EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


ÄNTLIGEN

...her det kommit nytt på bloggen. Mattarna var på besöksstatestiken och gluttade och kunde konstatera att efter varje "händelse" så var stapeln bra mycket större än normalt på min lilla sida. Det är ju kul att någon förväntar sig något av lilla mig här i dataoriserade världen, för sen i det verkliga livet är det ju inte så mycket att hurra för. Se bara hur det var i Österbybruk, blå ,blå band. Min kritik kanske någon vill roa sig med att läsa, Eller inte, gör som ni vill, här kommer den iallafall: " En anining feminin , mkt flat och lätt bröstkorg, rättformat huvud, mkt knappt vinklad runtom, bra överlinje och svans, rätt pälskvalitet men...ej i full päls, bra pigment " Det känns ju skönt att veta att svansen är ok iallafall, tänk om min svansföring inte var den rätta... jag måste ha blivit född i fel kropp, skulle nog ha blivit en tjusig tjej i stället. Får man göra ett könsbyte och ställa upp igen i annan klass? Hur intressant hade inte det varit. Nu ska inte jag ställas på ett tag sägs det, men sånt har man ju hört förut. Mattarna kan nog inte hålla sig allt för långt borta, om jag känner dom rätt. Vad hände på tillställningen då, förutom att ring 25 var förlagd på baksidan så man fick traska igenom hela utställningsområdet bara för att konstatera att ring 25 inte alls låg där den borde, regnet föll och sölade ner allt och jag blev förvandlad från eurasier till skitgris, jag lyckades få en fågelskit på ryggen prydligt placerad längs ryggraden, Jocke strippade Idars matte eller att Jockes mor höll ett vakande öga på allt,jo, det ska nämnas, att Linda med gubbe äntligen fick sin champinion med sig hem, stort grattis till er! Tog mitt första dopp igår, det var skönt, för det var det inte i luften, nästan 30 grader i solen. Då trivs inte jag, då är det bättre med vintern. Ha´det till nästa gång, hälsningar Scrat med mattar.
26 Maj 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
EDÄNGS-SPJÄLL...

...är mitt nya namn. Jo, det är sant. Matte tycker så mycket om revbensspjäll och någon, ingen nämd och ingen glömd, hörde fel och tyckte sig höra just Edängsspjäll istället för revbensspjäll, och vips var jag omdöpt till detta. Matte tjatade hela ring - och koppelträningskvällen i vasaparken om just att få tugga på revbenspjäll. Kanske det orsakade att det blev som det blev, vad vet väl en stackars hundkrake som jag om detta. Vi hade iallafall en trevlig träningsrunda och vi fick träffa Jocke med Caliber från Tierp, lille Idar med " ingen nämd-ingen glömd " och en massa andra hundar, särskilt en fin samojedflicka som ville leka med oss killar. Vad har hänt mer då, jo, just det, vi for ju till Who-Vally till Risangården och hälsade på. Varför då kan man ju undra, kan det ha att göra med att matte tyckte att lillhusse behövde övningsköra lite grann på ca 85 mil, eller för att Karin däruppe är så himla mysig, eller att där fanns små mini -eurasier att klämma på? Jag tror nog att det var för att jag skulle få se en fjälltopp, få dricka ur porlande fjällbäck och hälsa på snygga eurasiertjejer. För det är ungefär vad jag fick ut av den resan, och det var det vär, skall nämnas, för vad hade jag gjort annars? Legat hemma på golvet och sovit bort halva dagen med matte,som valde att stanna hemma...?! Förmodligen. Sen kan väl nämnas att jag efter ca två års letand , äntligen hittat ett foder jag tycker om, säger bara det: KLASS. Passar mig perfekt. Värt att prova för den kinkige. Ha´de till nästa gång så hörs vi, hälsningar Scrat med mattar.
P.s. Visst är vi ett fint par ? D.s.
14 Maj 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
SKITSUR

Hmmmm...
Vet ni vad. jag trodde verkligen innerst inne att mina mattar höll av mig, men nu tvivlar jag och vacklar i min tro. Jag har ju fram till nu suttit i en vanlig bur bak i luckan på skrotet mina mattar fraktar runt sina breda häckar i, men så en solig och fin söndagsmorgon när solen sken som mest lagom, inte för varmt och inte för kallt, så skulle vi ut på en liten tur, trodde jag ja. Då, hur som helst, tog mattarna för första gången bort buren och lät mig sitta i hela bakluckan alldeles för mig själv. Tänk er, jag kunde sträcka ut ordentligt och röra mig fritt, nästan iallafall, för hundgallret var ju kvar, men ändå. Vilken frihet, det var riktigt mysigt. Det visade sig att vi skulle till Säter i dalarna och där hade mattarna stämt träff med en jätte-trevlig dam med en exakt lika bil som mattarna hade. Inte ont anande hälsade jag glatt på denna förtjusande dam, men vad jag inte visste, var att denne skulle sälja en specialdesignad hundbur för två till mitt vad jag trodde var min nya melodi bak i bilen. Och vad resulterade då det i, jo , att det blev nu ännu trängre i bak för mig. Förut tog min,vad jag trodde trånga bur, upp hela luckan, och nu en bara något större, en bur för två. Nu sitter man ju som en brukshundklubbshund i bak. Jag kan ju säga att jag är mindre glad åt detta tilltag av mina mattar. Jag menar, vad ska dom med halva luckan till, det finns ju ett helt baksäte som gapar med utrymmen som är outnyttjat. Och valborg blen lagom lugn, mattarna bjöd hem Leffe och Solan på grillat och det resulterade i att dagen efter skulle det bjudas igen och det blev för mattarna att tillbringa dagen 1:a maj med att sjösätta en segelbät i mälaren och som pricken över i:et ut och segla vid Skaris på Mälaren i uppsalas ytterkant.Det var visst första gången för alla utom Leffe, så det vart en mysig dag för dom, ja, jag fick ju inte följa med. Dom påstod att det skulle ha blivit för varmt för mig i solen hela dagen, så jag fick snällt vara hemma med lill-husse.Orättvist, igen. Nu kanske ni börjar förstå... Ha´de så länge så hörs vi, hälsningar Scrat med mattar.
2 Maj 2009  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida