EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


VISST ÄR VI FINA !

Då var vi testade och klara och godkända, när lillan ändå skulle kolla ögon och patella, så fick jag också samma behandling på en gång... Då det inte var det lättaste att få tag på tid för dessa undersökningar så fick det bli så. Endast bäst är gott nog, så det fick bli som följer:
ORAVA : ÖGON OK. PATELLA OK, HÖFTER A OCH ED 0
SCRAT : ÖGON OK, PATELLA OK, HÖFTER A OCH ED 0 ( mina plåtar togs när jag var två år) Bäst att förtydliga så inte någon korkskalle får för sig att jag gjort det nu och sprider konstiga rykten o. s . v. ni vet ju själva hur knäppa ni tvåbeningar kan vara... på det viset är det så mycket enklare att vara hund. Vi smutskastar inte varandra med verbal pajkastning över nätet, som tyvärr allt för många tvåbeningar gör. Hur som helst så var vi på smådjurskliniken i vassunda på mälarens klinik, mycket trevlig personal och trevligt bemötande. Kan varmt rekomendera detta aldernativ till andra kliniker. Ja, det kan jag faktiskt, man får ju godis där när man är klar och har varit duktig. Det ni . Lillan var till Västerås i helgen och fick för första gången rött flagg och åkte inte ut med huvudet före ut ur ringen....Det artar sig. Mattarna var såååååå stolta över sin lilla gumma, själv fick man stanna hemma, slank och naken går man inte hem i ringen utan från den, och det går ju att lägga dom pengarna på något roligare, när man vet resultatet. Men jag kommer igen, vid tillfälle. Nej, dax för morgonrundan med allt vad det innsbär, hörs och störs, hälsningar Scrat & Co.
19 April 2011  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida