EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


NU VAR DET LÄNGE SEDAN

...som det hände något på den här bloggen. Sånt händer. Vad har hänt sedan sist då, tja, några utställningar har det ju blivit, dels rasspecialen och dalarnas Avesta har gått av stapeln.För att inte glömma Österbybruk och Vallentun. Lillan är ju den som ställs, jag får på nåder stå på sidan om titta på. I östeby lyckades lillan med ett KEP eller motsvarande numera, för att hon inte ville visa tänderna... hon har blivit en riktig fjompa ibland, och av någon anledning så går det bättre när matte går med henne i ringen än när matte går med henne, så nu får matte ta över den biten, fast det gick ju bra i västerås, då blev det rött flagg trots att det var matte som gick med henne...konstigt det där. Vi fördjupar oss inte i det där, jag blir bara snurrig av allt svammel. Specialen var späckad av artsfränder och jag fick träffa min syrra Zimba, men mattarna fick det inte...hon var verkligen sjukt blyg, men fin. Hon bodde visst med Calibers brosa som flyttat runt lite.Hoppas han har hittat hem nu och kan slå sig till ro. Kul attt träffa alla hundar och bekanta, nya bekantskaper blev det också. Synd att det inte blir något nästa år...I Österbybruk träffade vi ett par trvevliga damer från uppsala som var så intresserade av rasen att de efrer ett par dagar kom och hälsade på oss hemma, dom kunde inte få nog av mig och min charm...inte för att det var jag som charmade dom i Österby, då jag inte var med dit, det var ju bara lillan, men efter mattes målande beskrivning av mig kunde dom inte motstå frestelsen att komma och klämma på mig också. Trevligt. Trevligt var det också midsommar, och som vanligt i Årsunda och i år var det nya inslaget en kanibal-gryta som flitigt brukades av tvåbeningarna. Grannarna tittade över kring midnatt och fick syn på nyförvärvet och slet spontant av sig kläderna och hoppde i plurret... snack om att det blev fullt. Midsommardagen var det dags för hemfärd, och var hamnde man inte i , om inte mitt i en hagelskur utan dess like. Gick inte att köra då, fick snällt stå vid vägkanten och titta på eländet tills det lugnat ner sig lite.Nu är vi hemma igen och blickar mot nya äventyr...Hörs och störs, hälsningar från Scrat med flock.
26 Juni 2011  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar
Ja men GRATTIS då...

Lilla stumpan blev igår GODKÄND på anlagstestet viltspår... själv fick jag bryta vid första vinkeln...! förstår inte riktigt varför. Ska en kurs verkligen vara så nödvändig? Jag menar, jag har väl oxo en näsa och kan nog hitta det jag ska om jag fick klart för mig vad som gäller. Nu gäller det att se framåt och göra allt för att tillfreställa allt och alla, d v s mig själv.Ha´de så störs vi, hälsningar Scrat & Co.
7 Juni 2011  | Länk | mitt liv som hund | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida