Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Lite tufft!

Milton har haft det lite tufft härhemma:( För drygt 2 veckor sen väckte han mig flera gånger på natten och var jätteorolig! Efter ett tag gick jag upp för att kolla vad det var som oroade honom. Han hade då tuggat upp ett stort sår på ena sidan om svansen lite åt benet till...........Fuktexem antagligen som kliat något grymt och han hade då kliat en hel del - såg inge kul ut alls!! Vi fixade en "tratt" och köpte en silversalva på en djuraffär här, denna skulle vara bra! Vi klippte bort päls, fönade lite för att torka ur, smorde på salva och pysslade med lite annat för att kurera vår sjuka kompis!! Eftersom detta hände en natt till lördag ville jag dra ut på det och inte behöva åka till någon veterinär på helgen då det blir så långt att åka och kostar så mycke extra......... Måndag morgon såg det lite bättre ut - men då jag lämnade Milton utan tratt i ett obevakat ögonblick lyckades han tugga igen så såret blev ännu värre:( Veterinären nästa var det tänkt. Men annat kom emellan - min pappa som varit sjuk en kort tid i cancer gick bort på måndagen och jag fick annat att tänka på................Efter några dagar då jag återvände till nuet hade husse lyckats få bukt på såret/exemet och det såg betydligt bättre ut!Känns mycket skönt då jag inte riktigt kunnat fokusera på så mycket annat än min sorg efter pappa och allt som är att ordna runt begravning och annat. Min pappa har bara mig och min systrar nära så det är jag och min ena syster som får ordna med allt:(

Nu har Miltons sår läkt bra men han är fortfarande inte alls sig själv - jag hoppas att han blir sitt vanliga dampiga jag snart och inte den peppliga, deppiga, emellanåt halvt hysteriska pojke han är just nu! Han är inte ens sugen på att gå ut som det är just nu. Tråkigt, men jag hoppas som sagt att det är övergående!

Någon utställning blir det inte inom den närmaste tiden då Milton är rätt kal på ena sidan vid ena bakbenet. Tar väl ett tag innan pälsen vuxit ikapp. Tävling känns oxå avlägset då Milton inte varit eller är i skick att ens träna just nu! Men det hinner vi - momenten bör sitta rätt bra och bara Milton får må lite bra och jag har det lugnare i tillvaron så fixar vi till det rätt snabbt hoppas och tror jag!

Nu hoppas vi att våren är i antågande och att vi får en bra vår och sommar! Hoppas oxå på att träffa lite Briard-folk inom snar framtid, känns längesen och jag kan lugnt påstå att jag saknar det!

Kramar <3

15 Mars 2010  | Länk | Allmänt blogg | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida