Rocky & Bonzo
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


2008

Först och främst vill jag tacka för alla julhälsningar vi fått! Har varit hemskt dålig på att uppdatera, men det har inte hänt så mycket faktiskt. Mest vardagliga saker, ganska enformigt och det blir ju tråkigt att läsa om i längden. Eller?

Nåja, idag har jag tränat Rocky. Fick ett infall och blev jättesugen på att ta tag i hans lydnad. Köpte en hundbok till mamma i julklapp och där fanns det både nyttiga och "onyttiga" trick och beteénden man kan lära in. Bestämde mig i alla fall för att ge mig på apport. Rocky var duktig och visade intresse för apporten. Förstod bara inte att han ska hålla kvar den i munnen :) Det var ju bara första gången, så jag tyckte att han gjorde bra ifrån sig i alla fall!

Brukar inte ge nyårslöften men i år tänkte jag ha som nyårslöfte att:

  • Ta tag i Rockys lydnad
  • Prova på någonting nytt (skydd, agility eller liknande)

Det är det enda jag har kommit på hittills, men jag tycker att det är en bra början :)

7 Januari 2008  | Länk | träning | 1 kommentar
Hjärngympa

Här på kvällskvisten fick Rocky sig ett träningspass. Vi tränade platsliggning, kryp, lite fot samt att han fick hoppa lite. Jag var lite lat och därför fick han bara hoppa över ett hinder. Någon slags trädgårdspall som redan stod där. Var för slö för att börja dra fram en massa hinder :)

Han tyckte det var jättekul! Han var så gullig när han skulle krypa i början. Först förstod han inte riktigt vad han skulle göra. Samtidigt som han rörde sig framåt och "kröp" (om man nu kan kalla det för det ;) ) så vred han på kroppen och till slut så ålade han, liggandes på sidan, framåt i ett desperat försök att nå godisen. Haha, såg verkligen konstigt och roligt ut. Till slut fick han kläm på det däremot och gjorde några korta men regelrätta krypningar :)

Platsliggningen gick superbra! Han lade sig ner som en staty. Nästan .. Någon enstaka gång satte han sig upp och en gång började han gå mot mig. Har ju inte tränat det så mycket så man kan ju inte begära att det ska vara perfekt.

Jag är i alla fall hur nöjd som helst! :)

11 Oktober 2007  | Länk | träning | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A & M                                              Skaffa en gratis hemsida