Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Fotboll och miljöträning

Idag har Milton och jag varit och tittat på Tintin och systerdottern Julia när dom spelade match. Flera hundar var på plats och förstås mycket människor. Otroligt bra för Milton-pojken som behöver socialiseras lite igen!! Han är nästan alltid med när jag åker iväg på grejor, så han är van att vara med. Sen har han "damp" eller något:-)) som vi försöker dämpa med träning!! Att bara ligga still och ha "tråkigt" är ju inte det bästa min pojke vet! Så det tränar vi extra på nu. Jag planerar för framtiden när det inte bara är Milton jag kommer "kånka på" utan också en liten bebis! Är ju betydligt roligare om det flyter på. Sen är han väldigt duktig och lättsam Milton - på alla sätt!! Det är hans livlighet som gör att det ibland blir lite mycke. Men även det går ju att träna på!! Och jag har insett att det är så han är min livliga, glada, dampiga, underbara briardpojke - det är ju för den han är som vi tycker om honom!!

Och att tillägga så var Milton MYCKET DUKTIG idag och matchen slutade 3-0 till "vårt" lag:-))

Ha det!!

30 Augusti 2009  | Länk | Allmänt blogg | 0 kommentar
Härligt med fler valpar som har fina höfter:-))

Jag blir så glad när fler fina hd-resultat på Miltons underbara valpar kommer!! Lilla Don fidos Willo the Wisp "Willo" fick resultatet hdB Ad ua och Don fidos Dare Dewill "Dewill" hd A/A och Ad ua. Såå roligt!! Grattis till Kim med flock och Ewa med flock!!

Vi knallar på Milton och jag! Busar lite, tränar lite (för lite....) och knallar i skogen! Milton vill gärna vara nära mig - mer än vanligt! Jag tror att han känner att matte inte är riktigt "fit"! Det är skönt att ha min lilla pojke!! Förut fick han en smäll av sovrumsdörren stackarn!! Husse och lillmatte hade lockat ut honom så jag fick sovmorgon i fred. Men då la han sig precis exakt intill dörren och fick då en rejäl smäll när jag öppnade dörren:-))

Förra helgen var vi på besök hos syster Mio och matte Linda - det var trevligt och mycket uppskattat av Milton som inte träffat syrran på ett bra tag!!

Nu ska vi ta och ge oss ut i skogen en sväng Milton och jag!

Ha det bäst!!

29 Augusti 2009  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
Några foton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vår högt älskade Milton-kille"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica och Milton in action!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Badpojke" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Milton re-la-la-laxar i soffan på altanen hos husse"

Lite bilder då när datorn äntligen vill som jag. Nu utmanar jag inte ödet mer, för då stänger väl eländet ner sig och bilderna försvinner:-(

Ha det gott alla!!

21 Augusti 2009  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
Internationell Utställning Norrköping

Idag var vi i Norrköping på utställning. Jessica ställde Milton - såå proffsigt och snyggt, som vanligt! Tack Jessica!! (Som Tintin sa när jag kom hem; Jaha är det hon som ställde - då är det ju inte så konstigt att det går bra!!:-))

Idag blev resultatet 1:1 CK och 3:e bästa hane! Fin kritik! Efter våra 2:or och elände så känns detta mycket bra! Jag är jättenöjd och Milton var enormt duktig! När jag åkte hemifrån i morse sa jag att får Milton CK idag så blir jag supernöjd - och det fick han!! *Nöjd*

Miltons kritik; "Välformat maskulint huvud. Korrekt bett. Bra hals. Välvinklad. Välutv långt bröst. Korrekt överlinje. Korrekt svans och sporrr. Utmärkt päls. Rör sig bra fram. Utmärkt temperament." Domare: Leif Ragnar Hjort.

Nu tar vi ett litet uppehåll (inte för att vi varit så superaktiva detta år men.....). Jag hoppas att vi får tillökning i familjen om ca 7 veckor! Vi väntar en liten bebis beräknat till 4/10. Denna gång hoppas vi att allt ska gå bra! Så utställningar och tävlingar ligger vi lågt med ett tag - Milton och jag kommer igen och satsar ordentligt sen!

Ha det gott!                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Milton-killen"

Fick till en bild innan datorn börjar krångla. Försöker senare att lägga in lite foton i album.

 

16 Augusti 2009  | Länk | Utställning | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida