I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Fredag...

...dags att supa!
I en annan del av världen kanske. Inte i min lilla värld. Blir en lugn hemmakväll framför tv:n troligtvis ensam, men det är okej för då slipper jag höra att jag är en mes som lägger mig tidigt.

Mötet igår gick bra.
Jag sov knappt inatt för jag är spänd på hur SJ grejen ska gå. Berättade för boss 1 och boss 2 idag att jag ska vara ledig 14 sepember. Den ena ryckte med ögonen och kliade sig i huvudet medan den andra sa att det var bäst att jag var flexledig då när jag ska till huvudstaden. Jag kommer att få hem ett brev i veckan där det står vilka tider som gäller och vart exakt jag ska vara och vad jag ska ta med mig för några papper. Hoppas på att träffa Malin då. Kanske kan stanna en natt hos henne och Niklas. Får se. Vore roligt.Blir ju Gotland där sen på söndag morgon med jobbet. Kameran ska med och för evigt bevara synen av fulla chefer och kollegor. Och... hihi.

Det regnar ute. Så tråkigt =/ Har ingen lust att gå ut så jag ska nog lägga mig i soffan med en bok.

Idag på jobbet gick jag och tänkte på en sak jag skulle skriva på bloggen, men nu minns jag inte vad det var för något. Kanske skriver mer senare om min tillfälliga minnesförlust försvinner.
31 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
woooooohoooooooooooooooo

Jag fick ett telefonsamtal nyss! Från SJ. Jajamensan SJ som i Statens Järnvägar. Jag sökte jobb där i somras som tågvärd. Blir väl tågvärdinna eftersom jag är tjej, men så hörde jag inget och annonsen försvann från nätet, men så ringde det en kvinna idag och sa att jag är bjuden på rekryteringsdag 14 september i stockholm!!! Jag och nio till! Fattar ni vad stort, jag har ingen aning om hur många som sökt ett sånt jobb men det måste vara hur många som helst ju!!! Jag ska få träffa lite olika personer och visa betyg och cv och sånt! Och om jag är en av dom som blir anställd, vilket jag ska se till att bli, så börjar jag min utbildning som tågvärd i mitten av oktober =) hihi.
Jag sökte att utgå från Hallsberg. Oregelbundna arbetstider och ibland kan man få övernatta på annan ort, men vaddå ett jobb!!! Och det är 80 procent så det är inte heltid heller vilket känns jätteskönt. Jag behöver verkligen någonting nytt, och i höst kommer det att bli så knapert för mig med a kassan så det här känns jätte roligt.
Åttio procent blir jättebra och jag tror att timlön och ob och sånt kan göra lönen bra. Jag kan ju inte tjäna sämre än vad jag gör idag, och om jag inte minns fel, så angav jag löneanspråk när jag sökte SJ tjänsten och jag drog till med lite.

Känns som att jag kan vara lite extra besvärlig på jobbmötet i eftermiddag hi hi.
30 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 4 kommentarer
Onsdag

Keith Richards i Rolling Stones blev arg när han fick höra om den totala sågningen av Stones konsert på Ullevi nu 3 Augusti, och skrev ett brev till kvällstidningen Aftonbladet där han kräver en ursäkt från Aftonbladets recensent Markus Larsson. I dagens Aftonbladet (iallafall nätupplagan som jag läser dagligen) står denne Markus Larsson med armarna i kors utanför entrèn till Ullevi och ser "hård" ut.
Keith Richards hänvisar till sexton kvällstidningar i Norden och det är bara svenska Expressen och Aftonbladet som gett konserten två plus, medan alla andra tidningar gett en trea som lägsta betyg. Keith menar att fjorton andra tidningar kan inte ha fel.


"– Av respekt till det Rolling Stones har gjort tidigare kunde jag inte ge dem ett annat betyg. Att säga att konserten på Ullevi var bra är ett hån mot bandet självt.

Hur ser du på att Keith Richards kräver en ursäkt?

– Jag tänker inte be någon om ursäkt för min subjektiva åsikt. Det är Keith som borde be om ursäkt. Det kostar trots allt runt 1000 kronor för att få se en rockstjärna som knappt klarar av riffet till ”Brown sugar” längre."


Markus Larsson var inte ens påtänkt när Stones var som störst. Varför sätter dom in en ung kille att skriva en recension av en konsert som troligtvis skulle fått ett bättre betyg om det var en medelålders man eller kvinna som skrivit recensionen. En man eller kvinna som vuxit upp med Stones och som vet hur mycket dom gjort för rockmusiken. Hur banbrytande dom var när dom kom. Sopade banan med jäkligt många andra då aktuella band.
Att medlemmarna i Rolling Stones kanske inte har samma energi, samma studs som dom hade förr, är väl inte så konstigt. Då är dock Mick Jagger ett undantag för den mannen far fortfarande fram över scenen som en Duracell kanin.
Tack vare You Tube så går det att se delar av Stones turnè som dom varit ute med i två år och nu avslutat.

Och vad då. Keith Richards missade några riff, spelade fel låt, men so what? Mannen ramlade ju för tusan ner från en palm förra året. Kan inte dom små misstagen skyllas på den incidenten? Ha ha.
Stones är Stones och deras fans från förr finns kvar, och nya har tillkommit.
En del rescensenter går in för att bara hitta fel när dom ska ge betyg. Slår vad om att Aftonbladets Markus Larsson är just en sån. Det är ju bara att läsa hans ibland jäkligt korkade recensioner. Lite för mycket Markus Allmighty över honom.


------------------------------------------------------------

Jobbade ensam idag för alla andra var som sagt på friskvårdsdag. Sista timmen somnade jag nästan i trucken. Blev drabbad av den totala tröttheten. På cykeln på väg hem, trodde jag allvarligt att jag skulle somna, vilket skrämde mig så jag ledde cykeln vissa bitar. Bara att gå hem, kasta av sig kläderna, och slänga sig i sängen för att mysa där i ett par timmar.
Jag är mer trött nu när jag jobbar halvtid än när jag jobbade heltid. Måste vara en underliggande stress som ligger och bryter ner mig. En omedveten. Av alla utslag att dömma så kan kroppen intyga på att det är så.

Imorgon på eftermiddagen är det "stormöte" på Kyrkans hus om hur anställningsformen ska kunna ändras för att säsongare ska kunna finnas kvar. Blir ett intressant möte tror jag, då "ledningen" kommit med ett förslag som inte alls är bra, och inte alls vattentätt. I "ledningen" sitter X som inte kan bestämma sig för vilken färg eller storlek våra handdukar ska ha, så det har resulterat i att vi sen i början av säsongen varit utan handdukar på jobbet. Hur svårt kan det vara? Svarta, blåa eller gröna handdukar i storlek 50 * 70. Kompetent personal?

Lyssnar på Moneybrother. Några låtar från hans nya skiva. Det låter otroligt bra och jag tycker verkligen att Moneybrother är bäst när han sjunger på engelska. "It is time for falling apart" är otroligt bra.
Lite Nationalteatern smiter in emellanåt för att röra om lite i huvudet på mig. "Hanna från Arlöv Hej! Jag lärde mycket av dig. Du sa som det va och det kändes så bra"
"Livet är en fest" sjunger dom. Är det så? Är jag bjuden?

29 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Tisdag

Imorgon är det party på jobbet för då kommer jag vara helt själv där! Alla andra är på friskvårdsdag. Jag är inställd på att jobba röven av mig imorgon. Har sjukt mycket gräs att klippa, men det fixar jag. Så ifall någon vill komma förbi och säga hej, så finns jag på jobbet 7-11:30. =)

Jag är jättetrött. Jag skulle kunna somna sittande i soffan. Kanske ska sova en stund innan jag ska gå ut vid tre tiden. Vore jäkligt skönt...


Annars ingenting nytt. Same old shit.
28 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Det gjorde inte ens ont!

I plånboken. Fast jag shoppat idag. Allt var så billigt. Och så fint. Min garderob är sprickfärdig och jag tar på de fina sakerna i mina kassar som står i hallen nästan hela tiden. Jag vill använda dom fina kläderna redan nu. Kanske ska ha en modevisning för mig själv? Det är ju en tillfredsställelse att handla när man mår lite sämre än vad man bör. Än vad man förtjänar. Och när varken jag eller plånboken gråter efteråt, då är känslan nästan magisk. Tänker "den här kan jag ha med till Gotland" "och den här, och den här och den HÄR" Jag åker en söndag och kommer hem en tisdag. Jag får byta kläder fyra gånger om dagen och ha två resväskor med mig om jag ska använda allting då.
Jag kanske borde resa bort lite oftare. Eller kanske börja att "klä upp" mig även för en söndagspromenad. Men i lilla Örebro skulle det väl kollas snett på en om man gjort sig iordning för en gångs skull. Staden som är invaderad av mjukisbrallor och småfeta brudar. Om man bara fick vara fin när man skulle göra något "speciellt" som ex bröllop, födelsedag eller något annat, då skulle jag aldrig få klä upp mig. Trist.
Lite "vardagsglam" tror jag bara är bra för en. Jag som nästan aldrig sminkar mig. Gud vad glad jag är för det. Jag vill inte bli en sån som inte kan gå på ica utan att göra sig iordning. Alla glada på väster har fått sett mig i många osmickrande utstyrslar nere på ica, men jag bryr mig inte heller. Om jag har en bra dag. Ibland vill jag sätta en påse på huvudet och klippa hål för ögonen när jag ska in på ica, men det är en annan femma.
Och jag har börjat att så smått säga tack när jag får en komplimang. Att inte ta emot en komplimang är dåligt. Man ska vara glad när man väl får en.

Jag är vidrigt trött och jag kommer ha svårt att komma upp imorgon när klockan ringer, det känner jag...
26 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
söndag

Oh happy day sjunger kören i Immanuelkyrkan. Om jag skulle höra dom sjunga den varenda morgon, skulle jag få en happy day då? Jag tror inte det. Jag känner mig bara jävligt ledsen idag och ensam. Jag saknar närhet så jag går sönder.

"Jeremias session band" igår kväll i Stadsparken. Jag var där en stund. Till kroppen började att domna bort och jag blev yr. Samma sak som hände i Kroatien, men då trodde jag att det berodde på värme/vätskebrist, men det kunde jag inte skylla på igår kväll då jag stod och frös.
En massa par överallt som höll om varandra när det blev kallt.
Jag åkte därifrån efter 45 minuter eller något och åkte hem till A som hade en förfest, men det var ingen höjdare, då jag själv inte drack, så jag åkte hem efter en timme. Försökte kolla på hela "Barry Lyndon" igår, men jag var för trött så det gick inte.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag önskar att jag inte hade blivit väckt utav kyrkkören utan hade fått sova längre, så den här dagen inte blir så lång.

Weak and in the need of love. But not love from anyone.

Det är så jävla tufft när man vaknar och inte vet hur man ska orka ens klä på sig kläder. Fan alltså, så jävla skit onödigt egentligen, men ingenting jag kan göra något åt. Jag kan bara leva ut känslan och hoppas att den försvinner snart.

Jag önskar jag kunde bli jävligt tvärförbannad och sparka sönder några kartonger, men det sitter djupare än så. Det hjälper inte att bli förbannad. Ingenting hjälper. Ingenting hjälper förutom... allt.


Bitchslap till mig själv


Ciao.

Dagens låt: Woman in love- Barbra Streisand


Life is a moment in space.
When the dream is gone,
its a lonelier place.

I kiss the morning goodbye,
but down inside
you know we never know why.

The road is narrow and long
when eyes meet eyes
and the feeling is strong.

I turn away from the wall.
I stumble and fall
but I give you it all...

I am a woman in love
and Ill do anything

to get you into my world
and hold you within.

Its a right that I defend
over and over again.
What do I do?

With you eternally mine
in love there is
no measure of time.

We planned it all at the start
that you and I
live in each others hearts.

We may be oceans away.
You feel my love
I hear what you say.

No truth is ever a lie.
I stumble and fall
but I give you it all...

I am a woman in love
and Ill do anything

to get you into my world
and hold you within.

Its a right that I defend
over and over again.
What do I do?

I am a woman in love
and Im talking to you.

Do you know how I feel?
What a woman can do.

Its a right that I defend
over and over again.

I am a woman in love
and Ill do anything

to get you into my world
and hold you within.

Its a right that I defend
over and over again.
What do I do?
26 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Lördag

Breathe it in and breathe it out
And pass it on, its almost out
Were so creative, so much more
Were high above but on the floor
Its not a habit, its cool, I feel alive
If you dont have it youre on the other side

The deeper you stick it in your vein
The deeper the thoughts, theres no more pain
Im in heaven, Im a god
Im everywhere, I feel so high

Its not an habit, its cool, I feel alive
If you dont have it youre on the other side
Im not an addict (maybe thats a lie)

Its over now, Im cold, alone
Im just a person on my own
Nothing means a thing to me
(Nothing means a thing to me)

Its not a habit, its cool, I feel alive
If you dont have it youre on the other side
Im not an addict (maybe thats a lie)

Free me, leave me
Watch me as Im going down
Free me, see me
Look at me, Im falling and Im falling.

It is not a habit, it is cool I feel alive I feel
It is not a habit, it is cool I feel alive

Its not a habit, its cool, I feel alive
If you dont have it youre on the other side
Im not an addict (maybe thats a lie)
Im not an addict
Im not an addict
Im not an addict


K`s choice.
25 Augusti 2007  | Länk | Helg | 1 kommentar
Way down

Babe, youre getting closer
The lights are goin dim
The sound of your breathin
Has made the mood Im in
All of my resistance
Is lying on the floor
Taking me to places
Ive never been before

Ooh, and I can feel it,
Feel it, feel it, feel it

Way down where the music plays
Way down like a tidal wave
Way down where the fires blaze
Way down, down, way, way on down

Ooh, my head is spinnin
You got me in your spell,
A hundred magic fingers
On a whirling carousel
The medicine within me
No doctor could prescribe
Your love is doing something
That I just cant describe

Ooh, and I can feel it,
Feel it, feel it, feel it

Way down where the music plays
Way down like a tidal wave
Way down where the fires blaze
Way down, down, way, way on down

Hold me again,
Tight as you can
I need you so,
Baby, lets go

Way down where it feels so good
Way down where I hoped it would
Way down where I never could
Way down, down, way, way on downElvis Presley.
24 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
-

- - -
24 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Jobba

Lite blandade känslor att vara tillbaka på jobbet igen. Hade ont i magen hela tiden jag var där. Dagen gick snabbt ändå. Var möte på morgonen och vi höll på och pratade och diskuterade i två timmar. Nya saker i görningen. Blir ett större möte nästa vecka, men inte för alla utan för vissa. Sjukt.

Har varit på stan och köpt ett fint mörklila tyg till sovrummet. Till min nya vägg som jag har byggt. Blir nog bra det där.

X:et satte upp takkronan igår när han var här så på kvällen är det ljust i vardagsrummet om jag vill. Känns jätte ovant. Han skrattade åt mig för jag stod och bara tittade på lampan innan han åkte. Ovan vid att ha ljus i vardagsrummet. Bästa är att jag kan ha levande ljus i den också. Supermysigt och lite värme till vintern. Kul att han var här en stund.

Nu är det inte långt kvar till Gotlandsresan heller. Det ska bli roligt och mysigt.


Jag lär mig något nytt om människor varenda dag nu. Och jag lär mig nya saker om mig själv också. Jag blir besviken, förvånad och glad om vartannat. Jag tror verkligen att jag kan ha användning för dom här sakerna längre fram.

Nej nu kokar det över på spisen. Ciao.
23 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Onsdag[uppdaterad]

Först så tänker jag en massa saker, som jag inte tänker skriva ner, men jag vill ändå påpeka att sakerna fortfarande finns. Idag finns dom extra mycket. Ingen bra dag alls, inuti mig själv, men annars en bra dag... ;)

IKEA med mamma imorse. Köpte mig en takkrona som är STOR. Men ack så fin.
Fika hos mormor och morfar och sen till Västhaga för att parkera bilen och sen en vinglig cykelfärd hem med takkronan och en stor påse med mig.
Sen hem till sängen i princip. Jag älskar att vara i sängen!

Ikväll kommer X:et hit. Inte träffat honom på flera månader, så det känns lite konstigt, men jag tror nog att det kommer att gå bra.

Jobb imorgon. Jag hoppas verkligen att det går bra, det känns lite tufft just nu. Kollade vädret och det ska regna och jag fick inte med mig regnkläderna från jobbet, så jag hoppas det inte regnar när jag ska cykla dit på morgonen.


Fan, jag luktar jävligt gott idag känner jag ;)


---------------------------------------------------------

Jag känner inte igen mig själv. Jag tycker uteliv och att bli full är...obekvämt. Jag vill typ vara på landet och föda upp kaniner eller något.
Jag har druckit mig för full för många gånger. Många gånger för att kunna slappna av och döva någonting. Att gå ut känns otroligt främmande och lockar inte alls.

Mormor och jag ska se "Hamlet" i oktober. I regi av Lars Norèn så den kan nog bli mycket speciell. Vad är det som sägs i "Mormor gråter" ? Typ "Hade det här varit en pjäs av Norèn, hade du fått varit med som aska i en urna på spiselkransen".

Huvudvärk. Det måste ju betyda att jag har någonting där inne som kan få ont, Det är väl alltid något att tänka på.

Stod om "hur kroppen visar att du är intelligent" i Aftonbladet. Att kvinnor med stora bröst är mer intelligenta än dom med små. Jag undrar hur det kan påverka ens intelligens eftersom att bröst är fett. Eller så kanske man kan operera in silikon och bli intelligent? Tyckte artikeln var lite rasistisk nästan. Ni som läst förstår. Gud vad oviktigt att skriva om det här... Jag ger mig.
22 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Tisdag

Är nyss hemkommen från en lunch med Sofia på Hälls Stallbacken. Jag hade för mycket kläder på mig, det var svinhett. Och vi glömdes bort, våran mat glömdes bort. Så det började ju bra =) Kul att prata och så, längesen som vi träffades. Får bättra oss på det helt klart.

Jag känner mig väldigt seg idag. Men är glad över att jag fick ett brev hem idag med en tid på fredag. Vill man ha någonting gjort, får man göra det själv som det brukar heta.

Kul att Anna beräknas dyka upp i stan i slutet av september också.


Nej det finns ingenting att tillägga. Iallafall inget som jag vill skriva ut här.
21 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Måndag

Ett par timmar spenderade jag med att plocka blåbär i Venaskogen. Det var otroligt skönt att krypa runt där och tänka på ingenting annat än på alla dessa underbara blåa bär som lös i skogen. Till min rygg halvt gick av var det så där underbart. Gick böjd framåt ett bra tag innan jag lyckades resa mig. Borde träna ryggen...

Iallafall så är bären rensade och infrysta och jag ser fram emot att få göra en god paj på en del av dom.

Jag är en sucker på tidningar. Tjejtidningar, modetidningar, billiga och dyra. Jag älskar dom. Men idag när jag tittade bland alla tidningar så blev jag lite...besviken.

Jag har skrivit om det förut, att vi tjejer inte har någon tidning med halv nakna män, och jag kan inte påstå att jag har ett behov av en sån tidning, men herrtidningar finns det gott om. Och den gemensamma nämnaren är: Fejkblond tjej med fejktuttar som ser lite kåt ut på omslaget.
Det är synd. Jag gillar att titta på folk. Sitta på stan och se dessa människor gå förbi. Se vad dom har på sig, hur dom ser ut och undra vad dom tänker på. Men det är inga av dom tjejerna som är på omslagen till herrtidningar som jag tittar på när jag är ute. Det är inte dom tjejerna som jag kan tycka är vackra och rent utav sexiga. Jag känner, och känner till många tjejer, och jag känner ingen sån tjej som finns på omslagen. Jag tycker att alla tjejer jag känner är fina på sina sätt. Alla kanske inte är klassiska skönheter, men jag ser saker som jag tycker är vackra.

Och jag kan inte tycka att herrtidnings tjejerna är vackra. och inte sexiga heller. Dom är så på låtsas. Många av dom har ju inte ens sitt eget hår utan löshår.

I somras var en tjej med på ett omslag som jag "vuxit upp" ihop med, på samma skola och så, så jag köpte den tidningen. Bilderna är fixade, och hon är opererad. Vem som helst kan väl bli snygg med rätt retuschering.

Tidningen var i övrigt jävligt rolig. Jag skrattade högt flera gånger när jag bläddrade i den. Det var när jag var på sjukhuset, så jag hade lagt den tidningen inuti en annan tidning, för det inte skulle vara så...konstigt.
Jag får hoppas att killar/män köper den tidningen för allt det andra i tidningen. Inte för en plastbrud på framsidan. Jag håller alltid tidningen Cafè om ryggen, för den tidningen tycker jag tar jättefina bilder på tjejer och det är bra reportage i den och så, men Slitz, Moore och FHM är det ingen stil på. och jag hoppas att de flesta killar och män vill ha en tjej med stil.

Kan inte alla fina okonstlade tjejer få vara på omslagen och mittuppslagen i dom tidningarna istället? Alla tjejer ser ju inte ut sådär...
Och nej jag tycker inte det är kvinnoförnedrande eller något sådant, jag tycker bara att det är synd...
20 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Söndag

Det är nog ett fel i huvudet när man vaknar fem och sen vaknar en gång i halvtimmen när det är söndag morgon. För jag tror att jag ska upp och jobba. Stress.

Satt med ett glas mousserande i två timmar hemma hos Maria P innan jag var tvungen att tacka för mig. Sista stunden var jag tvungen att stå upp och prata för att inte somna sittandes på hennes köksstol. Det är inte normalt.

Mens och huvudvärk. Det känns liksom... allt annat än mysigt.

Jag har hängt undan en klänning som jag funderar på om jag ska hämta ut idag eller ej. Det är en bra klänning, för jag kan använda den som den är, eller ha en tröja under, eller ha den som kjol. Färgen är fin... och en klänning behöver man väl alltid eller vad är det dom säger? =)

Dags för en promenad. Få igång systemet lite igen.

Försökte ta en bild på mig med fina håret, men jag ser bara ut som en ledsen hund som saknar sin ägare. Gick inte ens att få en bra bild med ett fejk smile.
19 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Lördag

Från typ 11 till 16:45 var jag på stan... Först letade jag i alla tänkbara (och otänkbara) affärer efter en lampa till vardagsrummet. Eftersom det blir mörkt så jäkla tidigt i detta land, så ser jag nada här om kvällarna, och allra minst ser jag sent när katten välter en glaslampa och jag får borsta glas i mörker. Mutter.

Sen mötte jag upp Maria P för att barra lite. Skönt att vara genomklippt och jag fick håret urtunnat också. SKÖNT! Den frisören tyckte jag skulle göra ljusare slingor, medan min ordinarie frisör tycker jag ska ha detta mer guldiga. Jag håller med min ordinarie. Det här ser bättre ut.

Iallafall så snyggade han till oss rejält i håret innan vi skulle äta lunch på stan. Maria fick lockar (som hon inte gillade) och jag fick en mer rockig frisyr som sjävklart försvann så fort jag satte foten ute i blåsten, men vi var fina ändå. Ifall jag vill fixa till samma stuk som frisören någon gång, så köpte jag mig ett hårspray idag. Har aldrig någonsin köpt ett. Och eftersom jag troligtvis aldrig kommer använda det, så köpte jag en handväskepyttelitenflaska. Smart =)

Klädspaning och lunch på underbara Mingla, som tyvärr idag visade sig från sin dåliga sida, genom att ha en sur fet brud som tog beställningen. Men maten var lovely som vanligt.
En mjukglass med en massa missförstånd och lättare hörselskada från oss båda, och där började det att regna. Rejält. Men vi bara garvade för vi hade tokat oss innan.
Kom hem och stöp i sängen i princip. En liten stund iallafall ;)

Snart ska jag ta min signalröda cykel och ta mig hem till Maria. Vi kan inte vara utan varandra känns det som, men vi är ju båda ensamma och trivs bra ihop så då blir det lätt så. Ett glas mousserande törs jag nog ta. Och ost och kex törs jag verkligen ge mig på =)

En bra dag. Hoppas det håller i sig.

Och varför är det redan kallt ute? Det var ju knappt någon sommar. Känns skit tråkigt att behöva ta med sig en jacka ut idag.
18 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Fredag[uppdaterad]

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Suck. Är så grymt besviken på min arbetsgivare. Ingen nyhet, men nu ÄR jag verkligen det. Positivt inställd till mitt halv elva besök på VC för där fick jag tala med en MÄNSKLIG kvinna både igår och idag. Hoppas på att komma fram till en lösning. Kan ni inte hoppas för min skull att jag får träffa en vettig läkare för en gångs skull på den VC:n?

Efter det ska jag träffa Lisa. Bästa Lisa som ringde mig igår och vill träffa mig idag! Hoppas på en mysig fika eller lunch på stan.

Ikväll ska jag träffa Maria P. Vill inte vara ensam. Imorgon ska vi två klippa oss klockan ett. Blir bara att toppa.
Tvingade stackars mamma att slinga mitt hår igår. Först tyckte jag det såg för lite ut, men så här några timmar efter jag vaknat gillar jag det mer och mer. Det ser relativt naturligt ut. Glad jag inte tog för ljus nyans.

Dags att surfa in på ams.se och se om det finns något jobb att söka. Svårt nu när det mest är lärare inför höstterminen.

Auf wiederhören.


---------------------------------------------------------------------------

Hade tur idag och fick träffa en jättebra läkare på VC. Hon ville sjukskriva mig helt, men jag ville jobba, och fick en halvtidssjukskrivning resten av säsongen. Det känns bra. Jag vill verkligen klara av att jobba halvtid. Fick även sömntabletter, eftersom läkaren på sjukhuset skrev ut valium till mig, så känns bra att ha annat att ta ifall jag behöver.
Ringde till kontoret och berättade läget. Att dom slipper ansvara för mig. Var bestämd men försökte inte vara otrevlig.

Lunch med familjen på Mingla. Synd man inte har större magsäck :) Fika med Lisa på Hälls och en massa prat.
Snart kommer Maria P och vi ska ut och äta :) Supermysigt! Var hennes förslag.
Känns lättare när jag har roliga saker som händer. Roligt att klä upp sig lite också för att äta ute. Inte ofta jag gör det. Eller ens känner för det, men nu har jag gjort det.
Handlat lite nya saker idag också, det är också roligt.
Måste boka in lite besök hos mina utflyttade vänner också snart. Ni är ju lite utspridda. Saknar Anna så henne måste jag träffa snart.

Hoppas jag och Brullan hittar nya jobb snart så vi kan säga "so long suckers" och dra. Men Gotlandsresan vill jag med på. Kommer bli roligt!

Ett hippie uttryck får avsluta kvällens blogg:

SOL!
17 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Kungen Av Rock`n Roll

30 år sedan Elvis Presley dog. Lyssnar på hans underbara musik.
16 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
hej och hå

sjukskriven igen
16 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Måndag

Jag vet inte vad det är med den här dagen, men den är konstig. Orken fanns inte på jobbet, och på väg hem ville jag inte hem. Jag och Brullan käkade nästan upp en hel påse plommon på en kvart.
Jag har lagat mat och bakat och läst fel i ett recept. Men jag orkar inte ens bry mig.
Det bubblade förut inuti, men eftersom bubblorna inte fick komma ut idag så känner jag mig bara blähä.
Borde gå en sväng men jag orkar inte.

Jag vill lägga mig och sova.
13 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
söndag

vaknade tidigt. tog en promenad runt tio och kände mig allt annat än glad. fick lite hopp efter en stund. promenerade runt slussen och sen bort till överskottsbolaget. där köpte jag lite allt möjligt och färg till min cykel. promenerade hem och satte mig på cykeln och åkte till västhaga där jag intog altanen för att måla om cykeln. syrran hjälpte till och då blev det lite roligare. blev en tur till biltema för att inhandla ny cykelkorg. cykeln står kvar för att torka...

...en sen en tur ut i skogen för att plocka blåbär med maria p. såklart småduggade det, men det var okej. blöt om röven blev jag där jag satt på huk bland alla blåa bär. blev till en paj och kanske något mer. blir en längre tur en annan dag...

...imorgon börjar ännu en arbetsvecka. har varit nere i en svacka i helgen, så jag hoppas det känns okej imorgon när jag vaknar...

12 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Lördag kväll

Jag har gjort många tester i mitt liv, men inte ett enda test har jag känt stämt, innan jag gjorde ett personlighetstest på http://www.enneagraminstitutet.se/rheti_html/index.php

Gå in där och testa er!

Kopierar mitt resultat.

Typ Fyra - Induvidualisten

Typ Fyra Den Känsliga, Inåtriktade typen: Uttrycksfull, Dramatisk, Självupptagen och Temperamentsfull

Fyror är självmedvetna, känsliga och reserverade. De är känslomässigt ärliga, kreativa och personliga, men kan också vara lynniga och självmedvetna. De håller distans till andra på grund av att de känner sig sårbara och ofullständiga, och de kan också vara föraktfulla och uppleva att de ”står över” att leva på ett vanligt sätt. Typiska problem för Fyror har att göra med melankoli, självupptagenhet och självömkan. Som bäst är Fyror inspirerade och synnerligen kreativa. De har förmågan att förnya sig själva och omvandla sina upplevelser.

Grundrädsla: Att de inte har någon identitet eller personlig betydelse
Grundönskan: Att hitta sig själv och sin betydelse (att skapa sig en identitet)
Enneagram-fyra med en Trea-vinge: "Aristokraten"
Enneagram-fyra med en Femma-vinge: "Bohemen"
Utvecklingsnivåerna

Fria: Självmedvetna, själviakttagande, på jakt efter att hitta sig själva, medvetna om känslor och interna impulser. Känsliga, intuitiva och mottagliga både gentemot sig själva och andra; Mjuka, taktfulla, finkänsliga och ömsinta. Väldigt personliga och individuella ”Sann mot sig själv”. Självavslöjande, känslomässigt ärliga och humana. Ironisk syn på sig själva och livet: Kan vara seriösa och roliga, sårbara och känslomässigt starka.

Som bäst: Ytterst kreativa, förmåga att kunna uttrycka det personliga och det allmänna (ofta i någon konstform). Inspirerade, har en förmåga att förnya sig själva och är regenerativa: Har förmåga att förvandla sina erfarenheter till något värdefullt och förståeligt för allmänheten.

Medel: Tar en artistisk, romantisk orientering till livet, skapar en vacker, estetisk miljö för att kultivera och förlänga personliga känslor. Förstärker verkligheten och känslorna genom fantasin. För att vara kvar i sina känslor vänder de sig inåt, tar saker mycket personligt, de suger åt sig allt och blir därmed självabsorberande och introverta. Molokna, missmodiga, sura och hyperkänsliga. Även blyga, osäkra och saknar förmåga att vara spontana och ”bjuda på sig själva”. De blir tillbakadragna för att skydda sin inre självbild och för att få mer tid till att gå igenom sina känslor. Gradvis börjar de tycka att de är annorlunda i förhållande till andra, och känner att de är undantagen eller att de är hindrade från att leva som andra. Blir ofta vemodiga drömmare som kan vara föraktfulla, förfallna och sensuella. Upplever det som att de är fast i en fantasi eller dröm. Blir gärna självömkande och avundsjuka på andra. Detta leder till ett självtillfredsställelsebehov och gör att de blir opraktiska, oproduktiva, orkeslösa och ömtåliga.

Ofria: När de inte uppnår sina drömmar och misslyckas, blir de självförbjudande, arga på sig själva och deprimerade. De blir främmande för sig själva och andra, blockade och emotionellt paralyserade. De skäms över sig själva, blir utmattade och blir oförmögna att fungera. De blir plågade av ett illusoriskt självförakt, blir självklandrande med självavsky, självhat och sjukligt dystra tankar: Allt blir en källa till plåga och tortyr. De skyller på andra och driver iväg dem som försöker hjälpa dem. Förtvivlade och hopplösa blir de självdestruktiva, missbrukar alkohol och droger för att fly. I de extrema fallen finns det risk för nervsammanbrott och självmordsförsök.


Motivation: Vill utrycka sig själva och sin individualitet, att skapa och omge sig med skönhet, att uppehålla viss stämning, humör eller vissa känslor. Vill dra sig undan för att skydda sin självbild, för att ta hand om emotionella behov innan de tar itu med något annat. Vill attrahera en “befriare”.

Exempel: Ingmar Bergman, Alan Watts, Sarah McLachlan, Alanis Morrisette, Paul Simon, Jeremy Irons, Patrick Stewart, Joseph Fiennes, Martha Graham, Bob Dylan, Miles Davis, Johnny Depp, Anne Rice, Rudolph Nureyev, J.D. Salinger, Anaîs Nin, Marcel Proust, Maria Callas, Tennessee Williams, Edgar Allan Poe, Annie Lennox, Prince, Michael Jackson, Virginia Woolf, Judy Garland, "Blanche DuBois" (Streetcar Named Desire).


11 Augusti 2007  | Länk | Helg | 1 kommentar
Lördag

Gick och la mig vid nio igår. Kul fredag kväll... Sov till halv elva idag. Vaknade först vid halv åtta men tvingade mig att somna om. Kändes bara motigt att kliva upp.
Gjorde det till slut. Duschade och tvättade håret. Fikade ute. Fick en bok. Eller jag vet inte om vi har delad vårdnad om den, men jag ska iallafall få titta i den först.

Försöker leta efter tavlor och bilder som jag tänker sätta upp i sovrummet, men hittar ingenting här hemma... vet inte om jag lagt upp saker på vinden kanske. Jag har några bilder på mig själv, men det känns lite ego att ha dom i sovrummet. Vill verkligen måla om där inne. Ska kolla med hyresvärden och se ifall dom kan köpa färg åt mig. Dom borde vara glada att jag vill fixa deras skabb =)

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill helst bara gömma mig.
11 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Fredag

Återbesök hos läkaren igår och det visade sig att hon hade gett mig ett felaktigt recept. Inte särskilt bra av en läkare, men jag fick behålla det ändå.

Idag är det inget bra. Som tur är kan jag hjälpa mig själv med något jag har hemma. Inte använt det förut, men idag måste jag.

Önskar jag hade helgplaner. Alla har alltid det utom jag. Känns det som just nu.


Usch. Svårt att bita ihop när tänderna är lösa.
10 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
onsdag

tuffar på med arbetet. fick gnälla och klaga och ge kritik idag sista timmen så det var skönt. och ställa komplicerade frågor så dom kliar sig i huvudet. kände mig manisk vid ett tillfälle på jobbet, talade och talade.

imorgon är det åter besök på sjukhuset, så då kommer jag sluta halv ett. så himla skönt. sen blir det bara en massa mys efter sjukhuset.

fiskarna lever ännu för er som satsat pengar på hur länge dom ska leva.

jag skulle kunna somna på trettio sekunder om jag la mig ner nu, men jag ska hålla mig vaken.

glöm inte att kika in på bilddagboken och söka på mitt namn. lägger upp bilder snart från dagen på jobbet.
8 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
---

Gullet och Jag
6 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
måndag

uppförsbackejobb imorgon
6 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
En lång lista en lång dag

Jag känner mig inte så himla bra, och hittade den här listan på Annas blogg, som jag nu ska fylla i med mina egna svar, för att fördriva tid och tankar:

Vilken svordom använder du mest?
Fan tror jag. Eller kanske jävlar?

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Det är olika, men oftast 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Nja, men jag kör med sandaler så länge det bara går

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja absolut, jag ser inte klok ut på bild!

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm... Black horse. (Dansk ny svartvit film)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj. Ett vykort och ett frimärke. Säga upp mig från jobbet via ett vykort.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Alltså, jag är ordinerad sömnmedicin just nu...så ja.

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En blandskiva med en massa gammal soul musik

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja jag tror faktiskt det

När var senast någon stötte på dig?
Oj, jag vet inte.

Vad åt du till middag?
Lövbiff

Använder du huvtröjor?
Njae, någon gång om jag vill dra luvan över huvudet och inte synas

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar inåt, inte utåt som normala människor gör

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, men jag stod tillsammans med några och sjöng en protestlåt för att Nya teatern skulle bli utslängda från Folkets hus för en massa år sen. Och jag skämdes HELA tiden.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Jag klarar inte av sånt där längre

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja det gör dom. Och jag pratar tillbaka.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej det beror på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Jag vore tragisk om jag kunde alla replikerna i en film

Äger du några bandT-shirts?
Kan ligga någon gammal Iron Maiden från mitt ex någonstans

När flög du senast?
För vad kan det vara? En månad sen.

Läser du för skojs skull?
Ja?

Pratar du några andra språk?
Engelska och ein bichen deutsch

Har du gråtit offentligt?
Jodå.

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Faktiskt en hel del planer just nu

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nope

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag vet inte, det skulle jag nog tycka var lite pinsamt.

Kan du kasta macka?
Ja jag brukar få till ett par

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Hm... jag vet inte. De flesta var bra på sina sätt.

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Ras? Låter jäkligt illa...

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja

Gillar du att flyga flygplan?
Det gick väldigt bra sist, men annars blir jag lite klaustrofobisk.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Ja. Jag brukar kunna se skönhet i de mest konstiga fall

När sov du senast på golvet?
Det kan jag göra lite när som helst. Jag gillar att sova på golvet.

Vilken är din favoritdrink?
Jag är skit dålig på drinkar, så jag kan inte svara på det.

Gillar du din boendesituation?
Ja då

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Det är olika det där

Äter du frukost dagligen?
Ja, jag har skärpt mig angående frukost

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ha ha, nej det har väl aldrig hänt. Förutom stress ibland på jobbet.

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan, så ibland.

Vilken är din favoritfrukt?
Jag kan inte välja, jag tycker jättemycket om olika sorts frukt

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nix

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja jag kan bli irriterad när en del stavar fel. Blir jäkligt irriterad när kvällstidningar skriver skådespelare om en kvinna, när ordet skådespelerska finns tex

Tror du på liv på andra planeter?
Jag har aldrig funderat seriöst runt det där. Det skulle nog vara för svårt för min hjärna att hantera, eftersom det är omöjligt för mig att kolla upp det.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ja det var väl han den där

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud så jag svarar en gås

Vad var det sista du åt?
Vaniljglass. För tandvärkens skull.

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Förr var det mest det motsatta, men nu är jag lika bra på att komma överens med båda könen

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Efter en docka mamma hade som liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det ska jag inte skriva här

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy

Sover du på sida, mage eller rygg?
På rygg med ett ben uppdraget och armarna upp över huvudet om jag sover riktigt bra. Annars är det mest kast fram och tillbaka av kroppen

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
En tjej i en film som heter Brown Bunny eller något sådant. Jag kunde se en likhet i henne som jag aldrig sett hos någon förut

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, men bara såna jag tycker om. Kärlekskramar är skönast

Skulle du säga att du är trendig?
Nej. Jag klär mig efter min egen smak och tycke. Trendigt eller otrendigt.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli ställd och undra hur fasen jag skulle kunna säga nej på ett fint sätt

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Jag tänker inte skriva det för då kommer ni bara säga "näääe hur kan du säga hon"

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
R2D2

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, men oftast är det samma personer som gör om det flera gånger så det går liksom in genom ena örat och ut genom det andra.

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Minns inte

Tycker du att du är attraktiv?
Nej det var längesen jag kunde känna så

Vad är du allergisk mot?
Oj. Hm. Ingenting. Fast jag har å andra sidan inte heller provat eller kännt efter med allt som finns. (shit vad flummig jag känner mig)

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är ingenting för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Oj. Jag hoppas att det var något tufft...typ...eh kommer inte på något
5 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
söndag och en lång lista

Jag känner mig inte så himla bra, och hittade den här listan på Annas blogg, som jag nu ska fylla i med mina egna svar, för att fördriva tid och tankar:

Vilken svordom använder du mest?
Fan tror jag. Eller kanske jävlar?

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Det är olika, men oftast 06:00

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Nja, men jag kör med sandaler så länge det bara går

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja absolut, jag ser inte klok ut på bild!

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm... Black horse. (Dansk ny svartvit film)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj. Ett vykort och ett frimärke. Säga upp mig från jobbet via ett vykort.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Alltså, jag är ordinerad sömnmedicin just nu...så ja.

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
En blandskiva med en massa gammal soul musik

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja jag tror faktiskt det

När var senast någon stötte på dig?
Oj, jag vet inte.

Vad åt du till middag?
Lövbiff

Använder du huvtröjor?
Njae, någon gång om jag vill dra luvan över huvudet och inte synas

Kan du vissla?
Ja, men jag visslar inåt, inte utåt som normala människor gör

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, men jag stod tillsammans med några och sjöng en protestlåt för att Nya teatern skulle bli utslängda från Folkets hus för en massa år sen. Och jag skämdes HELA tiden.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Jag klarar inte av sånt där längre

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja det gör dom. Och jag pratar tillbaka.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
019

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej det beror på situationen

Vilken film kan du alla replikerna till?
Jag vore tragisk om jag kunde alla replikerna i en film

Äger du några bandT-shirts?
Kan ligga någon gammal Iron Maiden från mitt ex någonstans

När flög du senast?
För vad kan det vara? En månad sen.

Läser du för skojs skull?
Ja?

Pratar du några andra språk?
Engelska och ein bichen deutsch

Har du gråtit offentligt?
Jodå.

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Faktiskt en hel del planer just nu

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nope

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag vet inte, det skulle jag nog tycka var lite pinsamt.

Kan du kasta macka?
Ja jag brukar få till ett par

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej

Vad har du med dig in på bion?
Oftast ingenting

Vem är din favoritlärare?
Hm... jag vet inte. De flesta var bra på sina sätt.

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Ras? Låter jäkligt illa...

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja

Gillar du att flyga flygplan?
Det gick väldigt bra sist, men annars blir jag lite klaustrofobisk.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Ja. Jag brukar kunna se skönhet i de mest konstiga fall

När sov du senast på golvet?
Det kan jag göra lite när som helst. Jag gillar att sova på golvet.

Vilken är din favoritdrink?
Jag är skit dålig på drinkar, så jag kan inte svara på det.

Gillar du din boendesituation?
Ja då

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Det är olika det där

Äter du frukost dagligen?
Ja, jag har skärpt mig angående frukost

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ha ha, nej det har väl aldrig hänt. Förutom stress ibland på jobbet.

Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
När jag gick i skolan, så ibland.

Vilken är din favoritfrukt?
Jag kan inte välja, jag tycker jättemycket om olika sorts frukt

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nix

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja jag kan bli irriterad när en del stavar fel. Blir jäkligt irriterad när kvällstidningar skriver skådespelare om en kvinna, när ordet skådespelerska finns och sånt

Tror du på liv på andra planeter?
Jag har aldrig funderat seriöst runt det där. Det skulle nog vara för svårt för min hjärna att hantera, eftersom det är omöjligt för mig att kolla upp det.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ja det var väl en han kan vi ju avslöja

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Jag tror inte på gud så jag svarar en gås

Vad var det sista du åt?
Vaniljglass. För tandvärkens skull.

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Förr var det mest det motsatta, men nu är jag lika bra på att komma överens med båda könen

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Efter en docka mamma hade som liten

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det ska jag inte skriva här

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej fy

Sover du på sida, mage eller rygg?
På rygg med ett ben uppdraget och armarna upp över huvudet om jag sover riktigt bra. Annars är det mest kast fram och tillbaka av kroppen

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
En tjej i en film som heter Brown Bunny eller något sådant. Jag kunde se en likhet i henne som jag aldrig sett hos någon förut

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, men bara såna jag tycker om. Kärlekskramar är skönast

Skulle du säga att du är trendig?
Nej. Jag klär mig efter min egen smak och tycke. Trendigt eller otrendigt.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle bli ställd och undra hur fasen jag skulle kunna säga nej på ett fint sätt

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Jag tänker inte skriva det för då kommer ni bara säga "näääe hur kan du säga hon"

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
R2D2

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, men oftast är det samma personer som gör om det flera gånger så det går liksom in genom ena örat och ut genom det andra.

Vilka böcker har fått dig att gråta?
Minns inte

Tycker du att du är attraktiv?
Nej det var längesen jag kunde känna så

Vad är du allergisk mot?
Oj. Hm. Ingenting. Fast jag har å andra sidan inte heller provat eller kännt efter med allt som finns. (shit vad flummig jag känner mig)

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är ingenting för mig

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Oj. Jag hoppas att det var något tufft...typ...eh kommer inte på något
5 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Pinsamt

Jag tycker fotbolls huliganer är pinsamma. Idag möter ÖSK Hammarby och det är Hammarby supportrar i hela stan som skriker och är fulla. Jag hörde inte ett enda ÖSK så länge jag var ute.
Jag kommer gående från Centralstation och möter fyra Örebro killar. Dom snackar om matchen senare osv. Sen kommer det ett gäng Hammarby killar och skriker att dom ska spöa skiten ur örebro killarna. Jag skyndar hem.
Senare står tre pikèt bussar, två vanliga polisbilar nedanför mig och griper Hammarby snubbarna.

Så jävla omoget och så fruktansvärt osportsligt!


Och jag har tandvärk.


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har ett fint akvarium nu. Jag trodde att katten skulle vara mer intresserad än vad han är. Han satt där nyss och kikade när jag kom in, och då liksom skämdes han nästan för att han satt där och tittade =) Jo en katt har olika ansiktsuttryck, precis som vi människor har.
5 Augusti 2007  | Länk | Helg | 0 kommentar
Fredag kväll

Non, rien de rien
Non, je ne regrette rien
Ni le bien quon ma fait, ni le mal
Tout, ca m`est bien egal
Non, rien de rien
Non, ja ne regrette rien
Car ma vie
Car mes jo ies
Aujourd`hui
Ca commence avec toi . . .


Ett litet barn som säger hej sittande i sin vagn, ett litet barn som vinkar genom bussrutan, en vänlig okänd man, en leende okänd tjej på cykel...
Såna små saker kan värma en så långt in i hjärtat. . . Visst blir man glad av små glada barn? Ibland är det precis som att dessa okända känner på sig att just jag av alla människor dom ser och möter, behöver ett leende eller ett hej. När man går på gatan och känner sig vilsen och i behov av en varm och trygg famn, det är då dessa okända glädjespridare dyker upp. Som små änglar. Just för mig.
Skakis, nervös och konstig i huvudet.
En dag till är snart över. . .
3 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Torsdag

Är ingen patient längre. Skrek typ rakt ur när jag fick veta vad medicinen kostar. Som tur är gick det att få den månadsvis. Min rumsgranne hade inte gjort en lyckad sak på dennes första permission så jag fick lov att agera storasyster när jag kom dit ner.

Jag har köpt en ny telefon idag. Sladden var för sönderbiten för att tejpa. Jävla katt. Hela tiden vill han bara bita mig. Jag ignorerar numer honom till han blivit snäll igen. Eftersom han bara vill bitas när jag vill klappa.
En ny kudde kanske kan underlätta min sömn. Jag "provlåg" med huvudet på flera kuddar innan jag hittade en bra. Har liksom inte lust att punga ut 1000 spänn på en kudde. Passade på att väga mig också, inne i en affär. Äger ingen våg. Glad att vågen visade mindre och inte mer.

Jag bakar eller lagar mat hela tiden känns det som. Allt fryser jag in också. Vet inte vad jag håller på med... någon slags terapi kanske. Tycker om att baka...

Jag har inget vettigt att skriva. Tänker inte skriva om hur jag mår. Jag skriver det i min dagbok det räcker.
Inte gjort något vettigt idag känns det som. Kämpar mest på. Hålla huvudet ovanför ytan liksom.

Igår när jag var med Maria P på stan, så var vi inne på Ali Baba en sväng. Jag blev så otroligt fascinerad av en man men utländsk bakgrund där inne så jag har tom funderat runt honom idag. Han köpte en kartong med baklava. Var klädd i kostym och det såg ut som om han målat med svart kajal på insidan av fransraderna i hans ögon, eller också hade han väldigt täta och svarta ögonfransar. Han såg så himla spännande och intressant ut. Som om han var en rik affärsman från Dubai eller en maffiaboss från Italien. Jag var så himla sugen på att fråga vart han kom ifrån. Om jag av någon konstig anledning skulle se honom igen måste jag nog fråga det. Han såg ut som om han strör diamanter runt sig eller något sånt. Samt har en pistol i bältet. Inte ofta jag funderar över främlingar.

Jag har jättesvårt att skriva. Har tagit mig lång tid att skriva det här inlägget bara.
2 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Vimsig

Jag är vimsig idag. Total virrig kanske är en bättre beskrivning. Jag är ouppmärksam på faror ute, tex kliver rakt ut i gatan och sånt. Jag trodde att jag frågade en fråga i ett sms men det gjorde jag inte alls, jag påstod en sak. Jaja. Jag skyller på kemin i kroppen.
Kattjäveln har bitit av telefonsladden så det blir väl att köpa en ny telefon nu. Hatar att han biter på sladdar, men han får skylla sig själv om han får en stöt.

Blev en tur på stan med Maria P. Känns skönt att ha henne. Hon finns alltid bara ett samtal bort. Uppskattar en riktig kontakt med vänner. Inga ord på msn eller sånt trams. Tänker mer eller mindre lägga ner msn. Det är verkligen den mest asociala grejen som uppfunnits.

Sov bara ordentligt mellan 03 och 05 så jag är skit trött. Höll på att somna förut i sängen när jag var där och lurade lite... Hoppas på att kunna sova inatt. Ovant att sova hemma. Ovant med min egen säng. Var ner på sjukhuset förut idag och jag blir utskriven imorgon vid ett tiden, men redan hade någon fått mitt rum. Det hade ju blivit så "olyckligt" att det blivit så, sa personalen. Herregud säger jag bara. Vården.
1 Augusti 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida