Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


WILL-MER KULLEN 2 ÅR!!!!!!!!!!!!!

I GÅR 27/1 - 2010 FYLLDE VALPARNA FRÅN MILTONS 1:A KULL 2 ÅR - "WILL-MER & CO".

VI HADE FULLT UPP HÄR HEMMA IGÅR MED LEDSEN BEBIS HEEELA DAGEN, SÅ VI GLÖMDE TOTALT BORT ATT GRATULERA DOM FINA BARNEN! MEN NU SÅ - GRATTIS TILL ER ALLA;

DFS WILLO THE WISP "WILLO"

DFS DARE DEWILL "DEWILL"

DFS WILL-GOTT "WILL-GOTT"

DFS CRUELLA DE WILL "TUVA"

DFS WILLERKULLA "PIPPI"

DFS WILL-D OCH VACKER "WILDA"

DFS ALPHA-WILLE "ALLRAM"

DFS BASKERWILLES HUND "NIMBUS"

DFS GOOD-WILL "WILLDING"

-MED FAMILJER!

HIPP HIPP HURRA HURRA...........

28 Januari 2010  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
Kallt, kallt...........

......är väl det minsta man kan säga! Riktigt ruggigt svinkallt är det ute! Runt -20 har vi mest hela tiden. På dagtid kanske -15. Men det är alldeles för kallt för att vi ska tillbringa så mycke tid ute. Med liten bebis håller man sig inomhus när det blir mer än -10 ute. Tack och lov har husse varit ledig dessa veckor det varit så himla kallt. Så han har fått varit inne med liten så har Milton+ matte kunnat knalla ut lite + tränat lite smått under promenaderna. Milton tok-älskar detta väder, jag med - men vissa dagar har det varit i kallaste laget:-( Men man vill ju inte klaga, för hellre kallt än grått och slaskigt!!

Milton är supertaggad vid varje träningstillfälle och är duktig på att lyssna på vad jag säger!! Kör mycket olika grejor med honom för att han ska fokusera på just vad jag ger för kommando och inte vad han tror jag ska kommendera. Det är annars lite typiskt den kära Milton att ligga lite före ;-) Kul har vi och jag hoppas att jag kan få till lite "seriösa" träningar snart! Men tiden är lite knapp just nu!

Ha det bäst!!

9 Januari 2010  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
Nytt oskrivet år!!

God fortsättning önskar Milton med matte och resten av flocken!! Hoppas alla haft ett gott slut och en god start på det nya året. Vi hade en fin nyårs afton hemma hos oss med lite folk. Milton var tyvärr lite rädd för allt smällande - men fortfarande inte värre än att jag tror det finns hopp att bli av med rädslan. Vi ska träna mycket skott - men lungt så det blir bra! Vill ju inte att Milton ska bli räddare!!

Så är det ett nytt tävlingsår och utställningsår! Trevligt!! Vi kommer väl inte vara dom som tävlar och ställer ut mest kan jag tro - men nog sjutton ska vi visa oss på både lydnadstävlingar och utställningar! Tänker sätta mig senare idag och kolla ut lite vi ska åka på om nu tävlingskalendrarna är uppdaterade!

Ser fram emot ett bra år på alla sätt!!

3 Januari 2010  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida