Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Recension - "Projekt Rosie" av Graeme Simsion

140829

Denna sensommarkväll sågs vi hemma hos Jenni där vi blev bjudna på Cava, ost, kex, vindruvor och snacks. Med på klubben var vårt nyaste tillskott Rickard, nej förlåt menade Oscar Ryden. Till middag bjöds vi på halloumipanerad kycklingfilé med pasta, sallad, parmesandressing, parmesanost och körsbärstomater i ugn. Till efterrätt serverades fantastisk paj med glass och kaffe. Mm vad gott!!!

Jenni: boken var inte mitt förstahandsval. Det hände ju inte så mycket och inte den feelgood bok jag hoppats på.
2,75

Guggu: snabb, lättläst, rolig. Verkar vara en mysig författare. Man ville komma framåt för att se vad som skulle hända.
3,25

Malin: seg, fastnade inte men vet inte riktigt varför. Lättläst halvmesyr. Den försökte vara nåt den inte levde upp till. Jag kände inget för personerna i boken.
2,75

Karin: har tyvärr inte läst klart den. Den blev lite övertydlig, ja ja vi vet att du har Aspbergers.
2,75

Sofie: inte direkt fängslande, inget driv i läsandet. Kunde lägga ifrån mig boken utan problem. Jag orkade inte riktigt bry mig om rollfigurerna.
2,75

Ikis: lättläst, stundtals rolig men ganska tjatig. Svårt att hitta ett driv att komma framåt i boken.
3,0

Medelbetyg: 2,88

"Don Tillman är 39 år gammal och ska gifta sig. Han vet bara inte med vem än. Han ser bra ut men har aldrig riktigt passat in i några sociala sammanhang och har svårt att få kontakt med kvinnor. Men som den strukturerade forskare Don är utformar han Projekt fru - ett mycket grundligt frågeformulär - som ska hjälpa honom att hitta den perfekta partnern. Hon får absolut inte röka, dricka, ogilla kött, komma försent eller rubba hans inrutade liv.

Rosie Jarman gör allt detta. Hon är även spontan, smart och snygg, jobbar som bartender och vänder upp och ner på hela Dons tillvaro. Eftersom han är professor i genetik kan han hjälpa henne i sökandet efter hennes biologiska pappa. Och ju mer Don engagerar sig i Rosies jakt, desto mer börjar han släppa på sina strikta rutiner. Hon drar ut honom ur hans trygga men trista tillvaro och han börjar förstå att man inte kan hitta kärleken med hjälp av vetenskapliga tester."
13 September 2014  | Länk | Bokklubben | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & malin fornander                                             Skaffa en gratis hemsida