Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Tävlat

Ja vad ska man säga....."hemska - vovve" kanske (eller matte...) :)) 159 poäng fick vi! Värsta jag kunde tänka mig! Min lilla stjärna satt på platsliggningen så vi fick bara en 5:a. Då jag lämnade honom så såg jag i ögonvrån att han kröp lite och luktade på något (detta förb... luktande!) När jag gått ut och vänder mig om så SITTER min lilla gulleplutt! Jag tror min ilska efter ett tag nådde fram - för att efter att ha suttit och tittat runt och sett allmänt söt ut så la han sig och låg sen hur fint som helst - SUCK!
Jag tänkte bryta för jag var så irriterad, men folk peppade mig att köra! Jag var sträng mot Milton innan vi gick in på plan - så han var superduktig och vi fick fina poäng!!
Jag gick sen för att messa alla om eländet! När jag sen kom till stugan så sa Susanne"Carina har du sett dina poäng??" "Näe" sa jag. "Bryt inte ihop bara - du fick 159 poäng" sa Susanne då. Och ja, så illa var det!
Meeen vi tar nya tag - IGEN!
Susanne och Lotus gick det bra för - de fick 164,5 poäng och ett första pris + en första plats!! GRATTIS, GRATTIS!! - det var ni verkligen värda!!

Våra poäng:
Platsliggning 5 - 15
Tandvisning 10 - 10
Linförighet 8,5 - 34
Läggande 8,5 - 17
Inkallande 8,5 - 25,5
Ställande 8 - 24
Apportering 7 - 7
Hopp över hinder 9 - 18
Helhet 8,5

Summa 159 poäng

Vi hade fina poäng annars så.....

Nu ska jag med Tintin på kalas "bowling - disco" !

Ha det gott alla!
30 September 2007  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
SPÅRAT

Idag har vi spårat på kursen. Ispöregn tog vi oss fram i skogen - bättre väder kunde vart trevligt!! Men Milton var jätte duktig! Han gick på spåret utan problem, ivrig och med viftande svans! Vi hade lagt en pinne i spåret och den plockade han snyggt upp - jag blev kanonglad, det var första gången vi prövade med pinne och så tog han den!! Sen körde han vidare men tappade bort spåret. Jag tror han kom av sig pga den eländiga spårlinan som han lyckades trassla in benen i. Efter ett par försök att få hjälp av mig eller Marie (som nonchades av oss) tog han upp spåret igen och gjorde ett snyggt avslut!! MASSOR med lek och beröm!! Superkul!! Nu ska vi lägga lite spår och utveckla detta! Milton är duktig och ska "utmanas" lite nu!
Jag ska också köpa en ny, bättre spårlina på måndag!

Milton fick sen vila och jag for vidare för att besöka min pappa och sen till jobbet! Efter en mycket intensiv kväll på jobbet är jag nu supertrött och ska snart lägga mig och sova lite!
Imorgon är en tuff dag igen - och med mina tävlingsnerver är det ännu tuffare!!

God natt - ha det gott alla!
29 September 2007  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar
Promenad, träning och hispig vovve!!

I dag var vi hemmavid hela förmiddagen och tog en långpromenad på förmiddagen! Milton var underbart mysig och vi hade en härlig stund i skogen! Testade att ta lite foton, men det var inte vår dag idag riktigt på fotofronten......
Men dom hamnar här ändå och några i fotoalbumet - jag tycker ju det är kul ändå:))
På kvällen var vi i Oxelösund och tränade med Susanne och Lotus + Caroline. Melwin, Pelle och Tutan. Själva träningen gick helt okej. Milton var träningssugen och snabb, duktig! Tyvärr la han sig två gånger innan han skulle lägga sig då vi tränade platsliggning. Det känns ju inte så kul inför söndag.....SUCK, alltid är det något!!
Vi pratade - och Caroline trodde att vi kanske tävlat lite för mycket en period och tränat tävlingslikt så att Milton blir uttråkad och verkligen vet att "jaha, nu kommer det här och så gör han det han ska innan jag kommenderar".
Det ligger nog en hel del i det! Jag ska tänka på det, vila och sen träna positivt och kul!!
Jag är själv rätt omotiverad just nu, så jag behöver tänka om!

Milton och jag ska också vara mycket på klubben och bara vara passiva och träna allmänlydnad!! Sista veckorna har han varit såååå hispig! Hoppig, farig, ivrig busig osv. Jag tycker om dom egenskaperna i lagom dos! Nu är det lite överskott på det hela!!
Kanske är det "åldern" eller så hänger det ihop med att jag inte är i form! Hur det än är så ska grabben och jag jobba på det hela!
Jag vet ju också att flera i kullen ÄR väldigt glada och spattiga - och det är ju det som gör dom så hímla härliga!! Genomgoa, snälla och glada!!

Nu är iallafall Milton vääldigt trött och snarkar högt vid mina fötter!

Jag ska också lägga mig och zznarka!

Ha det gott alla!
27 September 2007  | Länk | Miltons blogg | 2 kommentarer
Välkommen hit!!

Här är Milton och matte Carinas nya blogg och hemsida! Matte kommer skriva om vad vi hittar på med träning, tävling, utställning, familjen och livet i allmänhet!!
Sidan är under projekt tillfixning för att få den så bra som möjligt!
Vi har tidigare haft vår blogg på "miltonbriard.blogg.se" därifrån har vi nu flyttat vår kalender som finns att titta i under Länkar här på hemsidan!

Ha det så gott alla!
24 September 2007  | Länk | Miltons blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida