EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


Stora sthlm

" Jag är en liten hund, som får får dåligt med mat, jag är för mager, jag är för mager, jag är för liten..."
Så skulle lillan kunna sitta och sjunga, fast det är inte sant, jag borde ju veta, som är så trind om magen, ...not. Tvåan i stockholm berodde på för lite hull, men vad gör man åt en snurre-sprätt-hund? Medan jag står stilla och väntar på att få gå ut så hinner lillan kuta minst 22 varv runt i kåken innan vi väl är på plats på andra sidan ytterdörren. Medan jag ligger på sofflocket och drar mig så ska hon ut på ägorna och skena ( hur man nu lyckas göra det på fantastiska stora bakgård ) hon har kanske förbrännt allt fett på att sitta ute i kylan och titta på omgivningen? Hur som helst så får hon lite extra fettigt foder som mellanmål nu, sånt som inte jag tål, så får vi se om hon fettar på sig lite. Annars då, annars så var hon en väldigt fem. tik med korrekta öron och fina ögon och allt det där, så hopp finnes, så man kan slå brosan en dag kanske...åter igen brosan med flock : Jättegrattis ! Tänk vad roligt för en icke rutinerad utställare och ta hem hela spelet...Då är man inte dålig. Det gänget får man nog se upp med i ringarna framöver, kan tänkas.
Det var en massa trevliga människor där som hälsade och den finns de som inte kostar på sig ett hej, fast man har samma ras och intresse... vad kostar ett hej när man möter en av samma ras på en sån där tillställning...??? Och vad ger ett hej... Det kan man ju klura på och nästa gång man ser en eurasier, även fast man inte känner just den individen, kosta¨på er ett hej, det kostar så lite, men ger så mycket. Och nu så vill vi härifrån passa på att önska alla en riktigt GOD JUL !
22 December 2010  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
FÄLLER, FÄLLER, FÄLLER...!

Lillan fäller som aldrig förr...så stora Sthlm blir , som vanligt, inget annat än träning. ( hon kommer nämligen vra en liten nakenhund )Det är nu väldigt länge sedan hon ställdes, närmare bestämt specialen var sist hon var i ringen. Men , men, upp i sadeln för nya försök, kanske hon mognat på sig lite...?! Visar sig väl. Av all urfälld material, kan man inte göra någon nytta av det ? Mattarna funderar på göra sulor av lillan...Funkar det, tro? Någon som vet? Vad har hänt annars då, jo, igår firade vi andra advent med att vara med och inviga den nya hundhagen i uppsala. Många hundar att leka med, men då jag muckade mot en del hannar, så fick jag vara med matte på utsidan och titta på medan lillan gav järnet bland alla hundar. För att trötta ut mig så spänndes jag för pulkan , men jag blev bara starkare av det, matte hängde knappt med när vi fick upp farten. Då sätter sig matte i pulkan...tvärnit kan jag ju bara säga. Vem orkar dra den fettokissen...inte jag iallafall ! Så det var bara för denne och snällt kliva ur pulkan igen och gå själv ( hur lat får man bli egentligen ) Ha´de gott så hörs vi , hälsningar Scrat och Orava med mattar.
6 December 2010  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida