Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


SOMMAR!!

Äntligen är det sommar på riktigt! Dörren står på vid gavel hela dagarna och Milton knallar som han vill. Tar det lugnt i skuggan på dagarna och är lite aktivare framåt kvällen!!

I natt har Milton varit dålig i magen. Både han och jag är supertrötta idag då det inte blev mycket sömn! Från ungefär halv 2 i natt har vi med jämna mellanrum sprungit ut då Milton gnällt. Lös i magen som attan och otroligt orolig!! Det lugnade sig framåt morgonen. Men trötta är vi. Vi var på promenad med Tyra, Greta och matte Katarina i morse. Nu tar vi det lugnt och ska hålla oss hemmavid. A-fil är det som Milton får att äta idag har jag tänkt. Han är inte hängig i alla fall så jag tror det är över nu!

Ha det gott!

25 Juni 2009  | Länk | Miltons blogg | 2 kommentarer
Trevlig midsommar!!

Är mycket dålig på att vara inne här och uppdatera! Nu är det semester oxå - då blir det ännu mindre........

Milton och jag tävlade i måndags - debut för detta år! Jag var väldigt nervös innan och undrade vad vi skulle där och göra.....Tränat sååååå dåligt sen i höstas......Den sista veckan hade vi kört några gånger, men mest hemma. När man sen står på tävlingen och pratar med andra som ligger i för fullt, någon var orolig för dålig träning sista 2 veckorna......alltså betydligt mer förberedda än oss - då jäklar blir inte nerverna bättre:))

Men så körde vi; platsliggningen satt bra - detta trots att hunden på ena sidan var orolig, pep och rörde sig och hunden på andra sidan satte sig = duktig Milton!! Sen såg vi resultatet av vår dåliga träning!! Mr okoncentrerad som skulle titta på ALLT och även hinna med matte på fria följet:)) Vi tog poäng på allt med inga kanonpoäng! Men jäklar vad KUL vi hade både pajas-Milton och jag!! Vi slutade på 147,5 poäng och ett 2:a pris. Vi kom på en delad 3:dje placering (av 7 startande) och var supernöjda!! Husse som var med tyckte vi var duktiga - då han vet hur lite vi tränat! Så glada och nöjda åkte vi hemåt!!

Nu borde man vara peppad och träningssugen - men inte jag inte! Fasen så tråkigt!! Ska försöka att peppa mig lite - visst tränar vi, men på skoj-nivå! Ska vi tävla bör vi lägga ganska mycke mer tid..... Jag älskar att hålla på med Milton - men just nu känns det kravlösa bäst! Men vi får se - jag räknar med fler tävlingar inom kort!!

Ha en riktigt trevlig midsommar!!

19 Juni 2009  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
Hallojsan!

Dålig på att uppdatera är jag - minst sagt, men så är det just nu!! Lite mycket annat som tar upp tiden istället!!

Nu har jag semster 2 veckor. Vi hoppas på fint väder så vi kan träna, spåra, bada och mysa!! Milton kommer vara på hotell några dagar efter midsommar, då resten av familjen ska åka till Göteborg.

Underbara valpar är födda på kennel Donfidos - kul att följa och såååå söta!! Donfidos kennel - länk för den som vill titta in!! Ska lägga in lite foton från vårt bröllop - kom på att jag inte gjort det ännu.

Ska nu ut på promenad och sen träna lite lydnad med Milton-pojken.

13 Juni 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida