EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


VI KOM FÖRST I ÖSTERBYBRUK

...Ut i ringen, vi öppnade stort med en etta med HP på officiell utställning.Min kritik för dagen blev inte riktigt som jag tänkt, då jag knappt har någon päls kvar: För ålder. utm. huv,öron o ögon, utm hals, utm proport, behöver utvecklas i bröstparti, tillfredställ vinkl.bra ben och tassar, rör sig instabilt fram f. ålder, bra bak. Helhetsintryck: Mycket god. Det är ju klart bättre än en tvåa. Kunde ju ha gått sämre, om vi säger så. Ett par dagar innan, var vi till denna underbara plats och kollade in läget och jag intog en hög possition för att kolla utsikten. Den var inte dum ska jag säga. Träffade en del bekanta ansikten,ingen nämnd men ingen glömd. Råkade i luven med Chivas, blev både överraskad och ställd i en situation jag aldrig varit i förrut, men jag svarade upp för första gången i mitt liv. Det gick dock bra, blev bara en konfrontation. Tittade klart på artfränderna och sedan gick vi och gluttade på samojederna, där vi konstaterade att det gick fantastiskt bra för Lejonbols.Grattis. Det var en nyttig dag och det kändes verkligen att träningarna i vasaparken gav utdelning på dagen D. Träning ger verkligen resultat. Nu har vi siktet inställt på nästa utställning...Så till nästa gång, ha´de så hörs och störs vi hälsningar Scrat med mattar.
P.S. Utställningsbilder finns det så det räcker, tog en från inspektionen ett par dagar tidigare. D.S.
24 Maj 2008  | Länk | mitt liv som hund | 1 kommentar
NU ÄR DET NÄRA

Tjoho,
mindre än en vecka kvar. Själv ligger man i hårdträning inför debuten. Fick hem pappren i veckan på Österbybruk och såg att det inte var så många eurasier anmälda,12 st bara. Trodde det skulle vara bra många fler. Kanske de andra sparar sig till den stora världsutställningen, vad vet jag. Kan inte bli mer utfälld i pälsen nu tycker jag, varje dag när matte städar mattan blir det en liten eurasier till i familjen,mager är jag också, väger bara 19 kg.Jag äter inte så bra som jag borde, har fått både laxolja,Plack off ( för den taskiga andedräktens skull) och vitaminer modell B, så vi får se om det hjälper. Tränar vidare i vasaparken på tisdagskvällar med kennelklubbens ring och koppelträning. Råkade rycka till i kopplet så matte fick nackspärr,den sitter visst i skrivande stund fortfarande i, så träningen har legat på sparlåga den gångna veckan, tur att matte ska till naprapaten i veckan då.Tränade lite med Ingegerd igen, en bestämd dam det där. Men snäll, fick efter träningspasset Diezels träningsgodis medan han satt instängd i bilburen och tittade på. Bara för att jag var så himla söt...! En tvåbening som vet vad hon pratar om. Vi ses väl i Österbybruk,ha´de till dess, hälsningar Scrat med mattar.
18 Maj 2008  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
LITE SKITIG DÅ...

Tjena,
min sista kameleontpolare har kilat vidare...en av mina papegojpolare har också gått hädan...syrsorna är borta...fast dom fick åka till mattes syrra som har en leopardödla, nu är det bara en goja, en fisk, turtla och jag kvar. Matte säger att det får räcka så länge. På tisdagskvällen for matte och jag till vasaparken i här i Uppsala och hade lite ring- och koppelträning. Och vem träffade vi inte där om lilla Diezel med matte. Vi hejade på varandra och tränade lite. Som vanligt blev jag alldeles tokig i alla hundar och dofter och intryck och... det tog en timme innan jag kunde bete mig som sig bör bland andra hundar. Då tog Diezels matte och böt hund med min matte så jag hamnade i klorna på Ingegerd,ett riktigt proffs. Det gick riktigt bra, så det finns hopp om livet. Kanske jag blir som Chivas en dag... då siktar man högt. Men om man inte gör det så kommer man ingenstans heller...
Igår åkte jag i badet, ett välbehövligt sådant, inför stundande utställning. Är det bra tid mellan bad och utställning, två veckor ? Som jag förstått så ska man vara ren och fin men ändå inte nybadad när man ska visa upp sig. Vad vet jag ?! Nä, solen skiner och det är synd att sitta inne och häcka, ha´de till nästa gång, hälsningar från Scrat med mattar.
12 Maj 2008  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
Vad hundar tänker på

Eller?
4 Maj 2008  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
1Maj är man plakat då?

Många känner sig så i Uppsala idag, men inte mina mattar eller jag.
1 Maj 2008  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida