Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


:D

Har haft det kul idag faktiskt. :)

Första lektionen;
vi ska skriva en saga på engelska, jag och Abdalla suckar. Men sen så säger jag att han ska skriva en saga om en mörkhyad princessa som gifter sig med en finsk. Vi skrattar åt bilden som vi får fram, för Abdalla säger att prinsessans familj kommer protestera. Religion, ju! Hans prinsessa heter iallafall något med Latifa?

Sedan säger Abdalla att jag ska skriva om en kines som träffar en kille från Kenya. Okej, sagt och gjort. Jag skrev. Kinesiska prinsessan får namnet Pong-Che-Que och killen får namnet Abdullah-Karim (Abdallas ide för han säger att jag brukar kalla honom för Abdulla) och ja, en hel del skratt blev det! :D

Min beskrivning när dom träffas första gången:
"Pong-Che-Que trodde att toaletterna fanns i huset Abdullah-Karim bodde i. Och när Abdullah-Karim fick syn på Pong-Che-Que tyckte han att hon var den vackraste han någonsin sett så han trodde att han fortfarande sov. Hon hade kort brunt hår och var mullig. Han kunde inte se hennes ögonfärg, men det gjorde inget.

När Pong-Che-Que fick syn på Abdullah-Karim tyckte hon att han var så snygg med sin stora sneda näsa och stort hår, han var också ganska smal och klen."

Så! ;D Lite konstig jag vet, men nästan alla sagor är så tråkiga. :P Så jag och Abdalla bestämde oss för att göra våra sagor roliga, haha.

:)
22 Januari 2007  | Allmänt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lotta -                                             Skaffa en gratis hemsida