Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Gott Nytt År!!

Nu är det 2008-års sista dag!! Imorgon påbörjar vi ett nytt år!! Jag för min del hoppas att det för mig personligen kommer bli ett bra mycke bättre år än 2008 (sämre kan det knappast bli!!)

Jag tänker inte tillbaka på 2008 utan ser framåt mot 2009! Milton och jag ska satsa på att ta vårt LP2 och sen hoppar vi på Apellen! Det känns riktigt roligt tycker jag!! Utställningar ska vi förstås oxå köra!

Jag har redan planerat in en del tävlingar och utställningar som vi troligen ska åka på!!

Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

31 December 2008  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
God fortsättning.....

Nu är julen över och det tycker jag är skönt!! Vi har dock haft en underbart trevlig jul - med god mat, trevligt sällskap och fina julklappar!

Milton har varit ute mycket och oxå haft en bra jul! Vi har precis nu varit ute och tränat en sväng och oj vad taggad min lilla pojke var! Kul, men det ger mig oxå dåligt samvete att vi tränat så dåligt:)) Bokat in bruks till imorgon och ta en ordentlig träningsdag - ska bli jätteroligt!! Nu är det ju snart nytt år och då är det dags att börja tävla igen! Ska bli såå roligt!!

Ha det så gott alla!!

27 December 2008  | Länk | Miltons blogg | 1 kommentar
Datastrul!!

Har haft strul med datorn en längre tid - därav ännu sämre uppdatering än vanligt!!

Först var det bredbandet i nästan 2 veckor som strulade. Nu i 1 1/2 vecka är det någe annat tjafs som gör att det hela tiden hänger sig.....hemskt irriterande!!! Men svågern är på gång och hjälper oss med eländet, så jag hoppas få ordning på det hela inom kort!!

Nu är jag på jobbet och passar på att "surfa" lite trots att man egentligen inte ska.....men har så fruktansvärd "briard-abstinens"....

TACK för alla fina julkort vi fått!!! Har skickat julkort (försökte få ihop ett sånt....) till en del, mellan data-hängningarna!! Ska skicka fler bara jag får ordning på datorn!!

Snart är det jul....har inte en endaste gnutta julstämning! Känns inte alls kul:- Och samtidigt räknar dottern dagarna och bara LÄNGTAR!! Det blir nog bra........ Önskar det kunde komma lite snö snart för det ÄR INTE KUL med detta gråa, trista, regniga, leriga väder som är - iaf här i Nyköping! Nä snö och lite kyla vill jag ha!! Skulle vara så härligt - bli ljusare, trevligare, mer träningsvänligt, renare hund och hem - och inte minst kanske bidra till lite julstämning:))

Ha det så gott!  Och.....:

GOD JUL -  till er alla!!

19 December 2008  | Länk | Allmänt blogg | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida