jag inte kan träffa på ett naturligt sätt när jag vill, och då är givetvis mobilen eller datorn till min fördel, men jag önskar att jag kunde träffa dom på riktigt istället för att hålla en ofysisk kontakt med dom.
Men jag återkommer ändå till det faktumet, att man satt inte och var så här asociala, som vi faktiskt är, via en dator, förut...hade man ingenting att göra så gick man till någon kompis och ringde på. Man blev ju aldrig nekad att komma in eller följa med ut på någonting.
Om jag fick välja skulle jag hellre träffa folk, dom dagarna jag vill givetvis, än sitta vid en dator och prata med dom.
Människan kommer att bli ännu mer passiv, lat och asocial i framtiden, än vad vi är idag. Människan kommer att bli folkskygg.
Och det var väldigt ovanligt att en elvaåring var tjock när jag var elva år. Det fanns vissa såklart, men dom är tjocka än idag. Barn idag är ju feta, med värsta gubbmagarna, för att dom är just passiva, lata och sitter inne och spelar dator och tittar på tv. Mest dagens småtjejer tycker jag.
Jag var JÄMT ute när jag var liten. Fan, jag kan varenda stig i Fallena och Karlslund för att vi var där och lekte och höll våra första killar i handen. Inne var man när det regnade och då lekte man inne. Man tittade inte på tv då. Vi lekte på gårdarna hemma, vi var stora gäng som åkte runt på rövarstråk. Mamma och pappa fick ju tjata tio gånger innan man kom in för att lägga sig.


Jag fattar inte vad som hänt med oss?
29 Januari 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
söndag

Man får vara på sin vakt hela tiden när man promenerar, det är nysnö på marken och under det bara is. Kan nog inte ens räkna gångerna som jag höll på att slå på ändan idag. Så fort jag slappnade av så halkade jag till. Har gått och spänt mig så det gör ont i vänstra knät haha. Min skräck är att ramla, slå i huvudet, och bli liggande som en grönsak och aldrig bli återställd.
Var ute en bra stund så det var skönt att komma hem sen. Men lägenheten är kall, så trots ljus och filt så fryser jag.
Jag har tittat på Änglagård, för den får mig alltid på bra humör. Har många bra minnen till filmen och runt filmen. Jag orkade inte se klart på hela, höll på att somna där jag satt i soffan.
Imorgon ska jag på någon slags information på af som ska hålla på i en timme. Alltid lite lätt ångest när jag ska beblandas med af.

Har egentligen ingenting att skriva, inte direkt så någonting sensationellt har hänt och jag tror inte att någon gjort mig förbannad så jag måste skriva om det?
Eller jo förresten, igår på teatern. Flera hundra ska samtidigt hämta ut sina jackor, så då ställer man sig snällt i en liten kö så det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt, men så tänker inte gubbar i 65 års åldern. Nej dom tränger sig förbi, verkligen knuffar undan en annan och räcker fram tre olika brickor till stackars killen i garderoben. Killen såg att gubben trängde sig, så han log lite medlidsamt när han såg att jag blev sur och irriterad på att vissa tror att dom har företräde. Jag och mormor konstaterade att medelåldern var 55 så det var inte direkt att man kände att "ja men visst, jag släpper förbi den som är äldre än mig" för det var alla.
28 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Jag,mormor och Mona Sahlin.

"Rikard III" var jättebra, Wolff var jättebra och dom andra likaså. För er som inte vet så är "Rikard III" skriven utav William Shakespear så givetvis talades det på Shakespeares vis. Har ett programblad som jag kan gotta mig åt i efterhand.
När jag hämtat mormors och min jacka så såg jag någon som jag kände igen som stod lite avsides. Mona Sahlin. Under ett par sekunder så tittade vi på varandra. Jag log mot henne och hon log tillbaka. Jag tänkte: vilka olika liv vi lever. Hon kandiderar till partiledare för sossarna, och är ute på turnè och jag är arbetslös och fördriver dagarna med...diverse. Jag tittade på hennes livvakt också som stod en bit bort. När jag och mormor gick ut på gatan så hoppade Mona med följde in i svarta bilar och försvann. Häftigt värre.

Jag känner mig nöjd, påfylld med lite kulturellt, och jag tror minsann jag snart ska lägga mig, är trött =)
27 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Det började ju bra

Haha vi ser verkligen ut som två retards på bilden.

Det blåser kallt. Tog en promenad imorse. Mina lår frös. Min rumpa frös. Min hjärna frös. Men jag var rätt varm i hjärtat faktiskt. Men jag tycker inte om att se bilder. Det blev en ute-frukost, mysigt. Synd bara att man ska behöva bli avbruten och ja, av. Och ensam är fan inte stark.

Jag köpte en tröja idag som jag ska ha på mig ikväll när jag och mormor ska se Rikard III. Det kommer att bli mysigt. Jag har längtat så efter teater så det blir bra. Sen att huvudrollen spelas av någon man tycker väldigt mycket om gör ju inte saken värre ;) Rad sju, perfekt.

Exet ringde förut. Så här sa han: Vilken tycker du är den mest patetiska människa som syns i media? Linda Rosing svarade jag. Rätt sa han. Hon och Fadde var på Björnstugan igår. HAHA.

Anna: Jag vill absolut göra Björnstugan osäker, gärna på fredag? Hörde lite med ena grabben också, kanske kan styra upp något med dom på lördagen? Känner för att dansa lite med dig Anna!

Jag har haft lägenhetsvisning också. Himla svårt att tolka människor. Men dom skulle tänka över helgen. En dag alltså, haha. Jag sa att jag vill inte se deras, ifall dom tackar nej. Vill inte bli besviken. Så vi får väl se.

Nej ska inte sitta här och ruttna, tror jag ska ta en till promenad!
27 Januari 2007  | Länk | Helg | 1 kommentar
Händelserik dag

Var hos en läkare imorse och fick reda på vad jag lider av. Fick lite botemedel mot det, men den ena fanns inte på apoteket idag, så jag får kolla imorgon ifall dom fått in den.Så nu hoppas jag att det ordnar upp sig!

Finväder idag så det blev en promenad och en fika på stan. Dagens kändisar är iallafall Linda Rosing och Fadde som promenerade i norrcity. Allvarligt, dom är ju c kändisar, men man skulle kunna tro att det var Victoria Silvstedt som var i Örebro. Med tanke på hur Linda såg ut. Dom gick armkrok, men det har ju stått i kvällstidningarna att dom gjort slut...vet inte...konstigt iallafall att dom var här.
Jag trodde att jag skulle ha planer hela eftermiddagen, men nej. Jag fick roa mig med mig själv. Shoppade litegrann faktiskt...var väl någon form av tröst antar jag.
Tog mig ut till bolaget vid eurostop också. Handlade upp ett litet lager! Ska nog ta mig något lite senare...försöka att koppla av. Känner mig spänd. Gör ont i axlarna. Men det är ditt fel. Inte mitt.

Får se om jag fått ordning på kylan i sovrummet nu. Jag sover ju med byxor, tröja och strumpor och med ett feting duntäcke uppe på det. Onajs.

Imorgon kväll ska jag äntligen få stimulera min kulturella del av hjärnan genom att gå och se "Rikard III" med Rikard Wolff. Jag och mormor ska gå.
Jag har under ett par kvällar tänkt väldigt mycket på Frida och jag kommer att tänka ännu mera på henne imorgon när jag ser honom. Idag var jag för första gången på ett år innanför dörrarna på Rosalis Deli. Har inte kunnat gå dit sen Frida dog. Vi var alltid där. Idag var det för mycket folk där, men jag ska äta där igen- Jag måste komma över den saken.

Usch jag vet inte om jag vill sitta hemma ikväll och titta på film =/
26 Januari 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Är din chef en psykopat?

Hittade detta på Aftonbladet idag, ett test om ens chef är en psykopat:

* Charmen riktas mot den han/hon tycker är intressant. Kall ibland rent av elak mot den han/hon inte har intresse av.

* Manipulerande. Säger hela tiden rätt saker och gör rätt saker, alltför perfekt.

* Vill vara i centrum. När det börjar att blåsa, eller om man går in på personliga saker, drar den sig undan.

* Kontrollbehov. Vill veta exakt vad alla gör, in i detalj.

* Tar åt sig äran av andras framsteg, vill gärna utse sig för att ta ansvar, men när det går åt skogen får andra ta ansvar.

* Trakasserier och förföljelser. Svårt att glömma en oförrätt, hämnas.

* Kan få vredesutbrott.


Jag har bara en fråga: vart ringer man för att ange någon? Anonyma psykopater?
25 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Vart är alla lättklädda män?

Cafè, Slitz, FHM, Moore och x antal porr tidningar finns det för männen att titta i. Det finns ingenting för oss tjejer? För kanske, sex-sju år sedan fanns det en tidning för oss tjejer, som mer eller mindre kom och vände samma vecka i tidningshyllorna.
Att Persbrandt var med i Cafè i somras gills inte, dels för det är en herrtidning och så var bilderna fula och han var helt uppsvullen på ett konstigt sätt. Jävligt osmickrande bilder.
Jag skulle blir störd om min kille köpte en tidning med en tjej i som jag vet att han tycker är typ snyggast i världen. Att han ligger och bläddrar i den och blir...inte vet jag, upphetsad. Visst, det är bara en bild, men vart finns tjejernas bilder?
Mitt lönesamtal var bara obekvämt och ångestframkallande. Jag kanske ska starta en tidning för tjejer med lättklädda män? Så att ni killar kan känna er obekväma och fula medan vi ligger och gottar oss åt män? Vore inte det rättvisa om något?
Jag har ju fan hela mitt crew klart!!!

Anna: Hon kommer att vara chaufför och köra alla snyggingarna till fotostudion. Hon kan få dom lite lätt avslappnade genom att vara söt och snacka bilar med dom, så vi har dom i en liten ask. Gärna greja lite i motorrummet också. Jag kommer att ge henne en Hummer att köra dom i. Så hon syns.

Jag själv: Jag sminkar, klär av dom och står själv för rekvisita, scenografi och ljussättning. Har typ en utbildning ju. Och posar vid behov lite lättklädd bredvid.

Malin: Snart världsbäst journalist som intervjuar och ställer smarta frågor och så.
Och så vet jag att hon på sin praktik fick fota lite så hon tar bilderna.

Och jag vill ha med Persbrandt, Stenmarck, Edholm, han snygge fotbollsspelaren Östlund tror jag han heter, och säkert några till om jag tänker efter lite.

Fan alltså, jag har ju en affärsidè!!! Undrar om AF ger en starta eget bidrag för sånt här?
23 Januari 2007  | Länk | Vardag | 3 kommentarer
nu är det kallt

Temperaturen klättrar längre och längre ner mot kallare och kallare grader...brrr!

Jag har ångest inför imorgon och jag kan inte tänka på något annat. Jag kommer vara glad när det är över...och hoppas att jag inte är ledsen eller arg efteråt.

Nej jag kan inte skriva något annat än det idag.
22 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Klenis

Jag börjar bli gammal. Jag klarar inte av en två dagars. Jag är förkyld. Haha. Vilken mes ;P

Tog en två timmars promenad i förmiddags. Jag kände mig rastlös medan jag gick. Det brukar aldrig båda gott. Slängde iväg ett sms ifall jag kunde bli bjuden på kaffe, men det passade inte.
Höll på att få spunk inne på Ekershallen. En tant som inte hade pengar på sitt kort men envisades med att det var snön som orsakat att det inte fungerade. Hallå? Trodde hon att hon kunde luras? Hon krånglade säkert i tio minuter.
Blev att gå hem och äta lite och sen fick jag kaffe i västhaga istället. Men ifall någon hade klämt ur sig en annan sak hade jag gjort det innan...

Börjar få ångest för lönesamtalet jag ska på. Blir alltid en massa skit jämt.

Jag vurpade ju natten mot lördagen när jag var lite onykter och skulle ta mig hem. Idag höll jag på att vurpa fem gånger bara på väg till garaget. I nyktert tillstånd. Det är nog en hel del benfrakturer på akuten...
21 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Mitt i natten

Har spenderat kvällen i Saras snart övergivna rum ute i Tybble. Jag, Anna, Sara, Mickan och så Andreas. Lyssnade på musik, pratade...drack lite alkohol, men varje ny klunk gjorde mig bara tröttare och tröttare...roligast var iallafall när Andreas tappade glaset när en groda hoppade ur min mun. Vid halv ett tyckte Anna och Sara att det var dags att gå in på Björnstugan, men det tyckte inte jag så jag gick hem...Tog hur lång tid som helst att pulsa hem i skor med klack. Men så skönt och mysigt med snö! Och det är ljusare ute! Och på skogaholm bakades det bullar som luktade så gott.

Nu ska jag borsta tänderna sen sooooova. Länge. Till jag blir väckt.
Och katten har tvångstankar, krafsar i hundra år i sin toa. Får snart ett psykbryt.
21 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
BakisLördag

Som tur är så är jag inte ensam bakis idag. Mickan är också bakfull hos Anna idag. Anna mår prima för hon var inte full igår som vi andra var. Anna kunde dricka sprit som en hel karl utan att känna något. Jag är imponerad. Jag och Mickan var inne och vände på Björnstugan, det var pyttelite folk där...blev attityd ett tag. Sara var med oss där och jag minns att hon tyckte att man kände en klar spritsmak om drinken men det kände då inte jag haha. Tyckte det smakade saft. Haha.
Det var en kul kväll iallafall, och jag är hes idag. Tror att det berodde på sången, med tillhörande dans, hemma hos Anna. Och så var det ju Så ska det låta så vi sjöng ju med =) Fast Ola är sämst och jobbig, eller hur det nu var. Anna skrev något om fåret lambert i sin blogg haha.
Blir en sväng ut ikväll också...ujujuj.
20 Januari 2007  | Länk | Helg | 2 kommentarer
Torsdag

Igår var det då som sagt dags för musikquiz på harrys. Det var riktigt roligt! Extra roligt när jag kunde frågor som dom andra inte kunde. Delade på en plocktallrik mat och sköljde ner det med tre öl. Jag tyckte att ölen luktade köttbullar hela tiden så jag blev lite störd av det =) Ingen hade pengar så det blev ingen efterföljande utgång, så jag fick knalla hemåt lagom smålullig. Man kanske inte ska dra igång världens diskussioner när man är lite småberusad sådär sent på kvällen, men ibland måste man det.
Jag var väl halvt medvetslös när jag kom ut till adolfsberg för att städa, men efter lite frukost så kände jag mig lite mer fit for fight. Var ner och tittade i källaren, på slut resultatet av målningen och det är så fint så. Vilken talang man är ;P Och så käkade jag och morfar upp all ugnspannkaka. Det är så sjukt gott.
Jag har köpt tulpaner idag =) Hela vägen hem från affären vad jag jättenöjd över att jag hade köpt tulpaner haha. Och dom står så fint här nu. Vad löjligt att man kan bli glad över några blommor! Hoppas bara att dom får vara ifred för terrorkatten.

Jag börjar tro att jag kommer få bo här hela året. Går så trögt med lägenheter nu.

Och jag hatar att jag måste gå till af...får ta tag i det på måndag...suck.

Och en sak till: Om jag kommer gående ensam på en trottoar, och möter tre stycken som går på rad, varför är det då JAG som ska flytta på mig??? Det är så jävla irriterande. Om jag går med någon i rad, och jag får möte, då saktar jag automatiskt in och går en stund bakom den som jag går med. Gör man inte det längre??? Stilpolis borde jag bli, men även vett och etikett polis. Och för inte tala om trafikpolis, haha.

--------------------------------------------------------------------------------------

När det börjar att krypa i kroppen, man börjar att skaka och det blir svårt att andas, och man inte vet vart man ska ta vägen...då är det bäst att kasta sig ut och gå. Eller idag gick jag så fort så jag nästan sprang. Hög musik i mp3:n och snabba snabba steg. Inte låta känslan komma ikapp en. Västra Nobelgatan, Järnvägsgatan, Trädgårdsgatan, Rudbecksgatan, Hertig Karls allè, Malmgatan, Lövstagatan, Markgatan, Fogdegatan, Västra Nobelgatan. Hemma. Och nästan ingen tid har gått...
18 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Wednesday

Jag kommer nog aldrig att våga lita på någon till hundra procent. Frågan är om det finns någon som litar på någon annan till hundra procent? Jag är rädd för konsekvenserna av att lita på någon. Rädd att stå totalt utblottad efter ett tag. Och kanske lurad. Det är kanske ett handikapp att inte våga lita på någon fullt ut.

"Jag vill att du ska tycka att jag är den vackraste kvinnan i hela världen. Jag tycker att du är den vackraste mannen" Så bitterljuvt.

Jag har köpt en födelsedagspresent till min syster idag. En *pip*
Och så fick jag brev från arbetsförnedringen att jag ska infinna mig hos dom senast 26 januari...suck.

Jag har ingen aptit idag...men måste väl få i mig något så att jag inte blir dyngrak ikväll på harrys...ska ju upp tidigt imorgon och ta mig till adolfsberg så jag får väl ta det lite lugnt...sluta dricka öl rätt tidigt...Jag hoppas på att det blir en kul kväll. Jag känner mig verkligen upplagd för att träffa folk.

Och jag har ansökt om semester vecka 27,28,29 så om någon har ett förslag på någonting att göra då så välkomnas det. Kommer vara ensam på semestern. Får se om det blir en sista minuten med lil` sis`. Jag tänker fan inte sitta och deppa denna semester också.

Screw that, forget about that.
17 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Mozilla Firefox

Jag föll idag för trycket och skaffade MF som webbläsare. Väldigt ovant ännu, men exlorer finns ju alltid kvar ifall jag behöver.

Idag har jag gått en skön, väldigt blåsig dock, promenad. Tagit en fika, som mer blev som en tidig lunch på Bara Vara och sen saker som tillhör mitt privatliv.
Hälsade på pappa idag på sjukhuset. Han har blivit flyttad från en avdelning till en annan och satt kopplad till dropp när jag och mamma kom dit. Blev lite kaffe och småprat sen åkte jag hem.
Skjutsade anna så att hon kunde hämta bilen som varit och blivit lagad ute i blacksta. var kul att få köra och använda helljus =)
Stannade till på ica i mellringe efteråt och handlade lite...brukar stanna till där efter jobbet så det var ett tag sen som jag var där...=)
Ont som fan har jag så det strålar ut i ena benet på mig. Fick någon salva av mamma som jag ska prova sen.
Håller på och tvättar och går som en stel kossa upp och nerför trappen. Jag är skit trött, men vet att jag kommer bli pigg snart. Har en down period mellan fem och åtta sen blir jag piggelin igen.
Blir bara tvätt och tv ikväll...

Imorgon blir det musikquiz på harrys =) röj =)
16 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
S&M

Jag har saknat min Metallica S&M skiva, men idag fick jag tillbaka den av Niklas. Jag har så många bra minnen till skivan så det är skönt att flyttas tillbaka i tiden litegrann. Har inte träffat Niklas sen juldagen så det var kul att uppdatera litegrann. Var rädd att det skulle kännas konstigt efter så lång tid men det gick bra. Skönt att köra iväg det mesta av hans saker...fortfarande lite kvar som han ska kasta...jag tänker inte göra det åt honom.

Jag har haft en bra dag även fast det var lite surt på morgonen på promenaden. Tycker om att ta en kaffe på ett fik innan jag går hemåt. Kändes helt okej att bara ha varit hemma annars. Har liksom haft det mysigt och tryggt här hemma.

Men jag gillar inte att min mage har börjat göra ont igen. Fan alltså. Jag hoppas att smärtan inte kommer att komma oftare och göra ännu ondare...
Skulle behöva lite massage på axlarna...

Jag har ingenting vettigt att skriva idag för jag har inte stört mig på något idag haha.
15 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Regnig söndag

Det är en kjol på bilden som jag fick av min mamma idag. Den är pennkjols formad, kanske inte min modell egentligen, den är hög i midjan och med hängslen. Får en att tänka årtioenden tillbaka. Jag tyckte jag var jättefin i den tillsammans med mina knytskor. Och det tyckte även kvinnorna på mammas jobb. Har hängt undan en jacka också där...
Jag och syrran åkte till Marieberg för att titta på mobiltelefoner som syrran ska önskar sig i 20 års present. Hon har nu valt en så det blir bra. Vi hann med en fika också på världens mjukaste stolar. Jag försökte pumpa henne på information men hon är ju så jävla hemlig! Jävla unge =)

Det känns bra att jag har ro i kroppen att lyssna på musik igen. Har en skiva igång hela tiden nu när jag är hemma så mycket. Och min bok har jag snart läst ut. Jag sparade några kapitel till ikväll. Jag tycker om självbiografier så jag tror nog att mitt nästa projekt blir Harriet Anderssons bok. Jag tycker det är intressant att läsa om andras liv, deras kärleksliv och upplevelser. Och när det är en person som man vet vem det är, som man sett i filmer eller på tv så är det ju extra kul.

Om inte Lisa glömt bort det så ska vi träffas senare idag. Får se om hon hör av sig. Vet att hon varit bortrest och har kanske inte kommit hem ännu.
Nej jag kanske ska byta om och vara förberedd ifall telefonen snart ringer.
14 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Solig lördag

Gårdags kvällen var inte så jätte spännande. Jag tittade på två filmer och började att läsa en bok. Kände mig lite orolig så jag var tvungen att gå ut vid halv tolv för att försöka bli mer lugn, men det fungerade inte riktigt.

Imorse ringde jag till pappa och frågade ifall han ville ha besök på sjukhuset. Han fick nämligen inte åka hem över helgen. Så jag gick ner dit. Vi tog en promenad i det fina vädret och en fika i sjukhusets cafèteria. Småpratade lite och jag fick i uppdrag att köpa en harry boy åt honom så nu har jag precis ringt till honom och lämnat raderna. Hoppas att han vinner lite.

Jag tog en fika så fort jag kom upp på stan, men höll mig till te denna gång. Skönt med bra samtal så att man kan lugna sig lite och känna sig mer peppad. Alltid skönt att känna att man aldrig behöver göra sig till, att man duger precis som man är. Och att man kan säga eller berätta vad som helst. Blev en tur in på Banana Moon också. Köpte mig en till jazz skiva från 1941 som nu spelas för fullt.
Jag har blivit raggad på idag så det bara skrek om det. Jag tyckte att det var väldigt roligt eftersom jag känner mig konstig nu när jag är naturliga michaela, haha. Jag är inte intresserad själv, men jag blev glad.
Pressbyrån, bokhandeln i norrcity och myrorna fick celebert besök idag. Absolut en utav mina bästa lördags turer på stan.

Frågan är hur jag ska fördriva resten utav den här dagen. Om jag ska ta tag i lite städning eller vad jag ska göra...har ingen som helst lust, men men. Har lust till helt andra saker...
13 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Fredag

Det är så mycket skit i huvudet på mig nu. Jag vill slå bort allting men det bara går inte. Men det är ju så att ibland kommer man till en gräns, och då måste man gå till botten med saken innan man kan gå vidare. "Saken" kan jag inte hållas på med förevigt,det vet jag. Hatar att bli ledsen på eftermiddagarna. Frågan är om det är värt det, jag vet att det inte kommer att bli mer annorlunda än så här. Jag vet ju det...kan ju inte ha det så för evigt.

Count Basie. New York 1944. Jazz. Jag älskar det. Tyckte inte att blues skivan jag höll i var så passande just idag, i min sinnesstämning, så det blev jazz för trettio kronor. Det känns som att jag vill dansa till musiken.

Blir en film senare. Om jag nu kan tränga undan all skit och koppla av en stund.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jag köpte mig en bok "Soltecken av Linda Goodman". Var skönt att läsa om sig själv, för att inse att man inte är dum i huvudet, utan ens tecken är så. Och intressant att läsa om andras tecken, för att förstå.

Mera jazz!!!
12 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Torsdag

I dagens Metro hade dom gjort ett test. Dom hade placerat ut barnplånböcker, med tydliga adress lappar i, på gatan med pengar i för att se om någon skulle lämna in en plånbok som uppenbart tillhörde ett barn. En del plånböcker blev länsade på stört och en del inlämnade efter flera dagar.
Jag skulle, med handen på hjärtat, lämna in plånboken eller skicka den direkt till personen som den tillhörde, intakt. Jag skulle inte ta en krona ur den. Speciellt inte ur ett barns plånbok.
Men om jag hittade en anonym plånbok, en tom plånbok med enbart pengar i, är jag rätt säker på att jag skulle ta den.

Extra klirr i kassan= shopping. Ett par nya byxor. Jag hade redan handlat en massa när jag såg dom här byxorna. Jag tog med dom till provrummet och hoppades på att dom inte skulle passa eller vara obekväma eller fula. Men nej. Så fort jag fick dom ovanför fotknölarna gick det en våg av välbehag genom hela kroppen. Fy fan vilka sköna byxor och vad snyggt dom sitter.
Tre tröjor, en minikjol, en halsduk, en väska och ett skärp.

Jag har väldigt svårt att prata om vissa saker som rör mig själv, därför blev jag väldigt ledsen tidigare idag...Visst är det nog så att det ligger mer saker bakom allt det där...du är så förstående och snäll...
Mys med kaffe och smörgås och sen ut i affärerna...

Det snöar ute. Fina flingor dinglar ner från himlen. Jag hoppas att det blir kallare nu så att snön stannar. Det mesta som kom igår försvann.

"Älskar du livet så lev det med mig"
11 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
onsdag

Don`t smoke...snälla.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Målning idag och idag var även min mamma med...jag råkade lägga penseln på mammas hår när hon stod nedanför mig i trappen som vi bla målade. Jag skrattade så jag trodde att jag skulle ramla baklänges nerför trappan och dö. Mormor som stod i dörröppningen ner till trappan skrattade också. Plus grejade med en massa saker i några hyllor så syrran fick en massa flaskor och skit på sig. Haha. Ja herregud. Tre personer som ska måla olika saker i en trapp och då med olika färger...
Hälsade på pappa på sjukhuset också. Han var skit snygg i sina sjukhuskläder, haha.
Har klippt mig också idag. Bara toppat och klippt luggen och så. Och skrattat åt min frisör som är för rolig.

Bifogar en bild på mig själv, jag är all natural nu.
10 Januari 2007  | Länk | Vardag | 2 kommentarer
Tisdag

Mat som andra lagat smakar alltid bättre än den man själv lagat. Så är det bara. Kanske därför som så många äter på resturang idag. Dom som har råd till det. Dom som inte behöver stämpla och kommer få typ 50% av sin nuvarande akassa ersättning.
Och varför är det tabu att bajsa hemma hos andra? Lite jobbigt om man bor på andra sidan stan om man ska hem och ta en bajj. Är det för att det är privat? för att man är rädd att det ska lukta? plumsa i toastolen? eller att den man är hos ska bryta sig in på toan och se en när man sitter röd i ansiktet och klämmer? Jag pratar inte om mig själv...jag tror på: nöden har ingen lag.
Inget promenadväder idag, om man inte vill få sitt nya paraply förstört förstås. Lägenhetsmail, soffmys, youtube och sängvila. Sånt man kan göra regninga dagar utan att få ångest för att man inte varit ute.

Jag trodde jag skulle kunna hålla mig, men jag bara måste!!! Jävla medelåldersgubbe i sin fula bil höll på att riskera att bli påkörd utav mig idag! Det är knappt ingen som vet hur man ska bete sig i korsningen hertig karls allè/karlslundsgatan. Fast jag vet. För jag gick på en bra bilskola som anna jobbar på. Där blev jag lärd att två bilar får plats i båda körriktningarna så att man ska kunna svänga vänster. Gubben kunde inte det där så till slut fick jag tuta på honom att köra när de andra började få grönt så vi skulle bli fast mitt i korsningen. Sen så kör han jäääääääääääääääääääääääävligt långsamt på hertig karl. Han kör i trettio. Och vad gör han sen när vi närmar oss ett trafikljus som visar grönt? Jo han BROMSAR. Han BROMSAR. Jävla gubbe fick du ditt körkort i corn flakes paketet eller?

Om ett par timmar kommer Häx-Malin och vi ska snacka i soffan och titta på tv. Fröken Askerlund orkade inte med film, som hon själv föreslog förut. Journalister, journalister ;P
9 Januari 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Manlig och kvinnlig upphetsning

Pornografi.
Många män idag börjar bli som tjejer! Dom säger att dom inte tittar på porr, att dom tycker att det är förnedrande och inte ett dugg upphetsande. Både killar och tjejer blir upphetsade utav pornografi, bara kanske av olika former utav pornografi. Jag tror att många tjejer kanske blir mer upphetsade utav text än utav bilder, och män blir mer tända av bilder än text. I sexspalter i kvällstidningar står det så ofta om tjejer som känner sig sårade av att deras killar tittar på pornografi och kanske till och med onanerar till pornografi. Att dom hittar porrtidningar och vet inte vad dom ska ta sig till.
Det har väl aldrig hänt att det är en förtvivlad pojkvän som skriver in och frågar vad han ska ta sig till med sin porrgalna tjej?
Jag tror att tjejer är "uppfostrade" så fint och då är pornografi något fult.
Tjejer har nog mer fantasi än killar så dom behöver inte använda sig av hjälpmedel för att bli tända. Det tar längre tid för tjejer att bli upphetsade än det tar för killar att bli det. Tjejer är oftast i större behov av förspel än killar.
Och tjejer, det är inte så farligt om dom tittar på porr...dom kommer aldrig att träffa dom där tjejerna som dom sitter och fantiserar om...och om porren våldtagit hans hjärna totalt, finns det behandlingshem för såna som honom...:P Men om det ändå är känsligt, att ni känner er lite sura för det, för det kan vi göra, så är det bara att kontra med att ni minsann brukar ligga och fantisera om persbrandt eller vem det nu kan vara. Det tar skruv.

Jag tror att det bor en porris i oss alla och det är dags att sluta hymla om det.

Tack för kaffet och semlan :P
8 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
söndag kväll

Igår hängde jag hemma hos anna i ett par timmar. mer eller mindre utslagna låg vi i hennes soffa och pratade. vi låg på magen så att våra arslen guppade när vi skrattade. vi pratade om allt möjligt, om åldersnoja bland annat. jag var tvungen att påminna anna om att hon fyller 25 år i år, ifall hon glömt det =) hon sa då att hon har lite ångest för att hon börjar bli "gammal" och inte gjort något.

jag har inte heller gjort så mycket, men jag har nog fått andra erfarenheter, som inte så många fått, som jag säkert kommer att få nytta av senare i livet. resulterar nog i en bok med dagboksanteckningar. inte som bridget jones kanske, men något åt det hållet. jag tror att jag kommer att kunna ge ganska bra råd i framtiden, kanske inte just nu.
jag tar inte så ofta råd till mig, utan jag gör i slutändan det som känns bäst för mig själv. om det sårar människor eller gör dom besvikna så får det vara så. snart är jag trött på att spela ett spel.
jag kanske kommer få reslust när jag fått barn, så jag får ta det/dom med mig. eller så får jag inte det alls. jag är mer dragen till storstäder än asien tripper. mäniskor reser kanske dit för att se en annan del utav världen. få se fattigdom och sånt. jag vill se stora fina hus, fika på glassiga fik, känna storstadspulsen pumpa upp mig.
snart dags att ta en tripp känner jag.

anna berättade igår att skällande-hunden nu får lära sig av sin husse att hoppa upp mot träd och hugga tag i grenar. en arm kan vara rätt lik en gren... och är det ett normalt beteende att lära sin hund det? nej jag tycker inte det.
7 Januari 2007  | Länk | Helg | 2 kommentarer
tråk söndag

Jag förstår inte varför journalister nästan aldrig kan se skillnad mellan manligt och kvinnligt? en man är skådespelare, en kvinna är skådespelerska. Man säger inte Lena Olin- Skådespelare.

Och varför envisas en del personer, mestadels medelålders män, att trycka i åttio på motorvägen? så man måste köra om och blänga på dom? och sen när man kommer in till stan där det är femtio, ligger dom och trycker en i röven och gestikulerar med armarna att man ska köra snabbare??? Och sen när man blir omkörd av dom, och senare kommer upp brevid dom vid ett rödljus och det blir grönt så kör dom megasakta igen???

Och varför ska killar glo på en vid rödljusena för? Visst han idag var snygg men hallå, svider det inte lite för manligheten när tjejen kommer iväg först vid grönt? Halvkastrering.
Och det är erat eget fel att era fruar blir sura på er när ni spanar på mig på ikea, det är inte mitt fel. Så säg det till henne nästa gång, så slipper hon glo ilsket på mig som var helt oskyldig och fan sur.

Jag är glad egentligen. Jag ska käka sen bränna ut på motorvägen igen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ett litet kort på födelsedagsbarnet :P
7 Januari 2007  | Länk | Helg | 1 kommentar
stulen hos anna

Listan är låååång

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar tror jag

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När jag jobbar är den ställd på 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Haha, nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja fy jag hatar att vara med på bild, så jag får svara att jag tar den

Vilken var den senaste filmen du såg?
Adam och Eva

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj det vet jag inte...men jag och anna är efter ikväll lotto experter så vi kanske vinner snart, haha

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Någon gång

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En med Weeping Willows

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Det beror på, båda kan vara gott

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

När var senast någon stötte på dig?
Idag

Vad åt du till middag?
Grillad kotlett, tzatziki och grönsaker

Använder du huvtröjor?
Nej

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar in istället för ut

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
En halvkass en om att bevara en teater

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
När jag var liten var det Virvelvinden, nu skulle jag nog spy av Griståget

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag vet att dom gör det

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jajamen

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror lite på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Oj, jag kan rätt många i Änglagård och Zingo

Äger du några bandT-shirts?
Nej ingen

När flög du senast?
Hm...sommaren 2005

Läser du för skojs skull?
Ja...

Pratar du några andra språk?
Ja

Har du gråtit offentligt?
Ja..

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Jag önskar att jag planerade mer...

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte alltid

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har redan bägge

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag har svårt att bli bjuden på saker

Kan du kasta macka?
Ja jag är rätt bra på det faktiskt

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej men det skulle vara kul att åka dit

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Oj...jag kan inte välja...

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, men jag skulle nog tycka att det var synd att han hade så många

Gillar du att flyga flygplan?
Nej jag tycker det är rätt obehagligt

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Oj...är humor ett personlighets drag?

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Konstig fråga

När sov du senast på golvet?
Det var längesen men jag har inga problem att somna på golv

Vilken är din favoritdrink?
Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Ja, men jag måste byta av ekonomiska skäl

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7

Äter du frukost dagligen?
Ja nästan

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan fick jag en och annan tillsägelse, ja =)

Vilken är din favoritfrukt?
Banan eller äpple tror jag

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Jag köper det som jag tycker är gott

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24...gamla hagga

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej

Tror du på liv på andra planeter?
Jag vet inte...börjar jag fundera över det där kommer jag bli galen

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Det är hemligt

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud, så jag svarar inte på det.

Vad var det sista du åt?
En banan

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Absolut med det motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min mammas docka hette Michaela som hon hade när hon var liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag säger ingenting

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy fan jag är så höjdrädd

Sover du på sida, mage eller rygg?
Jag sover på rygg, ställningen heter något med kung

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag kan se mig själv i många karaktärer. Brown bunny hette en som jag verkligen såg mig själv i

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, mest dom jag tycker om, eller den jag är kär i

Skulle du säga att du är trendig?
Jag? Nej det tycker jag inte. Jag sätter på mig det jag tycker om, oavsett om det är trendigt eller ej. Vill inte vara en dussinbrud

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli smickrad, men inte gå på den.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stina i tv serien skilda världar som gick för tusen år sen. Då för att jag var lik henne. I en tidig film med Angelina Jolie sa mina killkompisar att vi hade samma ansiktsuttryck och kroppspråk, men det var nog inte utseendet dom menade då. Utan bara mimiken...Bästa var ändå Malins kompis som frågade Malin ifall jag var en kändis. Det levde jag länge på. långt svar

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Jag har aldrig sett en hel film, men den där lilla saken...R2D2 tror jag han heter, honom gillar jag

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja jag hatar det

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Många

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

Vad är du allergisk mot?
Ingenting

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är upp till var och en, det funkar dock inte för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Någon gång

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet inte, Michael kanske, haha?

6 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Stulen av Anna

Listan är låååång

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar tror jag

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När jag jobbar är den ställd på 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Haha, nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja fy jag hatar att vara med på bild, så jag får svara att jag tar den

Vilken var den senaste filmen du såg?
Adam och Eva

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj det vet jag inte...men jag och anna är efter ikväll lotto experter så vi kanske vinner snart, haha

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Någon gång

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En med Weeping Willows

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Det beror på, båda kan vara gott

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

När var senast någon stötte på dig?
Idag

Vad åt du till middag?
Grillad kotlett, tzatziki och grönsaker

Använder du huvtröjor?
Nej

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar in istället för ut

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
En halvkass en om att bevara en teater

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
När jag var liten var det Virvelvinden, nu skulle jag nog spy av Griståget

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag vet att dom gör det

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jajamen

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror lite på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Oj, jag kan rätt många i Änglagård och Zingo

Äger du några bandT-shirts?
Nej ingen

När flög du senast?
Hm...sommaren 2005

Läser du för skojs skull?
Ja...

Pratar du några andra språk?
Ja

Har du gråtit offentligt?
Ja..

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Jag önskar att jag planerade mer...

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte alltid

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har redan bägge

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag har svårt att bli bjuden på saker

Kan du kasta macka?
Ja jag är rätt bra på det faktiskt

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej men det skulle vara kul att åka dit

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Oj...jag kan inte välja...

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, men jag skulle nog tycka att det var synd att han hade så många

Gillar du att flyga flygplan?
Nej jag tycker det är rätt obehagligt

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Oj...är humor ett personlighets drag?

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Konstig fråga

När sov du senast på golvet?
Det var längesen men jag har inga problem att somna på golv

Vilken är din favoritdrink?
Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Ja, men jag måste byta av ekonomiska skäl

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7

Äter du frukost dagligen?
Ja nästan

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan fick jag en och annan tillsägelse, ja =)

Vilken är din favoritfrukt?
Banan eller äpple tror jag

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Jag köper det som jag tycker är gott

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24...gamla hagga

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej

Tror du på liv på andra planeter?
Jag vet inte...börjar jag fundera över det där kommer jag bli galen

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Det är hemligt

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud, så jag svarar inte på det.

Vad var det sista du åt?
En banan

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Absolut med det motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min mammas docka hette Michaela som hon hade när hon var liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag säger ingenting

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy fan jag är så höjdrädd

Sover du på sida, mage eller rygg?
Jag sover på rygg, ställningen heter något med kung

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag kan se mig själv i många karaktärer. Brown bunny hette en som jag verkligen såg mig själv i

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, mest dom jag tycker om, eller den jag är kär i

Skulle du säga att du är trendig?
Jag? Nej det tycker jag inte. Jag sätter på mig det jag tycker om, oavsett om det är trendigt eller ej. Vill inte vara en dussinbrud

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli smickrad, men inte gå på den.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stina i tv serien skilda världar som gick för tusen år sen. Då för att jag var lik henne. I en tidig film med Angelina Jolie sa mina killkompisar att vi hade samma ansiktsuttryck och kroppspråk, men det var nog inte utseendet dom menade då. Utan bara mimiken...Bästa var ändå Malins kompis som frågade Malin ifall jag var en kändis. Det levde jag länge på. långt svar

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Jag har aldrig sett en hel film, men den där lilla saken...R2D2 tror jag han heter, honom gillar jag

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja jag hatar det

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Många

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

Vad är du allergisk mot?
Ingenting

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är upp till var och en, det funkar dock inte för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Någon gång

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet inte, Michael kanske, haha?

6 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Stulen av Anna

Listan är låååång

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar tror jag

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När jag jobbar är den ställd på 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Haha, nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja fy jag hatar att vara med på bild, så jag får svara att jag tar den

Vilken var den senaste filmen du såg?
Adam och Eva

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj det vet jag inte...men jag och anna är efter ikväll lotto experter så vi kanske vinner snart, haha

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Någon gång

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En med Weeping Willows

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Det beror på, båda kan vara gott

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

När var senast någon stötte på dig?
Idag

Vad åt du till middag?
Grillad kotlett, tzatziki och grönsaker

Använder du huvtröjor?
Nej

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar in istället för ut

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
En halvkass en om att bevara en teater

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
När jag var liten var det Virvelvinden, nu skulle jag nog spy av Griståget

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag vet att dom gör det

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jajamen

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror lite på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Oj, jag kan rätt många i Änglagård och Zingo

Äger du några bandT-shirts?
Nej ingen

När flög du senast?
Hm...sommaren 2005

Läser du för skojs skull?
Ja...

Pratar du några andra språk?
Ja

Har du gråtit offentligt?
Ja..

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Jag önskar att jag planerade mer...

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte alltid

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har redan bägge

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag har svårt att bli bjuden på saker

Kan du kasta macka?
Ja jag är rätt bra på det faktiskt

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej men det skulle vara kul att åka dit

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Oj...jag kan inte välja...

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, men jag skulle nog tycka att det var synd att han hade så många

Gillar du att flyga flygplan?
Nej jag tycker det är rätt obehagligt

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Oj...är humor ett personlighets drag?

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Konstig fråga

När sov du senast på golvet?
Det var längesen men jag har inga problem att somna på golv

Vilken är din favoritdrink?
Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Ja, men jag måste byta av ekonomiska skäl

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7

Äter du frukost dagligen?
Ja nästan

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan fick jag en och annan tillsägelse, ja =)

Vilken är din favoritfrukt?
Banan eller äpple tror jag

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Jag köper det som jag tycker är gott

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24...gamla hagga

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej

Tror du på liv på andra planeter?
Jag vet inte...börjar jag fundera över det där kommer jag bli galen

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Det är hemligt

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud, så jag svarar inte på det.

Vad var det sista du åt?
En banan

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Absolut med det motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min mammas docka hette Michaela som hon hade när hon var liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag säger ingenting

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy fan jag är så höjdrädd

Sover du på sida, mage eller rygg?
Jag sover på rygg, ställningen heter något med kung

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag kan se mig själv i många karaktärer. Brown bunny hette en som jag verkligen såg mig själv i

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, mest dom jag tycker om, eller den jag är kär i

Skulle du säga att du är trendig?
Jag? Nej det tycker jag inte. Jag sätter på mig det jag tycker om, oavsett om det är trendigt eller ej. Vill inte vara en dussinbrud

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli smickrad, men inte gå på den.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stina i tv serien skilda världar som gick för tusen år sen. Då för att jag var lik henne. I en tidig film med Angelina Jolie sa mina killkompisar att vi hade samma ansiktsuttryck och kroppspråk, men det var nog inte utseendet dom menade då. Utan bara mimiken...Bästa var ändå Malins kompis som frågade Malin ifall jag var en kändis. Det levde jag länge på. långt svar

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Jag har aldrig sett en hel film, men den där lilla saken...R2D2 tror jag han heter, honom gillar jag

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja jag hatar det

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Många

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

Vad är du allergisk mot?
Ingenting

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är upp till var och en, det funkar dock inte för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Någon gång

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet inte, Michael kanske, haha?

6 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Stulen av Anna

Listan är låååång

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar tror jag

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När jag jobbar är den ställd på 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Haha, nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja fy jag hatar att vara med på bild, så jag får svara att jag tar den

Vilken var den senaste filmen du såg?
Adam och Eva

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj det vet jag inte...men jag och anna är efter ikväll lotto experter så vi kanske vinner snart, haha

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Någon gång

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En med Weeping Willows

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Det beror på, båda kan vara gott

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

När var senast någon stötte på dig?
Idag

Vad åt du till middag?
Grillad kotlett, tzatziki och grönsaker

Använder du huvtröjor?
Nej

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar in istället för ut

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
En halvkass en om att bevara en teater

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
När jag var liten var det Virvelvinden, nu skulle jag nog spy av Griståget

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag vet att dom gör det

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jajamen

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror lite på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Oj, jag kan rätt många i Änglagård och Zingo

Äger du några bandT-shirts?
Nej ingen

När flög du senast?
Hm...sommaren 2005

Läser du för skojs skull?
Ja...

Pratar du några andra språk?
Ja

Har du gråtit offentligt?
Ja..

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Jag önskar att jag planerade mer...

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte alltid

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har redan bägge

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag har svårt att bli bjuden på saker

Kan du kasta macka?
Ja jag är rätt bra på det faktiskt

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej men det skulle vara kul att åka dit

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Oj...jag kan inte välja...

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, men jag skulle nog tycka att det var synd att han hade så många

Gillar du att flyga flygplan?
Nej jag tycker det är rätt obehagligt

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Oj...är humor ett personlighets drag?

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Konstig fråga

När sov du senast på golvet?
Det var längesen men jag har inga problem att somna på golv

Vilken är din favoritdrink?
Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Ja, men jag måste byta av ekonomiska skäl

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7

Äter du frukost dagligen?
Ja nästan

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan fick jag en och annan tillsägelse, ja =)

Vilken är din favoritfrukt?
Banan eller äpple tror jag

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Jag köper det som jag tycker är gott

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24...gamla hagga

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej

Tror du på liv på andra planeter?
Jag vet inte...börjar jag fundera över det där kommer jag bli galen

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Det är hemligt

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud, så jag svarar inte på det.

Vad var det sista du åt?
En banan

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Absolut med det motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min mammas docka hette Michaela som hon hade när hon var liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag säger ingenting

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy fan jag är så höjdrädd

Sover du på sida, mage eller rygg?
Jag sover på rygg, ställningen heter något med kung

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag kan se mig själv i många karaktärer. Brown bunny hette en som jag verkligen såg mig själv i

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, mest dom jag tycker om, eller den jag är kär i

Skulle du säga att du är trendig?
Jag? Nej det tycker jag inte. Jag sätter på mig det jag tycker om, oavsett om det är trendigt eller ej. Vill inte vara en dussinbrud

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli smickrad, men inte gå på den.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stina i tv serien skilda världar som gick för tusen år sen. Då för att jag var lik henne. I en tidig film med Angelina Jolie sa mina killkompisar att vi hade samma ansiktsuttryck och kroppspråk, men det var nog inte utseendet dom menade då. Utan bara mimiken...Bästa var ändå Malins kompis som frågade Malin ifall jag var en kändis. Det levde jag länge på. långt svar

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Jag har aldrig sett en hel film, men den där lilla saken...R2D2 tror jag han heter, honom gillar jag

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja jag hatar det

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Många

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

Vad är du allergisk mot?
Ingenting

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är upp till var och en, det funkar dock inte för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Någon gång

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet inte, Michael kanske, haha?

6 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Det blir alltid värre framåt natten

Jag är inte redo för singelvärlden på krogen.

Tack så mycket till Malin som bjöd in mig på förfest med jättegod plockmat som hon gjort iordning. Jag hoppas jag kan följa med ut nästa gång.

Tio över två ringde exet inatt. Han hade varit på satin och lyssnat på musik och var full och ville prata med någon när han gick hem. Enda chansen att få höra honom prata är när han är full. Jag har 5½ års erfarenhet av det. Men det var roligt att han babblade på fast jag halvsov.

Jag vet inte om stan är stängd idag, men jag tror det eftersom det är röd dag. Senare ska jag hänga med anna iallafall, det blir alla tiders.

Ska försöka mig på lite frukost.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bang bang my baby shoot me down.

Det är konstigt hur fascinerande en del saker kan vara. Eller en del personer till och med. Jag tycker om att bli fascinerad. Jag tycker om att huvudet får saker att bearbeta. Tänka på. Undra över.

Huvudvärk och frusenhet. Och rastlöshet. Har tagit en promenad, vet inte alls vad jag ska göra innan jag ska träffa anna...en lååång dag.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mått hår börjar bli lite långt nu iallafall...

och jag har ont i huvudet, magen och jag fryser...ska vila och hoppas det går över. Kan inte stå upprätt.

---------------------------------------------------------------------------------------------

min dubbelgångare lurade idag en av dom som känner mig bäst. ringde o frågade om jag såg honom, jag stod som ett frågetecken vid usö. nej svarade jag och tittade mig runt omkring. då hade "jag" varit ett par hundra meter bort. haha... jag vill se den tjejen!
och det är kul att ifall någon är osäker på om det är jag så vänder dom sig om och tittar på min rumpa. jag måste ha en speciell rumpa! eftersom att det är rumpan som avslöjar mig =)

har du pillat sönder telefonen nu? *haha*
6 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Fredag!

Jag önskade igår att det skulle vara sol idag och det är det =) Lite små kyligt ute, men det är sol =) Tog en promenad och fixade en sista grej till pappa. Ska ju fira honom i eftermiddag. Hoppas bara att sjukhusbesöket går bra för honom idag.
Jag hoppas att någonting kul händer ikväll, men dom jag frågat har redan planer så jag får se...hyr väl en film eller något annars.

Don`t worry be happy.
5 Januari 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Du

Skriv gärna ut ditt riktiga namn så jag slipper tycka att det är olustigt...


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jag önskar att få vakna utvilad imorgon och att det är solsken utanför fönstret. Detta jävla tänkande på nätterna knäcker mig och piss vädret försvårar inte direkt för dåliga tankar.

Och jag är så jävla trött på att jag blivit en tv slav sen jag blev själv. Imorgon hoppas jag att jag hittar på något att göra efter att jag firat pappa för jag tänker fan inte titta på tv. jävla uselt sällskap.
varför har jag ingen ro i kroppen för att läsa längre? eller ligga och titta i taket och lyssna på musik? jag saknar det.
Grejen är den att jag kan inte koncentrera mig på en tv film heller. tankarna bara flyter iväg. den står mest på och låter. tv:n alltså.

Och trögt går det på lägenhetsfronten också. jag ser liksom bara mina pengar försvinna så fort jag får dom.

Jag tycker inte synd om mig själv, jag är bara TRÖTT på mig själv. En semester från sig själv och sitt liv ett tag. Och inte då en evig semester som döden, utan bara ett par dagar. Så jag inte skrämmer upp er.
4 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Onsdag

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut i den hårdaste mark,
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt,
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Nils Ferlin.
3 Januari 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Oväntat

Var nere och smög på stadsbiblioteket idag mitt på dagen och så ringde telefonen. Jenny. Jag blev otroligt glad att hon ringde och vi bestämde att hon och lilla söta dottern skulle komma dit så skulle vi fika på mummel&mums. Det blev lunch och kaffe. Och jag fick passa lillan lite emellanåt. Så gullig är hon. Men vad hysteriskt med trendiga mammor med dyra barnvagnar det var där. En enda pappa såg jag, och det såg ut som han skulle dö. Haha, han gick efter ett tag. Det var kul att träffa Jenny. Hon är sig lik och vi skrattade mycket. Vi ska träffas snart igen.
Sen smög jag vidare till krämaren, smög hemåt och var hemma en stund innan jag skulle hämta upp syrran, för att hämta mamma, och leta present till pappa som fyller år alldeles snart.

Jag mår bra, men är lite sådär...nära till skratt och nära till gråt...och så har jag mensvärk fast jag inte har mens. I höstat sökte jag ju för det och då sa barnmorskan att jag hade klamydia och skulle testas för det. Lång näsa fick hon och jag har inte fått någon ny tid för utredning. Får väl ringa igen. Eller så ringer jag min ordinarie gynekolog, dansken och pratar med honom istället. Kan ju inte gå runt och ha mensvärk hela jävla månaden.

Fransk miniserie och ugly betty.

Idag är det rikard wolff som kommer ur högtalarna. en bädd av sand...
2 Januari 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Första dagen av 2007...

...har jag spenderat flera timmar i sängen. Magvärken var som bortsprungen där i två timmar, men sen kom den tillbaka igen. Men jag var smärtfri och lycklig en stund där iallafall =)
Jag har verkligen försökt att städa idag, men har jag ingen lust så blir det bara pannkaka utav det. Det kommer fler dagar som jag kan städa på.
Jag har tittat på en gammal klassiker idag- adam o eva =) jag tycker det är kul med relationsfilmer och det var ett tag sen som jag såg den filmen.

Alla sms som jag skickade igår, som det var så problematiskt att få iväg, dom kom nog aldrig fram till mottagarna! Pålitligt...inte. Var några där som jag verkligen ville skulle komma fram.

Imorgon hoppas jag på en regnfri och smärtfri dag som ger mig bra med energi till det nya året.
1 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Nyårsdagen

Kändes lite...vemodigt att stå på balkongen och titta på fyrverkerierna. Ett år som till stor del varit jobbigt och fullt med förändringar, skulle jag lämna bakom mig, för att ta emot ett nytt år. Jag såg mig själv stå ensam nästa årsskifte också, jag hoppas att det inte blir så.
Jag vaknade säkert tio gånger inatt och tittade på min mobil. Gick ju bara att skicka sms ibland igår...skickade ett som tyvär inte kom fram, som var viktigt. Jag ville prata med någon innan tolvslaget...visste inte vem jag skulle ringa, eller vem jag kunde ringa, så jag ringde till Niklas. Exet av alla människor. Men jag blev väldigt glad av att höra att han hade det roligt, att han lät så himla glad. Full var han visserligen, och han berättade saker från kvällen som jag inte riktigt förstod :) Jag hoppas att 2007 blir bra för honom.
Och jag hoppas att pappa blir frisk i år.

Tänkte ta en promenad, men nu ösregnar det...vad ska jag göra idag? Vill inte vara här helt ensam hela dagen.

Olycksfågel där :) Ja du.
1 Januari 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida