EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


LATHUND...?!

Tjaba, datorn här hemma är inte vad den varit, och internätet har väl inte heller fungerat till belåtenhet, vilket gjort att det blir som det blivit... vad krångligt det blev, hur som helst så strular tekniken. Men iallafall, för att säga som det är, så angående den uteblivna ringträningen: Första träningen, ja, det var en renodlad lat-orsak, sista semesterveckan,allt som inte blivit gjort skulle göras, dygnet fick plötsigt för få timmar, o.s.v. vilket gjorde att lilla jag fick prioriteras bort. Fult...?! javisst, men,men... Dock andra träningen var faktiskt matte och jag på väg till vasaparken, medans matte var på väg till Ulva Kvarns veteranfordonsträff. Så långt var allt ok, ända tills mattes moped, halvvägs till träffen,tappar kedjan som i sin tur slår sönder mopedmotorn, och blir stående på gamla E4:ans vägren. Så matte och jag fick vända vår kosa mot träningen och istället fiska upp matte med moped...och så enkelt var det ju inte, utan halva bakutrymmet på bettan fick monteras ut, inklusive min bur, för att överhuvudtaget få plats med moppen. Som efter en del krångel kom in i luckan. Så medans matte körde hem skrotet så fick matte stå vid vägkanten med halva bilens inredning och mig och vänta på att matte skulle komma tillbaka och hämta oss.När denne väl kom åter så hann ju det förbaskade klockskrället gå, så det blev för sent. Istället fick jag sniffa på lite hundar vid Ulva, men det var också i senaste laget vi kom dit, alla var på väg hem när vi kom dit, mest pga regnet. Men vad är det ni människor säger, tredje gången gillt, ska verkligen försöka komma iväg och träna på tisdag, kl 19.00 i vasaparken.Har hotat med att bita mattarna i benen annars. I övrigt har det inte hänt så mycket mer än att matte jobbat sin första vecka efter semestern, och den var inte så lång som befarat. Kan bara betyda en sak: man blir inte yngre. Tiden bara ramlar iväg.Bäst att ta vara på den tid man har. Till nästa gång, ha´de så hörs och störs vi, och Diezel och Ingegerd : vi ses på tisdag ! ( brukar få godis av Ingegerd när vi tränar, och det kan man ju inte missa ) Hälsningar Scrat med mattar.
31 Augusti 2008  | Länk | mitt liv som hund | 1 kommentar
FÅNGAD AV EN STORMVIND...

Hello,
i´m back...Det har hänt en hel del sedan sist, till att börja med så kom vi aldrig till hälsingland, vi hamnade på öland. Så här var det va, mattarna skulle upp och kolla hus norröver,men då priserna är på väg ner, så ville matte vänta med detta till lite längre fram, och då tyckte matte att då kunde väl kosan gå neråt landet istället. Och så blev det. Hamnade på vår campingsemesters första natt på kålmårdens camping, träffade trevliga människor från öland på väg till kungliga huvudstaden, och vi på väg dit de kom ifrån. Fick lite tips om vad man gör på öland. Dag två lurar matte matte att köra över ölandsbron, inte kul. Matte hatar nämligen att köra över långa,höga broar... Väl på öland gluttas det på Lennie Norman och Johan Glans, äts det äkta öländska kroppkakor på alvaret och långe Jan får sig ett besök. Två nätter tillbringar vi på denna ö, och innan vi ska lämna den träffar matte på mattes jobbarkompis på samma camping kl 8 på morgonen. Hur stor är chansen? Det blev en tre timmar lång frukost i dennes husvagn ( bättre än vårat tält, i ösregnet ). Efter denna frukost bar det iväg till Kalmar, då började det blåsa upp, det var den dagen då media tydligen gick ut och varnade allt och alla för storm. Men är man på semester i tält, då har man inte tillgång till tv, och i bilen lyssnas det på ljudbok, Sveriges Historia med Herman Lindqvist, inte nyheter, så mattarna visste inget om någon storm. Denna dag forsatte sen på e.m. till blekinge, närmare bestämt Karlskrona. Där fick mattarna lust att campa på en liten udde längst ut mot havet... i full storm. Jag brukar inte sloka med svansen, men denna kväll- natt var den inte på plats en enda gång kan jag informera om. Tältet fick ankras i bilen på fyra ställen och i ett däck som råkade ligga och skräpa intill. Matte och jag flyttade in i bilen under natten och matte fick själv sova i stormen. Inte så mycket pga blåsten, utan åskan som härjade ett par timmar på natten. Vi överlevde dock och sov i hus resten av campingsemestern. Mest pga att allt var fuktigt och blött. Kom hem efter ett par dagar, och det var ganska skönt, borta bra men hemma bäst. Har väl inte gjort så mycket efter det, mattarna åkte på kryssning fram och tillbaka till finland, igår var vi i skogen och hittade en massa Karl-Johansvampar, själv hittade jag ett pyttelitet ägg som någon slarvat bort. Semestern börjar närma sig sitt slut, lillhusse börjar plugget i morgon och matte börjar jobba på måndag. Till nästa gång, ha´de, hälsningar Scrat med mattar.
20 Augusti 2008  | Länk | mitt liv som hund | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida