Rocky & Bonzo
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Fartdårar

Kom just hem från Kallaxheden. Jag och mamma var och gick med pojkarna. Blött, regnigt och ganska tät dimma, så sikten var inte den bästa. Rocky sprang "ur bild" några gånger, när han hade glömt sin pinne.  Pojkarna hade hur mycket spring i benen som helst och brottades och hade jättekul! Bonzo var alldeles sjöblöt. Stackarn hamnar alltid i underläge, även fast han är ganska så duktig på att ge igen ;)

Imorse var det några som tyckte det var en jättebra idé att i stort sett gå på våran gård och mer eller mindre gapa klockan 5 på morgonen. Vilket självklart resulterade i två ganska så högljudda hundar. Rocky fortsatte på det temat och var busig och lite skällig hela dagen, medan Bonzo mest låg och kollade på honom, drog några suckar och sedan somnade om. Dom är som roliga bröderna P :) Den ena knäppare än den andra.

Rocky har blivit jätteduktig på att gå i koppel nu, även fast det kan gå undan lite när han är riktigt, riktigt nödig.  Bonzo gör små framsteg han också, fast han har lite svårt att koncentrera sig när Rocky är med. Då vill han helst rusa fram till honom och slicka och busa. När man går med honom själv så är han så lugn och fin, men ser han andra hundar blir han så glad. Nästan för glad ;) Då blir det en väldans massa fladder fram och tillbaka.

Men, men det är bara att ligga i och träna som gäller! :)

30 September 2007  | Länk | vardagstrassel | 0 kommentar
Photoshoot

Försökte ta kort på Bonzo idag, så vi kan skicka några kort till Quais. Tänkte även skicka något kort till dom som äger Bonzos mamma Fina :) Han är banne mig inte lätt att ta kort på!  Han måste ha haft en hel myrstack i benen. Han nosade, kollade på fåglar, skällde lite i fall någon skulle gå förbi i skogen just då (vilket det inte gjorde), grävde lite i gräsmattan och åt lite. Helt hopplös är han, bebisen :)

Kollade nyss igenom bilderna. Några blev helt ok, men inte så bra som jag ville ha dom. Han lyckades alltid vända på huvudet, slicka sig runt munnen, gapa eller på något annat sätt förstöra ögonblicket. Ett annat populärt sätt att försöra bilden var att rusa fram till mig och slicka mig i ansiktet så fort jag böjde mig ner för att få en bra vinkel. Knäppis!

Mamma for iväg och tränade med Rocky ikväll och han hade varit jätteduktig! Koppelträningen hade gått jättebra och mamma konstaterade att hon var kär i honom när hon kom tillbaka. Han är så duktig och skötsam lilla Rocksan. När han känner för det i alla fall ;)

Ett litet smakprov på bilderna. Upplösningen på dom blir lite konstig, då man måste förmiska dom så att dom ryms. Gillar verkligen den till höger, men tyvärr blev den lite för mörk så nosen försvinner in i bakgrunden. Ska se om jag kan ljusa upp den lite i Photoshop. Men visst är han stilig, våran lillebror? :)

29 September 2007  | Länk | vardagstrassel | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A & M                                              Skaffa en gratis hemsida