Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


God fortsättning!!

Japp då är julen över och snart är det nyår!! Vi har haft en toppenbra jul!! Milton är överlycklig över all snö - han får tok-fnatt varje dag han går ut:-) Sötis!!

I går var Milton jättedålig och kräktes MASSOR!! Vi har verkligen varit försiktiga med julmat, så vi misstänker att han fått i sig något ute - kanske ätit för mycke snö och säkert fått i sig något elände med snön!! Jag blir såå hispig när hund eller barn är sjuka!! Gillar det inte!! (Men vem gör det??!!) Katastroftänkandet drar igång och jag tror minst att dom är döende!! Milton kräktes i of rätt mycke och i hela huset typ - men sen lugnade det ner sig! Ingen mer mat fick han igår och i natt vaknade jag till och med av hans kurrande mage - stackarn!! I dag har han serverats "diet-mat" vilket inte verkar passa herrn!! Han tittade på skålen och gick sen därifrån........ Ska ta en tur till affären och se om vi hittar något gott men bra som kanske kan passa lilla kräsna herr Milton ;-)

Nytt år om några dagar.........Nyårsafton och dagarna kring nyår uppskattar vi inte!! Fattar inte att de måste hålla på och smälla så förbannat:-( Milton reagerar ju numer på smällare och det är inte kul!! Tycker såå synd om alla skotträdda hundar!! Min förra hund Kuma var sjukt rädd för smällare och så vill jag inte att Milton ska bli - så vi håller oss mest hemmavid nu i dagarna för att inte förvärra hans rädsla. För jag tror ännu det finns hopp att få bort skott-rädslan - men det får inte förvärras som sagt!!

2010 ska vi ta tag i träning, tävling och utställning lite mer! Det har varit ett par tuffa år i familjen så hunderiet har inte prioriterats! Men nu ser livet lite ljusare ut och jag ser fram emot att träna, tävla och ställa ut lite mer - även om det kanske inte blir "tok-mycke" eftersom vi har en liten bebis i familjen:-)

Önskar er alla; ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!

28 December 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
God Jul

 VI ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

16 December 2009  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida