Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Skiiit väder!

ÅHHH vad jag vill ha vår!! Detta hemska vidriga väder knäcker mig totalt!! Inget blir liksom roligt - inte ens träna med Milton!! Igår i värsta snöstormen så var vi ändå på bruks med Linda och Mio. Mattarna pratade och vovvarna lekte typ en timme - sen tränade vi några moment också:)) Det var trevligt - men man blir inte ett enda dugg träningsinspirerad när vädret är så här.....Torrt, sol och skönt vill jag ha!!

Milton och jag kommer komma igång senare med "aktiviteter" än jag trodde i år. 15-16 maj startar vi upp med utställningar och tävlingar. Innan det finns inte en chans för mig att hinna - det är så mycke med jobb, bröllopsplaner, studier och så.....sen har man ju ett liv också! Så jag är realist och tar det lilla lugna! Milton och jag ska ha KUL - det är det viktiga!!

Spårgrupp har jag kommit med i - så nästa vecka hänger vi med för första gången. 8 maj har vi anmält oss till en en-dags-kurs i uppletande, vilket ska bli kul! Sen ska vi hålla igång med lite träning och andra aktiviteter - så mycket som vi hinner med!

Nu ska vi klippa lite klor och sen ut på en liten promenad!!

28 Mars 2009  | Länk | Allmänt blogg | 1 kommentar
Hejsan hoppsan - Award och utmaning-:))

Ska försöka skriva en rad här idag. Har inte många sekunder över om dagarna innan jag stupar:)) Har fått två grejor i gästboken som jag måste engagera mig lite i!! Jessica med Pippi och Sting har gett oss en award och jag ska ge 7 stycken jag vill ge. Och Terese med Castor och Polluxx har skrivit en utmaning som jag ska bita i. Så här följer mina;

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!

1. Vad heter du?: Carina
2.
Ett ord på fyra bokstäver: Cool

3. Flicknamn: Cecilia

4. Pojknamn: Conny
5. Yrke: Cirkusartist

6. Färg: Cerise

7. Klädesplagg: Cykelbyxor
8. Mat:
Chiliconcarne
9. Sak i badrummet:Cerat

10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen:
Cykelvurpa

12. Något man skriker: Ciao!!

13. Film: Casanova

14. Något man dricker: Champange 

15. Band:Cardigans (the)
16. Djur:
Chinchilla
17. Gatunamn: Cecilias väg (Nässjö)

18. Bil: Cadillac

19. Sång: Candyman (Aquilera)

20. Känd person: Christina Aguilera

Jag utmanar i min tur ;

Petra med Yazza&Bea, Annika med Allram, Susanne med Slash och Ace, Barbro -Kennel Flying Rugs och Eva med Ashley och Willo

Okej- då tar vi nästa grej; Vi har fått en award av Yessica med Sing och Pippi; Yessica

Reglerna för denna award är att man ska länka till den som gett mig awarden och sen nominera sju stycken bloggar som jag tycker ska ha en award. Sen ska de få reda på det genom att jag kommenterar i deras blogg.

Yessicas motivering var; Såklart kul att följa det ni gör.

Mina är:(fick bara bli tre stycken för mig - det hänger sig heela tiden så jag ger upp nu med att försöka:))))

Petra m. Bea&Yazza : Det är så otroligt inspirerande att läsa om allt ni tar er för!! Ni är kanonduktiga!!

Annika: Jätteroligt att följa era bravader! "Lilla" Allram är en så fin och duktig kille!!

 Susann med Slash&Ace: Kanonfina och duktiga hundar och matte! Jag blir alltid så glad när jag är inne hos er och läser om allt ni har för er!!

 

23 Mars 2009  | Länk | Allmänt blogg | 2 kommentarer
Träning

Var idag på bruks och tränade! Milton var jätteduktig som alltid nu för tiden - han sätter momenten jättefint när vi bara tränar ibland - tycker det är superkul!!

Skott träning var det idag - perfekt tyckte jag. Vi höll oss en liten bit ifrån eftersom han kännts lite berörd sista gångerna(konstigt nog!!) Idag brydda han sig inte mycket första och andra skotten, sen blev han märkbart berörd! Jag försökte fortsätta som vanligt - men han var påverkad!! Jäkla skit säger jag!! Är konstigt oxå!! Han har på både MH och Korning inte berörts alls av skott! Hemma skjuter dom ju massor och han bryr sig aldrig!! När de är vid banan och tränar brukar jag passa på att vara ute; bara vara, leka eller träna - han har aldrig brytt sig när dom skjuter!!

Idag fick jag riktigt jobba upp honom sen, han blev dämpad efter skotten och det är ovanligt för Milton - han är ju annars rejält "dampig" i sin personlighet!!

Jag hoppas att det inte är kvarstående utan bara någon liten svacka! Annars så hoppar vi givetvis över allt som har med skjutande att göra!! Men jag tror på "formsvacka":))

Vi tränade lite efterråt - körde rutan, inkallning och plats. Gick bra - men på platsen la jag honom först lite tokigt - precis där någon goding kissat:)) Så Milton vred sig ett halvt varv och blev dubbelt så lång för att kunna lukta ordentligt! Vi bröt och la om - då gick det kanon! En rätt irriterad matte som gömmer sig´....då är det bäst att ligga klockrent still, såg det ut som om Milton tänkte:))

Imorgon ska vi köra ett spår innan jag börjar jobba - så det blir upp tidigt:))

14 Mars 2009  | Länk | Miltons blogg | 1 kommentar
Blir inte alltid som man tänkt sig....

Hade ju trott att det skulle bli semester och därmed mycket hunderi - men icke, givetvis blev Tintin sjuk igår - så gårdagen hann jag bara med en kortare promenad med Milton. Idag skulle jag och Susanne träffats och spårat+ tränat - men det fick jag ställa in! Surt - men så är det!! Tintin behöver mamsen hemma och då blir det så!!

Milton och jag tänkte iaf ge oss ut på en längre promenad nu och sen ska jag köra ett litet uppletande här hemma så killen får göra något roligt! Men det går ingen nöd på honom - han är så lycklig bara att vi är hemma, sen vad vi gör är inte så himla noga:))

Fredag ska vi till Norrköping för planering - då tränar vi nog en sväng oxå(om nu Tintin är frisk....)

Japp - ut i snön nu då!!

11 Mars 2009  | Länk | Allmänt blogg | 1 kommentar
Grått och trist

Usch och fy - detta väder som vi har just nu gör nästan så man blir deprimerad, såååå tråkigt!! Lerigt, smutsigt, blött, grått och trist.....bläää! Längtar till våren och sommaren NUUUU!!

Träna på bruksplan är inte kul - det är värsta sankmarken och Milton luktar f-n när vi varit där!! Vi avvaktar ett par dagar och hoppas på rekordvärme som torkar upp eller minusgrader så det blir is :-)

Jag är ledig denna vecka, så Milton och jag har mycket tid tillsammans. Vi ska nu ge oss ut i motionsspåret i Ekensberg och det lutar åt 5 km slingan. Ska bli skönt - för hur trist vädret än är, så är det skönt att komma ut och heeelt underbart att umgås med min lilla Milton.

9 Mars 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida