Startsidan Blogg Fotoalbum Min Hemsida Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


SNNNÖÖÖÖÖÖÖ!!

Idag när jag vaknade så var jag så gott som ovetandes om vad som hade hänt under natten. Visst så hade jag hört mina päron prata om snö men det kan ju faktiskt vara precis vad som helst.....

Kl 09.00 så var det dax å gå upp ur sängen,mams fixade lite i köket innan vi skulle gå ut och pinka. Hon öppnar dörren och vi springer ut,jag gjorde en tvärnit utanför dörren,vad i hela fridens namn var detta? Luktade/tittade på den vita massan som låg på marken,tog sedan en titt på syrrorna som for fran som gaseller över gräsmattan å bara var såååå lyckliga. Förstod då att det kan ju inte vara så farlit så jag kastade mig ut jag oxå!

Sedan har vi tokrejsat på tomten,det finns så mycket snö så jag syns nästan inte,hahaha!!!!!Vi har tagit en tur med 4-hjulingen oxå och naturen ser liiiite annorlunda ut om man säger så...

Kom just på att jag är ju född mitt i vintern,då måste jag ju ha sett snö innan idag....det har jag glömt bort.Hmmm,beror nog på att jag var så liten då!

Ha en trevlig helg // Winston

Ps: Om 1½ månad kommer min kusse Agge hit!!! Längtar!!

Dancing Winnie The Pooh & Butterflies Gifs Images

31 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer
Tränar med klicker...

Ja det är det "nya" för mig.....min mams har kommit på att hon ska testa hur duktig/smart jag är. Hon tog fram väskan med syrrornas uppletandeföremål dvs saker och ville att jag skulle plocka det ena efter det andra,ja kanske inte sååå fasligt svårt men det finns vissa detaljer som jag inte helst vill utföra. Ex ge mams sakerna i handen,jag har liksom inte förstått varför hon vill ha dom där?  I vilket fall som helst så började vi ígår,2 små träningspass a´5 min och 2 pass idag och sista gångerna idag så gav jag henne sakerna.....man är ju tvungen om man vill ha gottis visade det sig..... Tror vi tränar mer imorgon,tro det eller ej men roligt är det för jag är bra mycket smartare än vad mams trott,hahaha!!!

Nu ska jag krypa ner i mams å paps säng och bara vänta på att få vakna för det snöar nu och jag vill ju ut och rejsa!!!!!!

Sov gott Winnie The Pooh Gifs Images// Winston

31 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Jag...Galen..NOT!!

Min mams har upprepat sig gång på gång idag: Winston du ÄR galen,ta och lugna ner dig! Varför kan hon inte förstå att jag bara är 11½ månad och älskar livetGreen Tongue Out Smiley Face Decoration Images? Hon försöker lura mig att hon är arg men jag kan se på henne att hon ÄLSKAR mig såååå mycket,så det är bara att sätta pluggar i fladdisarna och rusa vidareSkipping Happy Yellow Smiley Face Gifs Images.  I vilket fall som helst så har vi letat bävrar idag. Det har bott en mycket stor bäverfamilj i våran å,men i våras så fångadesConfused Yellow Smiley Face Images dom flesta av dom. Vi har iaf inte sett dom sedan dess,men idag så fick min mams för sig att vi skulle kolla om vi kunde hitta tecken på liv i ån. Sagt och gjort,alla utom jag förstod hur man skulle bete sig för jag vart nojjig och skällde oavbrutet i ca 10 min innan jag fattade att vi inte var hotade av ett ruggit stort otäckt hotEvil Dracula Yellow Smiley Face Images..... Min mams sa att det fanns troligen liv fortfarande i ån,men att jag måste lära mig att hålla truten om jag vill vara med.. TjötSleepy Zzzzz Yellow Smiley Face Images.

Sedan kom min paps hem och han hade en finfin överaskning på lut. Vi skulle träna utställning! Det tycker jag är TOPPENJumping Red Smiley Face Images! Men tro det eller ej,vem tror ni dyker upp....jo mamsCrazy Yellow Smiley Face Images.. Hon tyckte att jag skulle träna LYDNAD... Mycket riktigt så slutade det med inkallning,sitt,ligg och fot.. Hmmm,vad tycker jag om detta...jo det var faktiskt roligtPunk Rocker Yellow Smiley Face Images,men det säger jag ALDRIG till mams.

God natt // WinstonNight Pooh Graphics

22 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 3 kommentarer
Lugna gatan var det här!

Besviken....nä inte alls....Mad Smiley Smile Images.. Men hur kan mina päron låta 2 dagar passera UTAN att JAG*kungen* får göra något speciellt!!! Idag hade jag en stor förhoppning om att få träffa min bästa vän Jonathan,men icke sa nicke,nä syster Goa skulle träna lydnad,vilket TRAMSFarting Smiley Images!!!!!!!

Ja vi fick oss iaf en promenad + att mams tog fram bollkastarenBouncing Clapping Yellow Smiley Face Images,så nu är jag i alla fall rätt nöjd,men fortfarande besviken....Tror att jag ska försöka vara det tills imorgon.

 Ha det gott//WinstonWinnie The Pooh Miscellaneous

 

21 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
TREVLIG HELG!!!!

Idag har jag varit till Västerås för att få mig en "jacka". Back on track heter märket och det ska visst vara såååå bra säger min mamma.... Hon säger att iom att jag är en sådan vilding som ÄLSKAR att springa så lär jag ha bra "kläder" på mig så att mina muskler mm håller när det blir vinter och kallt. Jaja det kan ju inte skada iaf och jag vart riktigt stilig!!

Önskar er en underbar helg alla mina vänner!!!

Det är så skönt att vila ut efter en resa till stora staden!

Må väl!!!!! WinstonDragon Dressed Winnie The Pooh Miscellaneous

18 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 3 kommentarer
Terapihund och bus!!

Jovisst ni läste rätt...jag har varit terapihund,eller rättare sagt jag har varit med på en utvärdering av en hund. Det kom nämligen upp en hund på klubben som inte var riktigt trevlig så jag,Jonathan,Ester & Dogge skulle hjälpa en farbror på klubben att se varför hunden gjorde som han gjorde. Spännande var det!!!

Sedan så har jag fått en ny liten vän,Ebba en mellan schnauser flicka på 12½ vecka! Hon var helt GALET rolig,hon for fram som ett svart streck !!!!!

Idag har jag och syrrorna träffat Jonathans familj igen. Han har 2 st boxer syrror som är lika galna i att spåra som mina syrror. Jag fick iaf göra ett uppletande kanske inte min bästa dag men det är ju inte så lätt när det snurrar till i en liten mopsskalleCrazy Eyed Yellow Smiley Face Smile Images,hihihi!

Imorgon så ska vi ut i skogen igenJumping Smiley Decoration Images,men denna gången så ska Indra en dobberman och Ella en schäfer valp med och deras mams alias min skolfröken med!

 

Tack för mig // WinstonWinnie The Pooh Bumble Bee Miscellaneous

16 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 4 kommentarer
Här är jag!!!!

Rainbow Hello Glitter Glitters

Nu ÄNTLIGEN är jag ute i cyberspace  igen!! Datorn har ju totalt strejkat sedan en tid tillbaka och jag är för liten för att veta hur man fixar den... Men som sagt nu är vi på banan igen.

Iom att det har gått så lång tid sedan sist så har jag glömt en hel del av vad jag har haft för mig,men som vanligt så har jag ju busat  med mina syrror och min allra bästa vän Jonathan. Han är en cool grabb som lär mig en massa nyttiga saker,bla att springa långt ifrån min mams,lukta på kiss,bajsa på planen vid brukshundklubben,tigga godis som en tok och emellan varven vara hur söt som helst för då glömmer alla av att man har varit för jävlig! Smart eller hur?!! Ja annars så har mitt liv varit som vanligt,vi är en hel del ute i skogen,men min mams har tagit en paus i att försöka lära mig att spåra,hon tycker att jag är föööör gasad,ja inte för att jag förstår hur hon tänker... Hur lätt är det att konsentrera sig på ett spår som är 10-20m långt,fattar hon inte att dt är ju flera sekunder det gäller.... Däremot så är hon nöjd med mitt uppletande (leta efter saker). Då gör vi som så att vi (jag å mams) går tillsammans ca 15m ut i en vallad ruta och medans hon håller mig så kastar hon ut 3/4 saker,sedan tar hon mig under armen tillbaka till linjen (starten) och skickar ut mig på komandot leta och då sticker jag som en liten raket och letar reda på sakenoch så kommer jag in till henne med den och så iväg igen.. Då får man ju springa och inte vara så samlad! Passar mig ypperligt.

Jo,jag har ju varit i Sandviken och dansat oxå. Nu var det ju iof sig ett tag sedan men det var skoj,för jag fick CK igen och min paps å mams var sååå nöjda med mig. Nu ska jag vila lite ifrån dansandet ett tag. Ska växa på mig lite innan jag äntrar banan igen.

Nähä,nu är det dax för mina små mopsögon att sluta sig så jag tackar för mig!

GOD NATT  // Winston

14 Oktober 2008  | Länk | Mitt liv | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mopsen Winston                                             Skaffa en gratis hemsida