EDÄNGS ZEBB OCH RISAN-GÅRDENS GURGLA
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


LILLAN PÅ KURS

Nu är det mitt i mattes semester, men matte har hunnit jobba en vecka. Dom fick visst en hel vecka tillsammans. Och den slösades på en resa till finland. Jag måste ju säga att jag uppförde mig exemplariskt,både på båten och hos mattes svärmor, dvs mattes mor. Som dessutom är allergisk mot mig.... jag fick vackert bo i hallen hela tiden där. Tur att det är en nybyggd koja, stod visst klar förra året, med öppen planlösning, så hallen smälte samman med vardagsrum och utfodringsplats. Ja, då kunde jag från min plats i hallen hålla ett vakande öga på allt som hände ändå.Vad hände där då, inte mycket faktiskt. Tittade på en bro, handlade finska delikatesser, behanling av svärnor/mor som är naprapat till yrket, dock slapp jag personligen ifrån att få mina kotor och leder knäckta och utdragna, huga,tänk när nackarna ska knäckas till på plats, då beds det en och annan bön om att yrkeskompetensen är på plats,kan jag lova. Mera då, jo, kräftskivorna löser av varandra här i uppland, och lillan ska lära sig veta hut på kurs. Hon har varit där två gånger nu, och är visst riktigt duktig.Stå på två ben och ska lära sig att inte dra i koppel, som kursledare Kicki försöker lära ut, var nog ingen jätte-succe. Jo.jo, själv tycker jag nog att jag ligger steget före ändå. Sen har vi varit på ring- och koppelträning i vasaparken förstås och naturligtvis träffat både Idar och Caliber som vanligt där. Eva for dit också med en artfränder, och som eurasier så dominerade vi i ras där, med hela fem av samma sort. Som Idars matte sa, kanske eurasier och dess ägare behöver träna extra mycket ! Eller så kommer våran ras starkt, och vi kommer att dominera och ...nu får jag nog tagga ner lite här, känns det som. Sak samma, vi är bäst,ingen protest. Fick visst en gliring om att lillan inte ens skulle till Jälla på utställning...nu är det ju inte riktigt upp till mig, utan mattarna. Dem skulle visst tänka på saken. obs: Tänka. Det är ju ett par dagar kvar...! Annars ramlar nog livet på som vanligt, ha de till nästa gång så störs vi, hälsningar Scrat med flock.
29 Augusti 2009  | Länk | mitt liv som hund | 1 kommentar
KÄRT ÅTERSEENDE

Uppfödare och gammel-matte Karin med delar av familj kom på besök i söndags och hälsade på,och vad det var roligt, för henne fick man godis av i form av grisöron i komprimerat format...! Det är bara ett fel, det var inte min gammel-matte Karin som kom på besök för att kolla hur det stod till...henne har jag inte sett röken av sen den dagen jag blev såld. Nä, det var förstås lillans Karin som kom förbi, undrar när min Karin tar sig i kragen och hälsar på mig?! Fast det går precis lika bra med besök från Vemdalen,det är fina människor det. Mer då, mattarna sticker på semester på fredag och jag får följa med!!!! Och lilla pirayan får snällt stanna hemma med lill-husse, ska bli skönt att slippa bli dragen i manen från morgon till kväll i ett par dagar. Undrar om hon kommer att sakna mig, och än värre, tänk om jag kommer att sakna henne! Det skulle jag då aldrig erkänna isåfall. Mattarna har bestämt att vänta lite med utställningar för både mig och den lille, för de tycker hon är lite väl valpig och sprallig fortfarande, men väldigt lyhörd. De ska visst på valpkurs med henne, kan behövas.Nu har hon fått sin andra rabiesspruta, så nu är det bara att vänta de 120 dagarna på att sen se om det tagit. Själv fick jag klartecken i höstas,tror jag. Fick ett fint diplom från klubben att jag varit duktig och kollat upp mina tjusiga ben för doktorn, det borde alla göra, för det var verkligen värt det, visst mådde jag öken att dygn efter, men det är det värt. Jag rapporterar väl mer sen efter vår resa till...Finland förstås, vad annars!? Ha´de, till nästa gång, hälsningar Scrat med Co.
13 Augusti 2009  | Länk | mitt liv som hund | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scrat och Orava edeängs zebb Risan gårdens Gurgla                                             Skaffa en gratis hemsida