Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Helg:)

Joråsåatte.....Helg igen! Tycker det är helg ofta, men det är ju trevligt;)

Jag jobbar i helgen, men det känns helt okej! Dottern är på Volleyboll läger hela helgen så mannen och sonen får kompa ihop hemma. Milton hänger nog med matte till jobbet, det brukar vara mysigt;) Det blir både miljöträning, vårdhundsträning och rent mys <3

Annars har det varit full rulle som alltid i livet. Fattar inte att det alltid ska vara så mycket. Personligen längtar jag efter en riktig tråååååkdag när jag inte vet vad jag ska göra. Minns inte när jag hade en sån dag senast och jag tror det dröjer innan det kommer en sån dag;) Men jag ska inte klaga, jag gillar fullt ös! Egentligen iaf.

Nä fortsätta ta tag i alla "måsten";)

Ha en fin helg, det tänker jag ha:))

4 Maj 2012  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
Trevlig helg och träning!

En helt underbar helg har vi haft:) Strålande väder och mest ledighet. Ledigheten har visserligen bestått av fix hemma och med Milton, men det tycker jag är den perfekta ledigheten: att känna att man hinner med:)) Milton har haft lite bekymmer med ena örat. Han har varit väldigt besvärad och skakat, skakat och varit riktigt låg:( Jag gjorde rent och klippte bort hår och smorde till sist med silversalva. Betydligt bättre har det blivit och igår kväll kunde vi till och med träna utan skakande på bruks. En mycket rolig träning blev det:)) Milton var lika taggad som matte! Rutan, hoppet och apporteringen finslipar vi på just nu. Hoppet jobbar vi på att få ut milton från hindret. Som det är nu sitter han så nära att han nästan nuddar hindret inför återhoppet. Visserligen brukar han klara att hoppa så utan att slå emot men skulle han va minsta trött är risken mycket stor.... Då det gäller apporteringen försöker vi få bort tugget. Milton tuggar så flisorna ryker om apportbocken!! Han börjar med att attackera apportbocken "bus-jakt-glädje"...... Sen tugga tugga tugga........ Säkerligen får vi poäng, han är snabb och alert, men vi vill ju ha mer poäng;) Så har vi till sist rutan...... Där jobbar vi på att få honom till att fatta att jag bestämmer när han ska stanna.... Milton tycker att han vet va han ska göra. Så ibland stannar han så fint innan jag kommenderat då han tycker han ska...... Vi har plockat ner momentet och börjat om. Så får vi se....... KUL är det i alla fall att träna! En härlig grupp människor är det jag tränar med!! Snart är det dags att lämna Lillhusse på förskolan, sen tar Milton och jag en tur i skogen innan jobbdags:) Ha en trevlig dag i sooooolen:))
2 Maj 2012  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida