Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Längesen som vanligt!!

Hej hopp säger jag till er som fortfarande är inne ibland och tittar här hos oss! Det uppdateras ju inte allför flitigt;) Livet rullar på hos oss. Tävlingar och utställningar är ännu inte aktuellt, varken tid eller intresse finns - synd kan jag känna ibland när jag läser om alla andras bravader på tävlingsbanan och i utställningsringen, men så är det just nu!

Vi har istället gett oss på något annat mycket stort och ännu känns det lååååååångt till målet! Vi har fått uppdrag på mitt jobb att utbilda oss till vårdhund+förare. Chefen frågade mig och jag tyckte det lät superkul men var lite tveksam till Milton, om han skulle passa.........Så jag kände att fasen vi gör testet så behöver jag inte ångra att vi aldrig testade!! Milton klarade testet alldeles utmärkt och nu har vi börjat steg1. Vi går då privat för en instruktör som Ingalill Blixt och som är helt fantastiskt duktig på alla sätt!! Hon ger mig en helt ny syn på Milton och hans kapacitet! Jätteroligt!! Det är MASSOR att lära och steg1 kan bli lång!! När vi senare i framtiden är klara där blir det steg2 på Vårdhundskolan............ Känns långt bort, men jag hoppas att allt kommer gå bra och att vi i framtiden kommer kunna jobba ihop Milton och jag!! Milton är redan nu med mig på jobbet ibland, men då när jag jobbar natt.

Japp vi får se hur det blir med allt, men jag hoppas att det går bra!!

Annars går dagarna fort fort tycker jag. Jag jobbar, men mest natt och helg så sonen har ännu inte börjat på dagis. Det blir först i januari. Att kunna räcka till som förälder och matte är ibland svårt tycker jag - mycket för att jag oxå vill träffa kompisar, hinna träna och även hjälpa och ställa upp hit och dit...... Hunden kräver sitt, sonen sitt och dotterm sitt......... Just nu tränar jag på att säga ordet "nej" även till andra och inte bara till sonen och hunden;) ;)

Ska försöka skriva lite här nu om Miltons träning till vårdhund, om inte annat för egen del och kanske framöver kunna se tillbaka och tänka "fasen va LÅNGT vi kommit" ;) ;)

 

Ha det bäst!

24 Oktober 2010  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida