EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


INGET SÄRSKILT

Tjaba, har inte hänt något särskilt sedan sist. Ville bara inte hänga kvar ute på nätet med en bild där man ser ut som ett fån. Man kan ju fundera vad som rör sig i huvudet på mattarna när de hänger ut en annan när man visas i de mest löjeväckande utstyrslar. Kan man inte bara få se hyfat normal ut och bara vara...? Jag menar, jag har faktiskt också känslor. Jag skulle aldrig komma på den ide´n att hänga ut mattarna som dem gör med mig. Inte en chans. Jag menar, hur roligt kan det vara att få sin kropp uthängd till allas beskådan ? Visst, jag kan specksa..spexa...( hur f-n stavas det där svåra ordet då...?! ) till det ibland, men då vill jag göra det på mitt sätt och på mina villkor och utifrån mina förutsättningar. Varför ska det alltid ske som mattarna vill...sånt kan man roa sig med att klura på en lördagmorgon i väntan på bättre tider.Nu väntar en lång,skön promenad i uppsalas gamla kungahögar och kanske vi träffar på Amadeus,den gamla eurasierhanen som är orsaken till att jag över huvud taget hamnade hos mattarna. Ha´de så länge, hälsningar Scrat med mattar.
P.s. Tittar man noga på bilden ( i värsta fall får man ta på sig extraögonen )så ser man de tre högarna i G;a uppsala till höger om vackra mig, mellan trädtopparna och horizonten. Själv sitter jag, ca en halvtimmes rask promenad ifrån kullarna,på uppsalaåsens högsta topp och spejar ut över vyerna. D.s.
18 April 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
GLAD PÅSK !

Scrat ned matte önskar alla en glad påsk,för matte har flygit till blåkulla. Hälsningar Scrat med matte.
9 April 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
BREV FRÅN SKK

Hej på er igen,
har i dagarna fått ett brev från den svenska kennelklubben, och vilket fint innehåll det var. Det var röngenresultatet från mitt besök i knivsta den 19 mars. Och som om jag inte redan visste att jag var fin, så skulle det finnas på print också. Och nu finns det på ett jättefint utformat International Certificate...och det var ju med resultat HD GRAD A och ED 0 , vilket betyder att jag måste ha goda gener. Det där med knäna missades och får bli av vid senare tillfälle, kanske man kollar upp synen vid samma tillfälle. Jag som tycker det är så roligt med veterinärbesök. Annars så har våren kommit till uppsala och mattarna var ute i trädgården och rensade upp hösten i en säck och hittade våren i förm av blåsippor och snödroppar under allt gammalt mull. Snart börjar ring- och koppelträningen i Vasaparken här i uppsala och då får man träffa kompisar. Kanske snälla Ingegerd kommer och visar upp den nye lille krabaten nu när Diezel inte längre är med henne...?! Man vet aldrig, vi får väl se. Annars ramlar livet på som vanligt, nej förresten, bara nästan som vanligt, mattarna tycker jag har blivit mycket duktigare och lydigare än dom är vana vid,har jag männe tro kommit ur slyngelåldern? Knappast, sätt mig tillräckligt nära en katt eller löptik, då tappar jag öronen helt och hör ingenting. Det är ju trots allt vår och känslorna svallar, även fast man är en jycke. Ha´ de så länge, hälsningar Scrat med mattar.
4 April 2009  | Länk | mitt liv som hund | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida