EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


NY TEKNIK...

Hallå hela världen,
eller den brokia lilla skara läsare man har. Ska meddela att matte som börjar bli till åren, önskade sig en systemkamera till den kommande kärrrring-övergången och då matte inte heller tyckte ide´n var så dum, så fick det bli en sådan, till båda mattars belåtenhet. Alla nöjda och glada. Dock är det ju så då, att det måste läras in nya teknikkunskaper och sånt kan ta tid för den som inte ängnar sitt liv åt datorer och sånt. Strunt samma, nu är mattarna på g igen. Vi var ju i Jälla på utställning, lill-stumpans första, och då fick det räcka som publik till brosan Eddie. Han skulle man kunna säga hoppade bort sig denna dag,tyvärr, för han hade absolut vunnit i sin klass annars, det är jag övertygad om. Det var kul att träffas så där hejsan hoppsan, och fler gånger lär det bli. Fast då i ringen...!? Mer då, vi har fått en ny kompis, han heter Zeb, precis som jag, men han har ett stort fel, han är en råttis...rottis. Han är nu sådär 12 v. och behöver träna att umgås med hundar och då fick jag och Orava hjälpa till med det. Först var han som barn brukar vara i början, väldigt blyg och tillbakadragen, men sen efter ett par timmar, när det var dags att gå hem, ja, då var han som en i gänget och väldigt kavat. Han blir nog en bra individ om han forsätter att umgås med oss, vilket är tanken. Igår var vi i skogen och plockade trattkantareller, för mattarna kom inte så långt på avslutning-för-säsongen-turen på bågen. Den startade helt enkelt inte, och då fick det bli lite skogen istället. Inte så dumt, för då fick ju vi följa med. Har varit på agillity-banan också och lekt också. Där upptäcktes dolda talanger hos både mig och lill-skiten. Det enda som inte riktigt gick hem var gungbrädan, den är ju för läskig. Nu ska vi ut och träna lillan på ring-gång. Ha´de till nästa gång, hälsningar Scrat med flock.
11 Oktober 2009  | Länk | mitt liv som hund | 3 kommentarer
OKEY DÅ

F-N,
hade ett nyskrivet fint inlägg i bloggen, och med en ynklig liten feltryckning så försvann allt på en trettiondels sekund. Orkar bara inte skriva om allt i skrivande stund, tar det senare, nu är det natt inatt. Vadå kl är ju bara... här i huset kliver vi upp långt innan solen! Ha´de hälsningar Scrat och Orava med mattar.
P.s. Ganska söt för att vara en rottis!
7 Oktober 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida