Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Recension - "Femtio nyanser av honom" av E L James

121214

Denna kväll träffades vi hemma hos Guggu i det gula huset,kallt och snöigt ute men varmt och mysigt inne! Vi bjöds på glögg, bubbel och sn acks som följdes av en jättegod gratinerad köttfärssoppa med en dijontoast bredvid. Huvudrätten bestod av god god kycklinggryta med ris och sallad. Till efterrätt bjöds vi på panacotta, också den väldigt god, mums!
Sen började diskussionen om den omtalade snuskboken och den lät enligt följande.....

Guggu: kul val med mycket snusk. Tyckte dock att den var. Lite konstigt skriven och överdriven många gånger, vem får tre orgasmer första gången man ligger. Annars var den lättläst, mailkonversationerna, som var många gjorde att den inte kändes så lång som den är. Bestraffningarna i boken var avtändande och löjliga. Störde mig på språket, själva handlingen i boken kändes töntig och orealistisk men den lyfte i slutet och jag kan tänka mig att läsa nästa bok för att få reda på vad som händer i relationen.
2,5

Karin: jag störde mig på hela boken och kommer inte läsa någon uppföljare. Värst var tjatet om min inre gudinna!! Sämre än andra tantsnusk böcker, denna fokuserade ju mer på avtalet än sexrelationen. Det var svårt att fokusera på porren för jag störde mig så sant på hur hon skrev. Porren tar för stor plats, själva relationen är ju intressant. Fattar inte varför hon skriver på avtalet,
1,75

Sofie: lättläst bok. Trodde de skulle handla mer om "det röda rummet" och mer porrbeskrivningar. Tycker ändå att boken drivs framåt hela tiden. Vem vill vara den undergivna egentligen? Mycket upprepningar hela tiden. Fullt godkänd faktiskt,
3

Ikis: inte alls som jag hade tänkt mig, hade sett fram mot en tantsnusk bok! Störde mig på hennes naivitet, lägg benen på ryggen och spring för tusan, språket kändes något löjligt men boken flyter på och är lättläst. Den ordnar upp sig på slutet och jag kommer läsa uppföljaren för att se hur relationen utvecklas.
3

Malin: 3

Medelbetyg: 2,65

"När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.

Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden."
14 Januari 2013  | Länk | Bokklubben | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & malin fornander                                             Skaffa en gratis hemsida