Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Snö, snö, snö..........

Alltså jag älskar vintern - men nu räcker det med snö tycker jag!! Det som är kan få ligga minst en månad till och det kan vara typ 5 minus och solsken :)) Då skulle det vara underbart!! Milton älskar i och för sig allt med vintern. Även vid 20 minus har han gladeligen kastat sig ut i snön, glädjeskutt och rullningar=)) Han tok-älskar vintern!!

Vi har nu fått promenad kompis nästgårds!! Kompisar till oss har flyttat till nybyggt område bredvid oss, dom har en liten vovve som vi promenerar med! Trevligt!! Pumba heter den fina vovven - en liten blandras kille som är korsning mellan Papillon och en annan ras som jag inte vet hur jag stavar till ;)) Mycket söt liten pojke! Dock ingen som Milton får leka med - han är ju liiiite för stor och klumpig! Men Milton uppskattar ändå promenaderna tillsammans med honom, visst gör han ett gäng lekinviter emellanåt - men har mer och mer accepterat att han inte får leka med honom!

Vissa tillfällen är det bara Milton, Pumba och vi mattar - och vissa är det vovvarna + som mest 6 människor! Vi är ett gäng på 6 tjejer som ska springa/gå vårruset i juni. Så vi har börjat promenera för att träna lite inför det, och för att det är jäkligt trevligt att promenera med sällskap!! Vi bor alla på promenadavstånd från varann, vilket är kanon!! Himla nice tycker både Milton och jag!! När vädret blir lite mildare har jag tänkt att börja springa med Milton! Har längtat efter det länge, men inte kunnat på grund av graviditeter och annat. Får se om suget går över efter att vi prövat springa en gång....=))

Träningen ligger vi fortfarande lågt med! Tränar som vanligt under promenaderna. Men mer har det inte blivit! Just nu känns det som om vi aldrig kommer komma igång ordentligt igen! Det vore väl inte hela världen i och för sig! Men kul vore det förstås! Både Milton och jag tycker det ju är riktigt roligt att både träna och tävla!! Vi får se hur det blir!!

Nu ska jag ta ett varv med borste och kam påMilton. Såg en massa tovor igår och fick lite dåligt samvete!!

Ha det bäst!!

2 Februari 2010  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida