Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Semester

Och här fortsätter vi att "lalla på"! Milton trivs med att vi är hemma mycket! Vi promenerar, leker och tillbringar dagarna mestadels utomhus - och Milton mår som en prins!! I fredags målade jag lister i hallen här hemma. Milton "hjälpte till" vilket visade sig i att ena sidan på honom var VIT!! Fram med slangen och spola av honom - men en hel del färg hade redan torkat, så nu är han inte sådär jättesnygg:-)) Men det försvinner nog! Till nästa gång han behöver vara snygg är det nog borta!!

Hela familjen är nu ledig, husse börjar oxå semestern nu. SKÖNT!! Vi planerar att åka iväg med vår lilla husvagn något och snart fyller lill-matte 10 år, så då blir det kalas! Milton älskar kalas - dels är det många barn som är lika tokiga i honom som han är i dom + att en hel del gott serveras!!

Ha det bäst:-)

26 Juli 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
Utställning Finnspång

Igår söndag var vi i Finnspång på SBK-utställning. Vädret var rent vidrigt med riktigt hällregn som inte ville sluta:-( Jag var inte särskilt motiverad att åka ändå med tanke på hur illa det gått de senaste gångerna.........Vi har inte haft flyt direkt!

Men vi åkte och Jessica var snäll och ställde Milton åt mig! Hon är såå duktig!! Hon visade Milton supersnyggt! Jag är förövrigt djuuupt imponerad av Jessica som ställde flera hundar kanonfint och i detta väder!! Wow säger jag bara!! Kimzan med döttrar, for oxå till synes obekymrat runt med hundar i totalt hällregn! Imponerande!! En annan stog med regnjacka under paraply och tyckte mest det var blött och kallt:-(!!

Milton fick en 1:a och superfin kritik!! Synd att domaren inte kunde vara lite snäll så vi fick CK.....men jag är jätteglad över vår 1:a!! Domaren var väldigt snål med CK:n. Jag tror han bara delade ut 4 stycken i briardringen och samtliga var till tikar.

Nöjd men väldigt blöt var jag tvungen att avvika innan finalerna då jag skulle till jobbet.

Kritik: " 3-årig hane, mask huvud och uttryck. Bra huvudlinjer, vackra ögon, välburna öron. Tänder och bett u.a. Kunde ha något mera hals,bra rygglinje och längd på kroppen. Bra bröstkorg, tillr. förbröst. Välvinklad, rör sig med bra steg och balans. Bra pälskvalitet. Öppen, trevlig."  Domare: Sonny Ström

Halsen ska vi jobba med så vi kan få fram den lite mer under manen min lilla pojke har. Roligt att få i kritiken att han rör sig med bra steg - det brukar vi inte få då jag själv ställer!!

Nöjd med gårdagen trots dåligt väder och inget CK!!

Ha det gott!

20 Juli 2009  | Länk | Utställning | 1 kommentar
Lite HD

Eftersom Milton och jag ligger på latsidan och mest ljummar runt för tillfället så kan jag skriva lite om Miltons valpar och deras HD-resultat! Jag har varit urdålig på att uppdatera vartefter resultaten kommit in - men jag har inte fått höra det utan läst det själv antingen på DFs hemsida eller i min gästbok där Barbro som har farfar/pappa norris alltid så gulligt gratulerar till fina resultat - därför har det blivit lite "tafatt"! Men fina resultat på Valparnas HD har det varit hitills ch det vill man ju skriva om. Och det är Don fido - kullen Will-mer &co som jag pratar om;

DON FIDOS GOOD-WILL "Willding" Hd A/A

DON FIDOS WILL-GOTT "Will-Gott"  Hd A/A

DON FIDOS WILL-D OCH VACKER "Wilda" Hd A/A Ad-ua

DON FIDOSS BASKER WILLES HUND "Nimbus" Hd A/A Ad-ua

DON FIDOS DARE DE´WILL "Dewill" Hd A/C  Ad-ua

DON FIDOS WILLERKULLA "Pippi" Hd A/B Ad-ua

Jag tror det är alla av godingarna som hittills har röntgats! Fina resultat så både Milton och matte gratulerar och är glada för det!!

Som sagt har Milton med matte lite "re-la-la-laxa" tid. Det blir nog lite så detta år på grund av omständigheter. Men det går ingen nöd på oss och i alla fall 3 utställningar planerar vi inom den närmaste tiden. Lydnadstävlingar är det inte så gott om när det passar oss, men jag ska försöka få till någon.

Nu ska vi ta en genomkamning av pälsen, vilket är välbehövligt!

Ha det gott och trevlig sommar:-))

8 Juli 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
VARMT!!

Det är väldans varmt ute. Morgonpromenader sen vila och svalka resten av dagen tycker både Milton och matte är skönt!!

Vi har tagit sommar ordentligt och tar dagen som den kommer. Någon utställning är inbokad och eventuellt någon tävling - annars tar vi det lugnt, det trivs vi gott med just nu:))

Ha det gott alla!

2 Juli 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida