EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


DÅ VAR DET VÅR

Vad tiden går fort, redan sluttampen på april, vilket betyder att det bara är drygt en månad kvar till Österbybruk och debut i ringen för i år och i en stor sådan till på köpet...lite nervöst är det allt. Träning pågår för fullt, men det är väl som bortblåst när det behövs sen. Jag är ju som jag är när jag träffar andra hundar, vill bara hälsa och leka,busa och skutta runt. Då betyder inlärda mönster ingenting. Matte är jättenervös för detta medan matte inte alls är det utan tar det med en klackspark, tur att det är matte som ska hålla i kopplet. Annars ramlar livet på som vanligt, mattes syrsodling har lagt ner för tredje gången, dvs dom dör, alla på en gång utan direkt orsak, börjar kännas tröstlöst att jaga minisyrsor till kameleonten, då det normalt inte säljs syrsor mindre än själva predatorn i detta fall. Turteln vaknar ca varannan dag, käkar och går och lägger sig igen.(vilket liv)fåglarna, fisken och tvåbeningarna lever också vidare. Ska tillbaka till veterinären i början av maj för ytterligare en rabiesspruta. Måtte det gå vägen denna gången. Till nästa gång, ha´de, hälsningar Scrat.
24 April 2008  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
OUR ÄR VÅRT ANDRA NAMN

Vi i uppsala har inte så tur och nu har oturen kommit till lilla mig. På min födelsedag fick jag ju tillbringa hos veterinären, då jag tog blodprov och skulle kolla om rabiesvaccinet tagit...vi skulle enligt kliniken få provsvar inom en vecka. När två och en halv vecka gått ringde matte upp och funderade vart provsvaret tagit vägen. Då visade det sig att dom gjort omprov på mitt blod p g a att värdet var för lågt och de ville se om det steg med ett andra test som skulle bli klart senare samma dag som matte ringde. Fast då fick matte ringa istället för matte och det blev inte bättre denna gång, så nu i måndags var det åter igen dags att besöka veterinären. Skulle skaffa oss vip-kort dit nästan. Så denna gång fick jag prova på en annan sorts rabiesvaccin, som skall tas varje år, istället för vart tredje. Semestern till finland detta år är ju bara att glömma, nu får man tragla med det nya vaccinet nästan ett halvår till. Jag som hade velat hälsa på mattes släktingar i det tusen sjöars land! Kanske till jul, vad vet jag. Nu ser vi framåt mot våren...visst ja, det är ju vår, trots den härliga snö som fallit. Vi har väl ca en decimeter nu och det ser inte ut att vilja sluta snöa än på ett tag. Härligt. Till nästa gång, ha´ de så hörs vi, hälsningar Scrat med flock.
Så här såg jag ut för ca 11 månader sen.
9 April 2008  | Länk | mitt liv som hund | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida