Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


RUUTAN;)

Japp, vi är i full färd med att lära rutan "på riktigt"! Förut har det varit rent flyt att Milton råkade stanna helt eller delvis i rutan. Men nu vill jag få till det sa att rutan sitter på riktigt!!

Testade först efter tips med att lägga godis i rutan. Men det funka bara 2 gånger, sen for Milton bara runt och letade godis..... Nu har vi tänkt testa tass-target. Har precis nu för en liten stund sen börjat vår träning med klicker och ett litet lock. Tog bara en liten stund, sen hade Milton greppat. Körde en stund och så utvecklar vi det hela vidare senare idag. TRÖTT som bara den blev Milton nu efter ca 15 minuters träning. Men man riktigt ser hur han tänker "vad är det hon vill att jag ska göra", klart det tar på krafterna;)

Om en stund efter några telefonsamtal så ska vi ge oss ut på en liten promenad: Milton, jag och lillhusse Teddy. Solen skiner så det blir skönt.

Ledig fram till måndag natt - så skönt så;)

Ha en fin dag:)

26 April 2012  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
TEBAX;))

Ja då var vi tillbaka på vår sida;) Tog bara 1 1/2 år ungefär!! Milton och jag har inte tränat så värst mycket......Vårdhundstäningen las lite på is förra hösten då vi egentligen skulle vidare till steg 2. Det var nu flyttat till Skåne och det blev ju lite andra sträckor att ta sig + att vi även skulle bli borta några dagar åt gången. ´Mitt sikte var inställt på Eskilstuna, där jag räknat med att gå....snacka om långnäsa.....;)Men nu kommer vi troligen hoppa på igen till hösten. Vilket är blandade känslor. Milton blir ju 7 år i år.....Åka till Skåne....All tid det tar.....MEEEEN KUUUUL förstås;))

Lydnaden har vi precis tagit tag i på riktigt igen!! Tanken är att satsa på tävling i 2:an igen i sommar. Momenten sitter skapligt utom rutan som vi måste börja om med!! Allt behöver finslipas, men vi är taggade och Milton är duktig!! Tisdagar är vi med i en träningsgrupp och det känns som det var det som behövdes för att vi äntligen skulle komma igång igen! Vi tränar så mycke vi hinner och har kul!!

Livet rullar på med upp och ner gångar.....Jag jobbar, tränar mig, tränar hund, är med min familj och vänner. Svårt att få tiden att räcka till, men kämpar på med det;) Nu går vi mot en fantastisk tid ljust varmt och härligt!!

Nu har jag tänkt att bli aktiv här igen. Får se hur många som minns oss;)

Ha en toppendag, det ska jag!!

25 April 2012  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida