Rocky & Bonzo
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Snögubbar

Oj, vad pojkarna hade roligt i snön igår! Herregud :) Bonzo sprang med skallen nertryckt i marken hela tiden och åt massa snö (nyfallen, ren snö ska jag tillägga hehe). Helsöt var han! Helt vit i ansiktet och lämnade slick-spår efter sig. Rocky lekte mest med sin pinne och stod och såg lite misstänksam ut. Tror han idiotförklarade lillebror lite grand ;) Söta var dom då! Som vanligt..

Idag var det mindre roligt väder. Bonzo som har så mycket päls såg ut som en björn när han kom in. Till och med Rocky som brukar vara så slätstruken såg lite ruffsig ut. Sedan dom kom in har dom varit riktigt trötta och legat och sovit mest hela tiden. Rocky kröp ner i soffan under en filt medan Bosse legat och sovit på deras röda favvotäcke nedanför.

Trevlig helg!

9 November 2007  | Länk | vardagstrassel | 1 kommentar
Busar

Jag och pappa var och gick med pojkarna ute på Kallaxheden idag. Först gick vi till sandtaget, så fick dom vara där och busa ett tag :) Sprang som galningar gjorde dom, och hade hur kul som helst. Vi gick runt hela Kallaxheden nästan. Rocky var helt slut efter att ha sprungit i sandtaget! Var tvungen att lägga sig ner och tungan fladdrade åt alla håll :) Sötnos!En liten video från sandtaget. Visst är dom söta när dom springer och håller i pinnen tillsammans? :P
5 November 2007  | Länk | videoklipp | 2 kommentarer
Legat på latsidan

Oj vad det har blivit dåligt med uppdateringar på senaste. Vet inte om det beror på höstmörkret eller om jag helt enkelt bara varit för slö :) Hur som helst.. Pojkarna lever och mår bra, busar och svamlar, äter och sover. Inte mycket nytt på den fronten alltså.

Jag och mamma var och gick med dom kring 16-17 tiden idag. Det börjar verkligen bli mörkt tidigt nu! Hujja.. Knappt att man ser dom längre. Vi köpte ett par reflexvästar på ICA Maxi (för barn 7-12 år hehe) för 25:- styck och då syntes dom minsann! Tyvärr satt dom inte så bra :/ Hade tänkt sy om dom lite, så att dom passar bättre. Får se hur det går, hehe ;)

Dom hade massa spring i benen idag och busade med pinnar, som vanligt. Nu är dom helt utslagna och ligger i soffan och snarkar.

Två riktiga mysfarbröder har vi! :)

3 November 2007  | Länk | vardagstrassel | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A & M                                              Skaffa en gratis hemsida